Log bij houden van de website

Laatste reactie 04/12/2019 17:52 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
Jeffrey Keijzer 2 dagen geleden geplaatst
Ondanks ik niet van plan ben om ooit te stoppen met affiliate marketing. Wil ik de motivatie erin houden door niet meer continue naar de cijfers te kijken. Tevens wil ik in dit topic bij gaan houden wat de bezigheden zijn om bij te houden welk werk ik in de week heb gedaan om zo te zien wat er is gebeurd binnen de website. 
Het streven is om een full-time inkomen op te bouwen binnen een jaar. Dit wil ik bereiken door 5 kwalitatief goede teksten per week te blijven schrijven. Daarnaast ben ik mij aan het inlezen hoe ik mijn teksten kan verbeteren om zo de kwaliteit te waarborgen. Ik ben begonnen op 16 September 2019 met het schrijven van de teksten. Op dit moment (03-12-2019) staan er 62 teksten online. Nu heb ik morgen een afspraak met iemand die mij extra tips geeft om de kwaliteit van de teksten te verbeteren. Deze teksten moeten nog online komen. Ben benieuwd of mijn missie met een jaar mogelijk gaat zijn met AMR. Ook als het geen full-time inkomen gaat worden ben ik tevreden. Als er eindelijk geld is om de vaste lasten normaal te kunnen betalen.

De eerste missie met de website is om in Mei de huur achterstand volledig weg te hebben gewerkt.
Pieter Dijkshoorn 1 dag geleden geplaatst
Leuk om te horen Jeffrey!
Hou ons op de hoogte!
Jeroen Santing 1 dag geleden geplaatst
Goed bezig Jeffrey!
Sieto vd 1 dag geleden geplaatst
Succes!
Jeffrey Keijzer 1 dag geleden geplaatst
Vandaag het gesprek gehad om te kijken hoe de teksten verbeterd kunnen worden. Toen werd er aan gegeven dat de zinnen te lang zijn. Nu moet ik toegeven dat de teksten die ik nu schrijf. Sinds de tip van @thijsblankestijn​ al makkelijker toegankelijk zijn voor iedereen. Daarnaast voelt het schrijven een heel stuk natuurlijker. En voelt het alsof het minder krampachtig gaat.Terwijl de waarde omhoog gaat.

Op naar een leven waarin persoonlijke ontwikkeling voorop staat
Thijs Blankestijn 1 dag geleden geplaatst
Nou ik hoop dat het je wat gaat opleveren. Met zoveel teksten online zou je ook je eerste commissie moeten zien. Heb je die al gehad? 
Jeffrey Keijzer 1 dag geleden geplaatst
@thijsblankestijn​, Nee nog geen eerste commisie via de website gehad. Wel merk ik dat ik mij door niet meer geobsedeerd te zijn door de statistieken. Dat ik op werk weer meer commisies pak. 

Ik zie dat er stil aan steeds meer zoekwoorden zijn waarop de pagina binnen semrush rankt en de organische bezoekers via social media beginnen toe te nemen. 

Er zijn nu gemiddeld 4 kliks op de bol.com link per dag. Maar dat zullen er langzaam aan steeds meer worden. Ik ben al super blij dat de tweede onbekende Facebook volgers zich heeft aangemeld. Het aantal organische bezoekers valt nog een beetje tegen deze maand. Maar de website is nu net pas 2,5 maand oud.

Ik probeer mij op de meest waardevolle content te richten. En zoals ik dat me de vorige website heb gemerkt kwamen er pas na een aantal maanden ineens veel meer bezoekers. Nu weet ik dat als 1 pagina binnen 9 Maanden kan gaan ranken, dat 5 dat ook kunnen. Hoe meer je nu zaait, hoe meer je later kunt oogsten. Als je de kwaliteit van de teksten maar hoog houdt. 

Voor nu geeft het publiceren van een tekst een voldaan gevoel en dat is voor mij nog belangrijker dan het geld op dit moment. Geld komt vanzelf wel
Thijs Blankestijn 1 dag geleden geplaatst
Hey Jeffrey, ik heb mijn site sinds begin juni online en heb 20 berichten online staan. Hieronder een foto van mijn statistieken van de afgelopen 30 dagen (heb deze week ook nog een commissie gedaan). In totaal heb ik met deze site nu zo'n 527,01 verdient.

Ik blijf erbij het gaat  om hoeveel teksten je schrijft. Het gaat erom dat je iets schrijft dat mensen willen lezen. Je kan beter een tekst per week schrijven waar 100 mensen per week op komen (en blijven), dan 5 teksten waar maar 1 bezoeker op komt. 
Jeffrey Keijzer 1 dag geleden geplaatst
@thijsblankestijn​, dat ben ik zeker met jouw eens. Maar in de afgelopen 2 Maanden is er een vervijfvoudiging geweest van bezoekers. Deze maand is nog pril. Alleen lijkt het erop dat er minder naar de informatie wordt gezocht. Een pagina heeft tijd nodig om te ranken. Ik heb nu nog maar 3 organische bezoekers. Maar de leestijd van de organische bezoekers begint meer te worden. Kwaliteit gaat zeer zeker boven kwantiteit. Maar ik ken mijzelf en kan consistenter en beter schrijven door het vaak te doen. Moet alleen in het begin zoeken naar een goede schrijfstijl. Ben benieuwd waar ik straks sta. Hoe waren jouw statistieken in de eerste maand? 

Ben ook wel benieuwd wat je van de tekst vindt die ik na jouw feedback heb geschreven. Waarvan een link naar deze post: https://computerlesvoorbeginners.nl/computer/veiligheid/zo-herken-je-een-virus-op-de-computer/
Jeffrey Keijzer 1 dag geleden geplaatst
Zijn dit goede ontwikkelingen voor een branding new website. Ik heb het idee dat 2,5 maand in Seo land nog te weinig is om van te kunnen zeggen of een website wel of niet goed is. Omdat er nog bijna geen data is. En de data komt pas wanneer er bezoekers komen. Wel richt ik mij op het ontwikkelen van mijn schrijfvaardigheid. Ik zie schrijven als fietsen, je moet eerst een aantal keer goed op je bek gaan om uiteindelijk goede teksten te kunnen schrijven en je ziet wat er wel en niet werkt. En het kost tijd voordat een website in Google wordt opgenomen
Jeffrey Keijzer 1 dag geleden geplaatst
Dit is de gemiddelde leestijd op dit moment. Al zeg ik het zelf, denk ik daar wel tevreden over te kunnen zijn.
Jeffrey Keijzer 1 dag geleden geplaatst
@thijsblankestijn​, op een on verwacht moment lijkt het via Google adsense alsof ik geluk heb. Vandaag 84 cent met adsense verdiend. Toch een mooi bedrag voor een simple klik. Op naar neer kliks
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 December 2019 om 11:25
Aantal lezers 54
Aantal reacties 12