Waarom Marketheme kiezen?

Laatste reactie 17/09/2021 10:27 door Sieto
· Markeren als ongelezen
Koen Vergouwen 1 maand geleden geplaatst
Hoi allemaal, ik heb vanmiddag de cursus aangeschaft en ben al redelijk ver. Ik vroeg mij af wat nou de reden is dat ik voor marketheme moet kiezen? Kost weer 70,- euro namelijk, want waarom zou ik niet voor Shopify kiezen bijv? Of zijn er nog andere platformen waar het wat goedkoper is?

Alvast dank voor de antwoorden,
Koen
Beste antwoord — gekozen door Koen Vergouwen
Sieto vd 1 maand geleden geplaatst
Hi Koen,

Met Marketheme hoef je veel minder druk te maken over dingen als de instellingen en de lay-out van de website. Ook is hosting inclusief en krijg je ook snelle, goeie, nederlandstalige support voor wanneer je vragen of problemen hebt.

Daar betaal je een maandelijks bedrag voor.

Je kunt ook al die dingen zelf leren en uitzoeken, daar betaal je dan minder voor.

Aan jou de keuze wat je liever investeert: tijd of geld 😊
Sjaak V 1 maand geleden geplaatst
Zelf je site maken met Wordpress is het goedkoopste.
Marketheme is een kant en klaar systeem wat speciaal voor affiliate marketing gemaakt is en je krijgt er technische support bij. Als je geen verstand hebt van websites bouwen is dit het overwegen waard.
Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Als goedkoop je oogpunt is, dan zijn er inderdaad betere opties te vinden. Let wel dat Shopify veel meer gericht is op de ontwikkeling/onderhoud van een webshop en niet van een (affiliate) blog/website.
Lennart Haar 1 maand geleden geplaatst
Hi Koen,

Zie het niet als kosten maar als een investering (mindset, ook belangrijk als je de 10K per maand wil bereiken😉). Je betaald er voor maar je krijgt er wel wat voor terug. Iets wat jou veel uit handen neemt. 

Het zorgt er voor dat je je meer kunt richten op het schrijven van blogs. Het bouwen van een website, een goede website, kost toch veel tijd. Kun je zelf een goede website bouwen, ja dan kan je ook een andere keuze maken. 

Ik zeg: Marketheme is een echte aanrader! Alles is goed voor elkaar en loop je ergens vast of lukt iets niet......stuur Léon een mailtje en het is zo gefixt. 

Good luck, Go for it!👍
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 September 2021 om 18:05
Aantal lezers 40
Aantal reacties 5