Marketheme opzeggen

Laatste reactie 12/06/2021 10:34 door Jacko
· Markeren als ongelezen
Jason Bemelmans 1 week geleden geplaatst
Beste ISG leden,

Graag wou ik nog een informatieve site toevoegen aan mijn Marketheme account. Echter zag ik dat de kosten €27,- per maand waren en dat vind ik nogal hoog voor een website waar ik geen inkomsten mee ga generen.
Vandaar dat ik graag wou overstappen op een ander programma of andere hosting.
Welke programma's of hosting kan ik hiervoor gebruiken en hoe kan ik vervolgens alles overzetten naar het andere programma?
Of verdwijnen enkel de Marketheme instellingen op mijn Wordpress account en kan ik via daar verder werken met een nieuwe hosting?
Zou iemand hier wat duidelijkheid over willen geven want ik niet precies hoe dit allemaal in zijn werking gaat.
Ik heb Jacko gemaild, die verwijst naar Leon en Leon kan me geen andere hosting adviseren... Vandaar dat ik mijn vraag hier stel!

Alvast bedankt
Maarten   1 week geleden geplaatst
Hoezo kunnen ze je geen andere hosting adviseren of gratis alternatief?

Elke affiliate die een review over de Marketing Revolutie schrijft zet daar altijd in dat je geen Extra's hoeft te kopen na de aanschaf van de training, en volgens mij is dat nog steeds zo.

Ik houd niet zo van dit soort marketing hype... sorry.

En ja ik promoot de AMR en ook Marketheme maar zeg altijd dat het geen must is, alleen als je graag alles uit handen wil geven en daar ook een budget voor hebt.

Maar buiten dat... Laten we even realistisch zijn en worden...

Het is voor beginners en ook die wat verder zijn gewoon TE duur, maar dat zullen niet veel hier zeggen omdat ze dan bang zijn om zogenaamd negatief over te komen.

Natuurlijk is het te duur en als ze je ook geen advies voor andere hosting geven vind ik dat ronduit slecht.

Je betaald voor deze extra's juist voor support via email dus dan moet men dat ook serieus nemen.

Nogmaals:

WordPress IS Gratis, al sinds de start. Plugins en Thema's zijn er gratis en betaald.
Dat kun je installeren na het kopen van Hosting.

Ga desnoods via Google opzoek naar Goede WordPress Hosting. Ik zit zelf bij Versio nl en totaal nooit een probleem.

Een rekensom:

Dit is wat je normaal zou moeten betalen en dat is per JAAR.

1) Hosting ongeveer 70 euro per jaar
2) 1 NL Domein ongeveer 12,95 per jaar

WordPress is met 1 knop GRATIS te installeren door in te loggen op je hosting account.

Als je als beginner meer dan 200 euro per jaar zou moeten betalen en al helemaal in deze tijd waar we in leven is dat gewoon TE duur als je nog geen inkomsten met je site hebt.

Het enige wat je wel per maand of per kwartaal moet betalen is als je kiest voor een Email Autoresponder en dat is bij Enormail rond de 15 euro per maand.

https://enormail.eu/prijs

Wat je dan krijgt is een heel Web-systeem dat elke keer zonder dat je er op hoeft te letten voor geïnstalleerde emails naar je leden zal sturen.

15 Euro X 12 =  144 Euro per jaar.

Marketheme is 67  Euro per jaar voor maar 1 website = 67 X 12 maanden = 804 Euro per jaar.

Voor 1 site en dan dit soort emails dat je zelf maar opzoek moet naar hosting of het zogenaamd niet kan? *zucht*

Ik zou bijna zeggen misbruik van onwetendheid voor beginners, jammer. Dit is natuurlijk een business en ze moeten hier ook geld verdienen natuurlijk maar als je als lid een andere weg wil inslaan zou men je normaal gratis advies moeten geven, daar heb je minimaal na 1 keer 67 euro betalen in mijn ogen al recht op via email.

Andere hosting:

De hosting voor 70 euro per jaar mag je zelfs 3 sites hosten zonder extra kosten.

Ik blijf dit soort reacties geven maar ja.

Doe er mee wat je wil.

Wat je ook besluit ik wens je wel veel succes en ik had als beginner ook veel te veel kosten die onnodig waren en viel altijd voor mooie marketing praat op banners, maar had nog geen cent aan inkomsten, dus het is zoals ik al schreef in deze tijd vooral goed om op je uitgaven te letten.

Succes!
reactie op @maartn:
Sieto vd "maar als je als lid een andere weg wil inslaan zou men je normaal gratis advies moeten geven, daar heb je minimaal na 1 keer 67 euro betalen in mijn ogen al recht op via email."

Wat is dit nu weer voor idi..., eh..., st..., eh..., bijzondere stelling. Je betaalt de ondernemer voor het product, niet voor advies om van dat product afscheid te nemen.
1 week geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
@maartn​ Dit is al het zoveelste topic waar je probeert een sneer naar me uit te halen? Misbruik van onwetendheid en in het vorige topic sprak je al over niet binnen de gestelde termijn mensen terug betalen. Ik vind dit niet netjes, want zo ver ik weet heb je geen eigen ervaringen met Marketheme.

Ja, Marketheme is een premium dienst. Uiteraard kan je zelf een website opbouwen tegen een lagere prijs, maar investeer je zelf dan wel meer in tijd. Het is dus niet zomaar voor iedereen om dit zelf op te bouwen. Het aantal Marketheme abonnees dat we op dit moment hebben laat wel zien dat we echt wel iets waardevols bieden.

Marketheme is niet alleen maar een in elkaar geklikt thema op WordPress. Het is een volledig zelf geschreven thema met een hele boel extra functionaliteiten die het makkelijk er maken om een affiliate website te maken.

Ja, natuurlijk hebben mensen recht op support per email en volgens mij zijn de mensen daar ook erg tevreden met wat ze krijgen. Daar heb ik ook even 2 print screens voor toegevoegd. 

Advies geven over alternatieve hosting doen we uiteraard niet, als we dat wel zouden doen geven we indirect aan dat dit beter zou moeten zijn dan de onze. Een andere reden dat we dit niet doen, is omdat ik mensen ook niet probeer te overtuigen van Marketheme. In menig topic zie je mij schrijven dat men zelf moet onderzoeken of Marketheme echt bij hen past.

Ik zou het fijn vinden wat meer nuance terug te vinden in je reacties en dat je stopt met je onterechte statements over mijn product en dienstverlenging. Wat je zegt is (deels) simpelweg gewoon niet waar.

@jasonbemelmans​ Het antwoord op de vraag over het overzetten van je data heb ik je per mail gegeven. Wanneer je start met een eigen WordPress omgeving kan je je content op de opgegeven manier exporteren en importeren naar je nieuwe website.

Voor advies over zelf een website opbouwen zonder Marketheme kan je de grijze video's van de AMR volgen.
Jason Bemelmans 1 week geleden geplaatst
Beste leden,

Allereerst bedankt voor de reacties.
Het is voor mij duidelijk welke stappen ik nu kan nemen om te gaan overstappen naar een andere hosting, bedankt!
Toch wou ik even gezegd hebben dat Maarten wel op enkele punten wel gelijk heeft, ik heb inderdaad het gevoel dat er deels misbruik is gemaakt van mijn onwetendheid en dat vind ik best jammer.
Uiteraard is het een vrije keuze maar dat is wel het gevoel dat ik er achteraf bij heb. 
Ik heb Jacko gemaild met deze vraag over hosting en werd verwezen naar Leon die me geen andere hosting kon adviseren, wat ik dan wel weer kan begrijpen.
Maar daar ben ik natuurlijk dan niet mee geholpen, mails vanuit Jacko worden niet meer beantwoord en ik moet alsnog mijn vraag hier stellen terwijl ik wel een behoorlijke investering heb gedaan voor persoonlijke hulp.
Dat ik vind ik oprecht echt heel jammer!

Een fijne week toegewenst!
🔥 Jacko Meijaard 1 week geleden geplaatst
Hey Jason,

Op 13 mei heb ik de laatste mail van je gekregen, en deze is op 15 mei beantwoord.
Om welke mail gaat het precies welke niet beantwoord zouden zijn?
reactie op @jackomeijaard:
Jason Bemelmans Beste Jacko,

Ik heb op 20 Mei twee keer mailtje gestuurd en nogmaals op 24 Mei.

groetjes
6 dagen geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Hey Jason, 

Is dat wel naar het juiste mailadres geweest? Op jacko@internetsuccesgids.nl heb ik écht geen mail meer van je gehad.
4 dagen geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Michel Roes 1 week geleden geplaatst
Ik meng me ook even in deze discussie.

Ik heb namelijk ook 1 website om Marketheme lopen. Deze ben ik begonnen in 2019 toen we nog Marketheme 1 hadden en ik heb deze later overgezet naar Marketheme 2.

Ik heb nog 1 andere, vrij jonge website, die heb ik op een gratis WordPress thema draaien puur om eens te proberen hoe dit werkt. Voordat ik begon met affiliate marketing had ik 0,0 ervaring met websites bouwen en die ervaring heb ik nu wel opgedaan en ik was gewoon benieuwd.

Ik ben voor mijn tweede site gewoon gaan kijken welke thema's er zijn en ik heb er eentje gekozen. Deze is nu nog gratis maar deze kan ik overzetten naar een betaalde versie straks als ik dit wil.

Zoals Léon al omschrijft in zijn reactie is Marketheme een premium product. Het is veel meer dan een WordPress thema dat bij wijzen van spreken iedereen kan maken. Alleen met de blokken al die MT toevoegt onderscheidt het zich al van de andere thema's.

Het thema is Nederlands en de support die ik nodig gehad heb ervaarde ik altijd als erg goed. Mailtjes werden in sommige gevallen zelfs op zondag beantwoord.

Met het gratis WordPress thema is prima te werken maar voor iemand met 0,0 ervaring kan dit echt lastig zijn en is MT echt een uitkomst mocht het budget dit toestaan.

Voor mij is dit budget toereikend en met de website die op MT loopt haal ik maandelijks al zoveel commissies dat ik de abonnementskosten dubbel en dwars terugverdien. MT maakt alles heel makkelijk, het enige wat je moet doen is teksten schrijven en verder niks. Alles wordt je uit hand genomen en daar is de prijs ook naar door de gebruiksvriendelijkheid van dit thema.

Ik zie MT niet als een duur abonnement waarbij je geld weggooit, volgens mij denken heel veel mensen dat of zo maar dat is zeker niet zo. MT is voor mij een heel goed stuk, premium gereedschap dat ik gebruik als ondernemer en affiliate marketeer.

Ik vergelijk het altijd met een ander beroep, neem een ZZP'er in de bouw. Die kan ook kiezen tussen een klopboormachine van AliExpress die niet op accu werkt, een waardeloos koppel heeft en met een half jaar kapot is ($35), of hij kiest voor een klopboormachine van Makita op accu, met afzuiging, met een enorm koppel en die vele jaren meegaat (€448). Onderaan de streep is hij straks goedkoper uit met de Makita klopboormachine.

De aantijging dat hier "misbruik" gemaakt wordt van beginners die onwetend zijn vind ik een behoorlijk pittige aantijging en in mijn ogen ook volkomen onterecht. Doe goed onderzoek, maak inzichtelijk wat jouw budget is en maak zelf de keuze.

Fijne avond allemaal.
reactie op @michel1989:
Sjaak V De vergelijking met de klopboormachine gaat niet helemaal op, als je zelf een wordpress site bouwt kan dat ook een "Makita" zijn. Het is maar net hoe goed je kennis en ervaring met wordpress is.
1 week geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé Zonder er verder iets bij te zeggen deel ik toch deze link eventjes deze link:
https://www.linkedin.com/posts/maikel%F0%9F%87%B1%F0%9F%87%BA%F0%9F%87%A8%F0%9F%87%BC-schouw-11a1b3134_een-klant-vroeg-me-hoeveel-het-kost-om-een-activity-6804120560021364736-qQcq/

Ik kwam hem gisteren tegen en vond hem enorm sterk.
1 week geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Maarten   5 dagen geleden geplaatst
Ik had besloten hier even niet meer op te reageren puur omdat ik het te druk heb en ik merk dat sommige slecht tegen kritiek kunnen.

Als de maker van Marketheme nog steeds denkt dat dit een aanval op zijn kunnen en kennis is dan ziet hij dat 100% verkeerd.

Buiten dat, de Marketing had ik het over. Als mensen voor het eerst in contact komen met jullie dienst dan lijkt het alsof je NIET succesvol kan worden zonder deze extra kosten per maand ongeacht wat Affiliate review sites schrijven.

Nu heb ik al een keer gezegd dat ik dit vanuit een business aspect begrijp, dit is gewoon zaken doen net als dat de reclame op TV ook niet 100% de waarheid zegt of sommige zaken voor eigen gewin weg laat om klanten te verven.

(We weten allemaal dat 7500 per maand alleen mogelijk is met een grote actieve email lijst bijvoorbeeld, dit komt in de marketing-teksten nooit voor natuurlijk)

Dus nogmaals, als dit persoonlijk overkomt dan is dit de laatste keer dat ik zeg dat het zakelijk is. Het is niet persoonlijk en ik heb je ook vaker laten weten dat ik je kennis erg goed vind en wat je doet mooi werk is voor de WordPress community overall.

Begrijp alleen dat ik 100% voor open source ben, en ik dus veel van mijn klanten heb geholpen om zo 'gratis mogelijk' te starten en ze niet met marketing hype push dat ze een bepaalde dienst moeten afnemen anders worden ze niet succesvol, ook niet op banners.

Als de AMR nu 500 euro zou kosten, had ik er niets van gezegd. Waarom?

Omdat je dan een doelgroep met een hele andere portemonnee aantrekt en als die klagen over kosten voor een extra website van 27 euro per maand nadat ze al een investering hebben gedaan van 500 euro voor het main product, dan is dat compleet anders.

Maar kost je main product nog geen 50 euro en kids van 17 jaar kunnen dat betalen maar hebben volgens de marketing banners het idee dat ze alleen 7.500 euro gaan verdienen als ze ook de extra diensten kopen, is dat gewoon niet juist ondanks dat ik het nogmaals snap dat een bedrijf geld moet verdienen.

Ik heb het hier natuurlijk over de betaal-funnel, dus niet als ze eenmaal lid zijn en dan op dit forum vragen stellen wat 1 extra website per maand kost.

Maar als ik mijn klanten elke keer zeg dat het kopen van dat thema+hosting juist een goed idee is omdat de email support zo goed is en ik lees nu hierboven wat er in die emails wordt gezegd?

Dan ben ik even zakelijk en laat ik weten dat ik het niet eens ben hoe de communicatie verloopt tussen jullie product en de kopers ervan.

Ook als ik merk dat er geen niet-goed-geld terug garantie op MT zit. Dat wil ik als affiliate weten want ik zeg dat elke keer tegen mijn kopers en ik wil dus zeker weten dat ik ze help en mijn reacties op hun vragen in email op waarheid gebaseerd zijn.

Bekijk het eens op die manier vanuit affiliate's oké? En niet naar de programmeur toe of zijn kunnen en kennis en goede bedoelingen.

Geen idee wie de prijs per maand heeft bedacht maar ik blijf er dus bij dat het is TE duur voor het gros van de mensen die net 50 euro kunnen missen.

Ik hoef het product dus niet te hebben om deze financiële mening erover te hebben. Dat ik geen MT gebruik staat daar los van want heel eerlijk? Financiële ruimte is voor mij het probleem echt niet.

Deze reactie is ook puur mijn mening en ik verwacht ook niet dat men dat gaat opvolgen, het is meer een reactie met 2 benen op de grond.

Maak een pakket voor 2/3 websites voor 60 euro per maand. Dat is prima aan mijn kopers uit te leggen of zorg door mega goede support en geen kastje naar de muur emails of gebruik het forum maar (Waar dus ook mensen zitten die geen MT hebben)

Ik wil als affiliate de meerwaarde weten en mijn klanten met een gerust hart kunnen zeggen dat ze betalen voor goede support en als ik dit lees heb ik daar nu mijn twijfels over.

Nogmaals niets persoonlijks, puur constatering en zakelijk.

Maar goed, het is jullie manier van zaken doen en wie ben ik om me daar in te mengen, alleen begrijp dus wel dat als ik dit openbaar lees en heb hier 20 sites die druk worden bezocht ikzelf dus ook vragen als affiliate krijg over de producten die ik promoot, ondanks dat het niet mijn producten zijn wil ik daar eerlijk tegen mijn kopers over zijn.

En buiten dit alles moeten we ook de kopers op 1 zetten.
Zonder kopers - Geen inkomsten.
🔥 Boyd van Dongen 5 dagen geleden geplaatst
Ik pak de popcorn
Sander . 4 dagen geleden geplaatst
Gaat goed hier😊😊😊
Léon Gotjé 4 dagen geleden geplaatst
Met kritiek is niks mis, maar dat jij het te duur vind, wil niet zeggen dat de dienst zelf niet deugdelijk is. Je opmerkingen over de support die niet goed zouden zijn is gewoon niet juist, dus ik zou het ook fijn vinden dat je dit niet meer probeert te pretenderen.

Dat mensen niet het antwoord krijgen waar ze op hopen, wil niet zeggen dat daarmee de support zelf ook niet goed is. Daar zit volgens mij nog wel een verschil in.

Wij vragen iedereen bij afmelding waarom mensen gestopt zijn, ik heb nog nooit een reactie van iemand mogen ontvangen dat hij/zij gestopt is omdat de dienst zelf niet goed genoeg bleek te zijn.

Ik ben een hele nuchtere ondernemer en probeer zo open en eerlijk mogelijk te zijn in mijn advies.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 04 June 2021 om 20:10
Aantal lezers 98
Aantal reacties 15