Marketheme Alternatief?

Laatste reactie 14/05/2020 20:24 door ramses
· Markeren als ongelezen
Sarah Heijstek 3 maanden geleden geplaatst
Beste iedereen, 

Even een vraag waar ik het antwoord ook nog niet van kon vinden. Ik ben echt net nieuw op de affiliate business en ik vind het tot nu toe echt ontzettend leuk. Ik was eerst al direct bezig met websites creëren zonder dat ik überhaupt wist hoe je het beste aan de slag kan gaan. Daarom heb ik besloten om mij hier op deze site aan te melden om meer te leren. Ik ben helaas student die veel moet lenen van de overheid om alles te kunnen betalen, dat is ook een reden waarom ik hiermee ben begonnen. Om op lange termijn ook mijn studieschuld af te kunnen betalen zonder dat ik vast zit aan een vervelend bijbaantje wat helemaal niet leuk is. 

Nu ben ik begonnen met de modules van Jacko te bekijken. Tot nu toe echt ontzettend informatief en hij geeft me echt motivatie om aan de slag te gaan. Hier komt het ding: ik zie dat hij alleen maar met Marketheme aan de slag is, maar ik kan me dat op dit moment absoluut niet veroorloven om 60 euro per maand te investeren. Ik ga me wel aanmelden bij PayPro, maar dat kost me echt al een rib uit mijn lijf (echt een maand boodschappen als student zijnde). 

Nu vroeg ik me af of er een alternatief is, of dat Marketheme zo geweldig is dat het echt een must is. Tevens zou ik ook graag horen wat jullie ervaringen zijn met succes, want ik vind het nog steeds best risicovol om hier al mijn geld in te investeren en iedereen aan wie ik heb verteld over affiliate marketing is niet supportive en vindt het allemaal maar dom. 

Ik hoor graag van jullie! 

Met vriendelijke groet, 
Sarah Heijstek
Pieter Dijkshoorn 3 maanden geleden geplaatst
He Sarah,

Zelf gebruik ik Marketheme en ben er erg blij mee. 
Ik ben niet zo technisch en dus komt het voor mij goed uit dat ik me niet met die kant van het verhaal hoef bezig te houden. Ik kan me helemaal concentreren met wat er op de site moet komen.

Als je zelf wel verstand hebt van de techniek die er allemaal bij komt kijken om een website te bouwen, is het mogelijk om dit op een andere en goedkopere manier te doen. 

De succeskant van het verhaal:
Mijn ervaring is dat het best een aantal maanden duurt voordat het een beetje begint te lopen.
In het begin is het vooral investeren in tijd om je website te vullen met waardevolle content.

Het belangrijkste is eigenlijk om gewoon te beginnen, ervaring op te doen en te blijven leren en bouwen. Vertrouw erop dat de resultaten zullen komen, ook al duurt het even.

Hopelijk kun je iets met deze reactie.

Veel succes!

Freek Strik 3 maanden geleden geplaatst
He Sarah,

Je kunt op verschillende manieren een website bouwen. Jacko heeft ook een uitleg deel waar hij laat zien hoe je een website bouwt zonder marketheme.

Zelf gebruik ik een hosting en domeinnaam van neostrada, ben er erg tevreden over.

Marketheme is erg handig en gemakkelijk, een compleet pakket.
Ik ben 15 jaar en kan ook niet zo maar even 65 euro p/m neerleggen.
Ik maak dus zelf mijn website via wordpress. Er zijn overal filmpjes over te vinden en je kunt hier al je vragen stellen. 

Ik denk dat in jouw canario wordpress het beste bij je past.

Ik hoop je een beetje te kunnen helpen hiermee.
Veel succes! 
Tim Gerrits 3 maanden geleden geplaatst
Ik ben zelf erg tevreden over elementor(pro) in combinatie met het astra thema
Barry de Leeuw 3 maanden geleden geplaatst
Ik ben een Marketheme gebruiker en vind het echt lekker werken. Ik heb geen verstand van sites bouwen en Marketheme neemt je heel veel werk uit handen.

Wat ook een pluspunt is, is dat Marketheme (als ik het goed begrijp) echt geoptimaliseerd is om je site goed vindbaar te maken in Google.

Ik denk dat het misschien verstandig is om iets te zoeken waar je die 67 (?) euro per maand mee verdient en dat investeert in Marketheme.
Dylano B 3 maanden geleden geplaatst
Hey Sarah, 

Ik heb me aangemeld bij TradeTracker. Dit is volledig gratis en ben er erg tevreden over! Het verschil zit 'm zich in het aanbod; PayPro richt zich vooral op de digitale producten en TradeTracker vooral op de producten die je daadwerkelijk vast kunt pakken om het maar even zo te noemen. 

Ik gebruik zelf het Hestia thema op mijn website en ben daar ook erg tevreden over. Als je eens een kijkje wilt nemen kan dat via deze link: https://cadeauinspiraties.nl. 

Ik heb inderdaad al meerdere keren gelezen dat Marketheme geoptimaliseerd is voor SEO, maar ik weet niet hoe groot dit verschil is in vergelijking tot de andere thema's. Volgens mij gaat het hierbij voornamelijk om de elementen die je kunt toevoegen zoals een call-to-action button. (Verbeter me als ik het mis heb!)

Ik ben zelf 17 jaar en heb ervoor gekozen om te beginnen met een kleine investering van €2,50 per maand en eenmalig de AMR. Als het allemaal goed gaat lopen wil ik uiteraard opschalen en overstappen op een andere hostingaanbieder etc. Hiervoor wil ik het geld gaan gebruiken dat ik de komende maanden/jaren zal verdienen met affiliate marketing. 

Mijn website staat nu een kleine 3 weken live en heb gisteren al mijn eerste commissie verdiend. Ik had me erop ingesteld dat ik de komende maanden alleen voor mezelf zou schrijven, maar dit is dus blijkbaar niet het geval bij mij. Ik zit momenteel op ongeveer 226 vertoningen op Google per week en heb vandaag 53 kliks op mijn affiliatelinks gehad. 

Ook zonder Marketheme heb ik er vertrouwen in dat het goed mogelijk is om een goedlopende affiliatewebsite op te starten. 

Zoals @barrydeleeuw​ ook al stelde, is het wellicht een optie om inderdaad een niche te kiezen en een website te bouwen die je uiteindelijk het bedrag oplevert om Marketheme aan te schaffen, zodat jouw website daarna misschien wel het dubbele of nog veel meer gaat opbrengen!

In elk geval heel veel succes!

*** toevoeging:

Het Hestia thema is ook erg makkelijk in te stellen. Ik heb de hele website ingericht en het eerste blog geschreven in één dag. Dit vond ik erg fijn in tegenstelling tot een ander thema dat ik eerst geprobeerd heb.
reactie op @dylanob:
Sarah Heijstek Hi Dylano, 

Ontzettend bedankt voor je reactie. Ik ga me eens inlezen in het Hestia thema, want jouw website ziet er echt prachtig uit. En zoals ik het hoor ik de SEO optimalisatie niet hard nodig bij jou, dus dat is echt wel een top idee. Ik ga me wel aanmelden bij PayPro na alle positieve reviews die ik heb gehoord/gelezen. Een kleine investering dus. Maar die Marketheme zal ik nu nog niet aanschaffen, pas als ik zeker weet dat wat ik heb gebouwd een beetje goed is. 

Echt super bedankt voor de tip. 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Dylano B Graag gedaan!

Ik doe uiteraard wel wat aan SEO. Ik gebruik hiervoor de YOAST SEO plugin. Deze heeft Jacko ook in de AMR opgenomen. In mijn ogen is deze plugin absoluut onmisbaar!

Ik zou het overigens wel leuk vinden om het eindresultaat te zien, dus wat mij betreft mag je de link tegen die tijd met ons delen! 😊


3 maanden geleden

Beantwoorden

Sarah Heijstek Helemaal top. Ik ga morgen direct aan de slag. Zodra ik een beginnetje heb stuur ik de link door! :)
3 maanden geleden

Beantwoorden

Sarah Heijstek Oh nog even een vraagje, Dylano. 
Heb jij ook tools voor beveiliging ? Ik dacht namelijk dat Marketheme daar ook ingebouwde tools voor had. 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Dylano B Super! Heel veel succes (en plezier uiteraard) :)
3 maanden geleden

Beantwoorden

Dylano B Ik heb bij de webhoster een SSL-certificaat gekregen. Deze heb ik gekoppeld aan de website, waardoor deze een versleutelde verbinding heeft. (Dit is het slotje wat je ziet in de adresbalk)

Ik heb zelf wel nog het een en ander gelezen over extra beveiliging, maar dit is in mijn geval niet nodig aangezien ik geen persoonlijke informatie etc. verzamel. Mocht jij dit wel gaan doen, is het uiteraard verstandig extra beveiliging aan je site toe te kennen!
3 maanden geleden

Beantwoorden

Michael van der Werff Hoi Dylano,

Mooie site heb je opgezet! 

Gebruik je hiervoor Hestia pro of de gratis versie?

Groet,
Michael
3 maanden geleden

Beantwoorden

Dylano B Hoi Michael, 

Bedankt voor het compliment! :)

Ik gebruik hiervoor de gratis versie. Deze biedt op dit moment meer dan genoeg mogelijkheden voor mij. 

Groetjes, 
Dylano
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 7 overige reactie(s)
Justin de Rooij 2 maanden geleden geplaatst
Hoi Sarah,

Ten eerste Welkom!

Wat ik toch nog even wil toevoegen aan dit topic is jouw laatste alinea. 

Probeer je niet te veel aan te trekken wat anderen van jouw ideeën vinden. Mensen die Affiliate Marketing stom vinden willen het niet begrijpen en zullen dat ook niet gaan doen. Als jij iets wilt doen waar jij je goed bij voelt dan moet je dat gewoon doen! 

In de Succes Lounge vind je verschillende verhalen van mensen die sinds kort zijn begonnen met Affiliate Marketing en al snel resultaat zien. 

Met de juiste mindset en doorzettingsvermogen zal jij uiteindelijk resultaten zien. Dit verschilt nou eenmaal per persoon, daarom is het moeilijk om te zeggen hoeveel jij precies gaat verdienen.

Zelf gebruik ik Marketheme, wat overigens heerlijk werkt, dus daarin kan ik je helaas niet helpen. Maar doe vooral iets waar jij je goed bij voelt. Jacko laat in de AMR training ook zien hoe hij zijn website maakt zonder Marketheme.

Veel succes!
ramses werf 2 maanden geleden geplaatst
Hi Sarah,

Ik gebruik ook geen marketheme, maar aangezien ik zelf handig ben is dat op zich geen probleem.

Daar zit dus eigenlijk het punt. Marketheme is gemaakt om het je makkelijker te maken, niet alleen in gebruik, maar ook in leercurve.

Wanneer je kiest om je eigen wordpress  site te maken is dat helemaal niet erg, zeker niet omdat je nu de financiele middelen (nog) niet hebt.

Als je iets zelf kan hoef je iemand anders er niet voor te betalen en andersom. Het is dus echt geen probleem, maar je zal misschien wat vaker dingetjes uit moeten zoeken.

Kom je er echt niet uit? Stel dan je vraag in het board Wordpress, we helpen je graag. 

Laat je niet tegenhouden door het feit dat je financieel niet al te breed zit, dat is maar eventjes. Investeer in plaats daarvan je tijd en moeite. Zoek het in de gratis alternatieven.

Ook dan zal je bereiken wat je wil bereiken. 

Kick Butt!

Ramses
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 May 2020 om 21:32
Aantal lezers 77
Aantal reacties 16