Mastermind groepje

Laatste reactie 05/02/2021 22:58 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
Nick van Asperen 2 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal, 

Nu zo'n 3 maanden bezig met affiliate marketing en elke dag blijft het mij verrassen hoe tof ik dit verdien model vind. Mijn leven is in positieve zin compleet veranderd en vooral op de manier van denken. Hier hebben de mindset video's van Jacko heel erg bij geholpen. 

Ook ben ik naar Michael Pilarczyk gaan luisteren en vervolgens aangesloten bij het jaarprogramma van 'Leef je mooiste leven'. In het begin was ik een beetje afwachtend om in een grote WhatsAppgroep te gaan met allemaal mensen die je niet kent. Maar het geeft zoveel kracht om met mensen te praten die op het zelfde 'level' zitten als jij. 

Daarna kon ik mij ook bijvoegen bij een Junior appgroep en zelfs een groep met jongeren die allemaal E-commerce doen!! Echt super vet om te zien dat je de juiste mensen in je leven aantrekt die je nodig heb (law of attraction). Echt ziek dat je als je in deze wet gaat geloven dat die echt werkt. Net een zoom meeting gehad met 9 anderen jongeren die dit programma volgen en na 3 uur praten wilde we nog eigenlijk veder, maar dit hebben we verschoven naar een volgende meeting. 

De afgelopen tijd vond ik het best lastig om elke dag weer in mijn eentje achter de computer te duiken en te motiveren met bouwen aan mijn website. Ik begin het sociale contact erg te missen deze tijd en door mijn andere denkwijze vind ik dit ook moeilijk om met mijn ouders te bespreken. En je ziet het, vorige week kon ik nog wel janken dat ik mijzelf zo eenzaam voelde en vandaag een onverwachte meeting met mensen waar ik naar op zoek was. Een goeie aanrader is de film 'The Secret'  te gaan kijken. Je kan ook het boek lezen als je dat liever wilt. 

Ik weet goed wat mijn doelen zijn en waar ik naar toe wil. Nog geen commissies ontvangen via mijn website, maar ik weet waar ik sta en waar ik naar toe wil. Eerst de juiste mindset en dan komen de commissies vanzelf. Mijn dromen zijn al werkelijkheid geworden in mijn hoofd. Het begin van mijn affiliate marketing avontuur is pas net begonnen, maar ik heb al zo veel leuke ideeën. 

We gaan er elke dag keihard aan werken om elke dag beter te worden en ik ben onderweg om mijn Mooiste Leven Te Gaan leven!!! 

Ik hoop hiermee andere te kunnen inspireren en zoek mensen die op de zelfde manier denken zoals jij. Dit geeft je namelijk zoveel kracht en als het even tegenzit kunnen die mensen je helpen om de goede richting in te gaan. 
Tycho Verweij 2 maanden geleden geplaatst
Mooi topic en 100% waar!
Susanne S 2 maanden geleden geplaatst
Inspirerend verhaal, klinkt alsof je goed bezig bent met de juiste mindset. Moet lukken dan!
Saida M. 2 maanden geleden geplaatst
So true👌. Met jouw mindset komt het helemaal goed met die commissie!
Jeffrey Keijzer 2 maanden geleden geplaatst
Mooie mindset. Echter denk ik dat je hiervoor op het forum op de juiste plek bent. Een WhatsApp groep is vaak besloten en lastig om terug te zoeken.

In iedere geval ben je met de juiste mindset begonnen. Heel veel plezier en succes gewenst met het werken naar je doelen 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 February 2021 om 23:10
Aantal lezers 67
Aantal reacties 5