Log bij houden van de website

Laatste reactie 29/01/2020 22:58 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
🔥 Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
Ondanks ik niet van plan ben om ooit te stoppen met affiliate marketing. Wil ik de motivatie erin houden door niet meer continue naar de cijfers te kijken. Tevens wil ik in dit topic bij gaan houden wat de bezigheden zijn om bij te houden welk werk ik in de week heb gedaan om zo te zien wat er is gebeurd binnen de website. 
Het streven is om een full-time inkomen op te bouwen binnen een jaar. Dit wil ik bereiken door 5 kwalitatief goede teksten per week te blijven schrijven. Daarnaast ben ik mij aan het inlezen hoe ik mijn teksten kan verbeteren om zo de kwaliteit te waarborgen. Ik ben begonnen op 16 September 2019 met het schrijven van de teksten. Op dit moment (03-12-2019) staan er 62 teksten online. Nu heb ik morgen een afspraak met iemand die mij extra tips geeft om de kwaliteit van de teksten te verbeteren. Deze teksten moeten nog online komen. Ben benieuwd of mijn missie met een jaar mogelijk gaat zijn met AMR. Ook als het geen full-time inkomen gaat worden ben ik tevreden. Als er eindelijk geld is om de vaste lasten normaal te kunnen betalen.

De eerste missie met de website is om in Mei de huur achterstand volledig weg te hebben gewerkt.
Pieter Dijkshoorn 7 maanden geleden geplaatst
Leuk om te horen Jeffrey!
Hou ons op de hoogte!
Jeroen Santing 7 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Jeffrey!
🔥 Sieto vd 7 maanden geleden geplaatst
Succes!
🔥 Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
Vandaag het gesprek gehad om te kijken hoe de teksten verbeterd kunnen worden. Toen werd er aan gegeven dat de zinnen te lang zijn. Nu moet ik toegeven dat de teksten die ik nu schrijf. Sinds de tip van @thijsblankestijn​ al makkelijker toegankelijk zijn voor iedereen. Daarnaast voelt het schrijven een heel stuk natuurlijker. En voelt het alsof het minder krampachtig gaat.Terwijl de waarde omhoog gaat.

Op naar een leven waarin persoonlijke ontwikkeling voorop staat
Thijs Blankestijn 7 maanden geleden geplaatst
Nou ik hoop dat het je wat gaat opleveren. Met zoveel teksten online zou je ook je eerste commissie moeten zien. Heb je die al gehad? 
🔥 Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
@thijsblankestijn​, Nee nog geen eerste commisie via de website gehad. Wel merk ik dat ik mij door niet meer geobsedeerd te zijn door de statistieken. Dat ik op werk weer meer commisies pak. 

Ik zie dat er stil aan steeds meer zoekwoorden zijn waarop de pagina binnen semrush rankt en de organische bezoekers via social media beginnen toe te nemen. 

Er zijn nu gemiddeld 4 kliks op de bol.com link per dag. Maar dat zullen er langzaam aan steeds meer worden. Ik ben al super blij dat de tweede onbekende Facebook volgers zich heeft aangemeld. Het aantal organische bezoekers valt nog een beetje tegen deze maand. Maar de website is nu net pas 2,5 maand oud.

Ik probeer mij op de meest waardevolle content te richten. En zoals ik dat me de vorige website heb gemerkt kwamen er pas na een aantal maanden ineens veel meer bezoekers. Nu weet ik dat als 1 pagina binnen 9 Maanden kan gaan ranken, dat 5 dat ook kunnen. Hoe meer je nu zaait, hoe meer je later kunt oogsten. Als je de kwaliteit van de teksten maar hoog houdt. 

Voor nu geeft het publiceren van een tekst een voldaan gevoel en dat is voor mij nog belangrijker dan het geld op dit moment. Geld komt vanzelf wel
Thijs Blankestijn 7 maanden geleden geplaatst
Hey Jeffrey, ik heb mijn site sinds begin juni online en heb 20 berichten online staan. Hieronder een foto van mijn statistieken van de afgelopen 30 dagen (heb deze week ook nog een commissie gedaan). In totaal heb ik met deze site nu zo'n 527,01 verdient.

Ik blijf erbij het gaat  om hoeveel teksten je schrijft. Het gaat erom dat je iets schrijft dat mensen willen lezen. Je kan beter een tekst per week schrijven waar 100 mensen per week op komen (en blijven), dan 5 teksten waar maar 1 bezoeker op komt. 
🔥 Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
@thijsblankestijn​, dat ben ik zeker met jouw eens. Maar in de afgelopen 2 Maanden is er een vervijfvoudiging geweest van bezoekers. Deze maand is nog pril. Alleen lijkt het erop dat er minder naar de informatie wordt gezocht. Een pagina heeft tijd nodig om te ranken. Ik heb nu nog maar 3 organische bezoekers. Maar de leestijd van de organische bezoekers begint meer te worden. Kwaliteit gaat zeer zeker boven kwantiteit. Maar ik ken mijzelf en kan consistenter en beter schrijven door het vaak te doen. Moet alleen in het begin zoeken naar een goede schrijfstijl. Ben benieuwd waar ik straks sta. Hoe waren jouw statistieken in de eerste maand? 

Ben ook wel benieuwd wat je van de tekst vindt die ik na jouw feedback heb geschreven. Waarvan een link naar deze post: https://computerlesvoorbeginners.nl/computer/veiligheid/zo-herken-je-een-virus-op-de-computer/
🔥 Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
Zijn dit goede ontwikkelingen voor een branding new website. Ik heb het idee dat 2,5 maand in Seo land nog te weinig is om van te kunnen zeggen of een website wel of niet goed is. Omdat er nog bijna geen data is. En de data komt pas wanneer er bezoekers komen. Wel richt ik mij op het ontwikkelen van mijn schrijfvaardigheid. Ik zie schrijven als fietsen, je moet eerst een aantal keer goed op je bek gaan om uiteindelijk goede teksten te kunnen schrijven en je ziet wat er wel en niet werkt. En het kost tijd voordat een website in Google wordt opgenomen
🔥 Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
Dit is de gemiddelde leestijd op dit moment. Al zeg ik het zelf, denk ik daar wel tevreden over te kunnen zijn.
🔥 Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
@thijsblankestijn​, op een on verwacht moment lijkt het via Google adsense alsof ik geluk heb. Vandaag 84 cent met adsense verdiend. Toch een mooi bedrag voor een simple klik. Op naar neer kliks
🔥 Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Status update, ik was even benieuwd hoe de interactie met mijn bezoekers op dit moment is. En hoe dat op dit moment met social media is. Nu heb ik ongeveer 2 uur geleden een link geplaatst naar een affiliatie product. En heb er nu al 20 kliks op.

Daarnaast kreeg ik een goed idee om mijn website te verbeteren. En meer mijn doelgroep aan te kunnen spreken. Zo ga ik deze maand een flyer maken. En naast het schrijven van 5 teksten per week. Ook 2 dagen per week voor mijzelf proberen te werken. Is dan wel afhankelijk van hoe druk het wordt. Maar de 5 teksten per week is pure ontspanning en dat ga ik sowieso blijven scrhijven. Op dit moment staat de 73ste tekst alweer klaar om verbeterd te worden. En er zijn ondertussen 64 teksten gepubliceerd. Ook is er ondertussen een flinke stijging te zien en heb ik de eerste 5 euro met deze website verdiend. Op naar meer actie! 
M 6 maanden geleden geplaatst
@jeffreykeijzer​ " Wel merk ik dat ik mij door niet meer geobsedeerd te zijn door de statistieken."

komt niet echt overeen met het geen ik hier zie.


Laat die statistieken los, momenteel kun je er toch niks mee anders als naar kijken en geilen.

Met het project waar ik mee bezig ben kijk ik ook elke dag statistieken, maar ik weet nu al dat een F.A.I.L is en dat geeft ook een enorme rust.
🔥 Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
@m, je hebt gelijk. Op dit moment ben ik alleen teveel aan het malen. Over de situatie waar ik in zit. En ben aan het zoeken n aar oplossingen. Affiliate marketing voelt voor mij als ontspanning. En zie dat er nu al dingen gebeuren.

Daarnaast ga ik kijken of er een mogelijkheid is om direct extra geld te verdienen. Dat ik mij minder zorgen hoef te maken over de statistieken
🔥 Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Deze week 6 teksten geschreven. Waarbij ik mij nu aan het richten ben op de kortere maar waardevolle artikelen. Gaat langzaam aan steeds makkelijker. Ben daarnaast aan het proberen om de zinnen toegankelijker te maken. Op dit moment ben ik op 76 van de 260 geschreven teksten die ik in een jaar wil bereiken.

Daarnaast heb ik een excel bestand gemaakt van de pagina's met zoekwoorden om zo bij te houden waarover er al geschreven is en het makkelijker maakt om per categorie sub en micro niches te maken
🔥 Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Net een weekje vakantie genomen en ook mijn business deze week even laten met rust gelaten. 

In deze week heb ik mij vooral verdiept in hoe goede content geschreven kan worden. En hoe ik de business op een effectieve manier kan laten groeien. 

Hierbij heb ik besloten om mij nog veel meer te verdiepen in het maken van knetter goede content. Om dit te bereiken ga ik vanaf heden 4 teksten per week schrijven en in de dag dat ik nu extra vrij ben verdiepen in alle aspecten van affiliate marketing en zoekwoord onderzoek. 

Ben dan enorm benieuwd wat er vanaf 1 Januari tot en met 31 December 2020 kan gebeuren. 

reactie op @jeffreykeijzer:
Dominique Van Baelen Goed plan voor volgend jaar!
6 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Ben benieuwd wat er kan gaan gebeuren. Maar vraag me ook af hoe slecht het is om iedere 3 maanden een pauze van een week in te lassen. Voor de rest probeer ik zo consistent mogelijk te werken. Er staan nu 69 teksten online. Ik verwacht dat deze na 35 weken beginnen te ranken. Bij de vorige website begon de website na 9 Maanden ineens bezoekers te trekken. Dus ik verwacht dat er vanaf Mei ineens meer bezoekers gaan komen. Maar tot nu toe heb ik mij geprobeerd te richten op kwalitatieve teksten. Waardoor er al veel meer bezoekers zijn. Nu ben ik veel harder bezig en zijn de teksten waardevolle. Alleen was het einde van het jaar vanaf September vooral de bedoeling om de schrijfvaardigheid te verbeteren. Nu ga ik nog een stapje verder en meer onderzoek doen naar de doelgroep 
6 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Pieter Dijkshoorn 6 maanden geleden geplaatst
Mooi dat je zo enthousiast bent Jeffrey, hou dat vast.
Het gaat vast en zeker een heel mooi jaar voor je worden!
John van Aalst 6 maanden geleden geplaatst
Jeffrey, 

Je hebt een bewonderenswaardig doorzettingsvermogen maar ook een onstuitbare drang naar "meten = weten".
Het lijkt er zelfs op dat door al die analyses door te voeren tegen jezelf aan het racen bent.
Je geeft jezelf niet de tijd om te achterhalen of je teksten wel goed zijn.
Als je 1 sterke tekst per week post, dan kun je "meten" wat deze tekst voor jouw site gedaan heeft.
Alleen dan kun je uitkristalliseren waar de toegevoegde waarde zit van deze tekst zodat je dit "truukje" herhaalbaar kunt maken!
Wanneer je 5 of meer teksten per week post, kun je onmogelijk nog begrijpen waar je meetwaardes vandaan komen en "welke" tekst er precies gezorgd heeft voor "welke" verandering in die meetwaardes.

Een kleine (trieste) anecdote die zich nog niet zo gek lang geleden afspeelde in mijn leven.
Op 2 feb om 14:05 werd mijn vader in het ziekenhuis aan alle mogelijke apparaten gehangen die er voor handen waren.
Binnen een tijdsbestek van 30 minuten was er meer dan voldoende data aanwezig om mijn vaders conditie met een "aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid" te kunnen voorspellen.
De uitkomst van talloze metingen was dat hij een sterk hart had, zijn vitale functies waren krachtig en de vooruitzichten waren van dien aard, dat ik in mijn hoofd al op weg was naar de parkeerplaats . . .  want dan kon ik alvast mijn auto dichterbij zetten zodat ik even later mijn pa weer naar huis kon brengen.
Die zelfde dag op 2 feb om 16:24 uur stierf mijn vader.
Later begon ik te beseffen dat ik zijn overlijden al lang zag aankomen maar de data maakte me min of meer blind voor de realiteit.

Wat ik wil zeggen is . . . . meten is prima, meten is nodig maar meten weerhoud je van het "zien". 
Meten is iets anders dan zien, meten is lezen en interpreteren van data na verandering van input.
Teveel data zorgt voor foute conclusies en interpretaties waardoor je "probleem" (voor zover aanwezig) onveranderd voort blijft bestaan. . . misschien wel groter wordt.

Schrijf mooie en pakkende teksten en doe dit zoveel mogelijk met passie.
Meet af en toe wat je doet, daar is niets mis mee maar blijf vooral "zien" waar je mee bezig bent.

😉


🔥 Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Wow John, dit is een heftig verhaal en tevens een mega waardevolle reactie! Gecondoleerd met je vader!

Thanks voor deze reactie. Wat jij zegt klopt echt volledig. Op dit moment ben ik volledig tegen mezelf aan het racen. Gelukkig heb ik vanaf 1 Januari meer vrije tijd en gaat het aantal blogs naar 4. Om zo nog meer focus op de beste blogs te leggen.

Het is voor mij belangrijk om hier een succes van te maken. En het liefst binnen een jaar een full-time inkomen. Maar ga mij vanaf nu volledig focussen op de best mogelijke content

Natuurlijk blijft het gissen. Om deze manier ga ik vanaf nu ook met de skyscrape techniek werken.

Als er een full-time inkomen uit het blog komt, kan ik eindelijk gaan investeren om de website een boost te geven.
John van Aalst 6 maanden geleden geplaatst
Thanks Jeffrey

Ik bewonder jouw vuur en drive. 
Ik hoop dat je jouw doelen behaald, je verdient het zeker....👍
🔥 Jeffrey Keijzer 6 maanden geleden geplaatst
Thanks @johnvanaalst​, het streven is niet meteen om 3k per maand te verdienen. Maar streven is om in December 2020 een kleine 2 duizend euro per maand met affiliate marketing te verdienen. Op deze manier wordt het dan eindelijk mogelijk om 1500 euro per maand aan goede kwaliteits teksten uit te besteden en zelf ook 4 teksten per week te kunnen blijven schrijven.
🔥 Jeffrey Keijzer 5 maanden geleden geplaatst
Ondanks dat ik eerst van plan was om 2 teksten per week uit te besteden, is het voor nu even naar 1 goede kwalitatief goede tekst per week gegaan. Het streven blijft om langzaam aan steeds een beetje meer in de website te gaan investeren. 

Sinds ik aan het kijken ben naar de video's van klikproces besef ik dat het niet nodig is om er direct 2 teksten per week onlne te zetten. Ondanks dat probeer ik wel een zo'n groot mogelijke groei met de website te krijgen. Maar ik heb geen zin meer om te stoppen en wil daarom consistent een x bedrag uit eigen zak in de website investeren. Als er dan geld uit de website komt, kan dat geld gebruikt worden om meer teksten uit te besteden. Ook doormiddel van een langzame groei kan een website met 10 jaar enorm groeien. Ik kijk niet meer van dag tot dag, maar kijk van maand tot maand en tot nu toe zie ik iedere maand een groeiende lijn wat een teken is van groei. 

Door nu minder uit te geven, ben ik niet meer nieuwsgierig naar de statistieken en ben ik veel meer commissies via de telefoon aan het draaien. Beter in het hier en nu leven en alles wat je doet met volle aandacht te doen, dan continue met de website bezig te zijn. 

Het voorbeeld van de visser vondt ik wel een heel erg mooi voorbeeld. Je kan je druk maken over statistieken. Maar je vangt even veel door er weinig naar te kijken! 
🔥 Sieto vd 5 maanden geleden geplaatst
de tijd die je in website stops is ook een waardevolle investering. ...misschien wel de meeste waardevolle. Als het mijn site zou zijn zou ik er denk ik pas harde Euro's tegenaan gooien als ik zie dat de site een beetje gaat lopen.
🔥 Jeffrey Keijzer 5 maanden geleden geplaatst
@sieto​, mooie reactie. In het begin had ik iemand die mijn teksten nakeek en herschreef.  Daar betaalde ik meer voor dan dat ik nu teksten laat schrijven. Dus in feite ben ik door uit te besteden minder uit gaan geven, maar daarentegen weet ik wel dat er betere teksten online komen. 

Het is in feite om deze reden al een win win situatie. Maar ik merk wel dat de style van de teksten hetzelfde zijn als hoe ik ze zelf schreef, alleen dan meteen een verbeterde versie. Kwaliteit gaat altijd voor kwantiteit. Uiteindelijk zorgt dat ervoor dat er meer bezoekers naar de website toe komen en langer blijven hangen. 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 December 2019 om 11:25
Aantal lezers 93
Aantal reacties 27