Marketheme aanpassingen niet te zien op de site

Laatste reactie 10/09/2021 10:41 door Léon
· Markeren als ongelezen
Annika van Helvoort 1 maand geleden geplaatst
Ik ben al 2 dagen aan het proberen om via Marketheme een logo en de kleuren te veranderen op de manier zoals Jacko dit laat zien in zijn video, maar wat ik ook probeer, als ik op 'bijwerken' klik en ik ga naar mijn site, verandert er helemaal niks. Eerst dacht ik dat dat kwam omdat mijn site nog niet veilig was maar dat was ie al vrij snel. 

Ik werk altijd met Google Chrome, maar omdat dit niet werkte heb ik het via Microsoft Edge geprobeerd maar daar heb ik hetzelfde probleem.
Mocht iemand de oplossing hebben hoor ik het graag!
🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Hallo @annikavanhelvoort​,

Bedankt voor het doorgeven van je probleem. Ons systeem maakt gebruik van caching, waarbij er altijd een offline versie van je pagina wordt opgeslagen, zodat je bezoeker niet alles opnieuw op hoeft te halen (terwijl er misschien helemaal niks veranderd is).

Normaal gesproken wordt er aangegeven dat een cache (de server versie hiervan althans) geleegd moet worden op het moment dat een pagina of bericht wordt bijgewerkt. Omdat het hier echter een instellingen-pagina betreft, wordt dit seintje niet doorgegeven.

Mocht je dit soort dingen tegen komen, dan kan je altijd de optie gebruiken die ik laat zien in de print screen. 

In dit geval is het echter een seintje dat wél altijd netjes doorgegeven moet worden. Ik heb hier zojuist een aanpassing voor gemaakt en doorgevoerd voor het gehele mt-x.nl netwerk.

PS. Excuses voor het ongemak @annikavanhelvoort​. Tijdens het testen op de website zijn de instellingen onder Marketheme instellingen verloren gegaan. Zou je deze willen herzien?
Annika van Helvoort 1 maand geleden geplaatst
Hoi Leon.

Bedankt voor het antwoord, het werkt nu perfect!
Ik had nog niet veel gedaan qua instellingen omdat het niet zo goed werkte, dus ik van hier uit weer verder, nogmaals bedankt.
Annika van Helvoort 1 maand geleden geplaatst
Hoi @leongotje​, ik was in mijn vorige antwoord iets te enthousiast, na een uur werken op mijn site heb ik weer hetzelfde probleem en werkt je tip in bovenstaande screenshot ook niet :-(
Ik wilde de kleuren uit het kleurenschema wat aanpassen en vandaar uit werkte het niet meer.
🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Ik heb het geheel zojuist nog getest @annikavanhelvoort​ en het werkt echt. Vergeet niet dat het mogelijk ook je eigen lokale cache van je browser kan zijn.

Hoe je deze kan legen, kan je vinden via bijv: https://www.seniorweb.nl/tip/cache-legen-op-pc
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 08 September 2021 om 12:08
Aantal lezers 21
Aantal reacties 5