Laatste werkweek Plus 17 commissies op 1 dag!

Laatste reactie 20/06/2022 00:28 door M.S.
· Markeren als ongelezen
Wouter Buijs 1 maand geleden geplaatst
Heerlijk.  Daar zit ik dan in mijn werkbus. Het is mijn laatste werkweek. Terwijl de regen op het dak klettert, regenen de commissies binnen.  9 op bol ... 8 via PayPro, Tradetracker, e.a.. Ruim 200 euro alles tezamen.  Vertrouwen in de tijd die voor mij ligt groeit.  2 jaar structureel werken aan mijn projecten. Eerst hard, nu een stuk slimmer.  Ik leer nog elke dag.  Van de affiliate inkomsten zou ik bijna rond kunnen komen.  Maar, een online functie voor een paar uur per week zorgt voor die continuïteit die ik zocht.  Het laatste zetje!  Heerlijk hoe mijn online affiliate ontwikkeling zich doorontwikkeld. Prachtig hoe nieuwe kansen op mijn pad komen.  Dankjewel aan iedereen. Maar, voornamelijk Dank aan mijzelf.  Wat heb ik hard gewerkt. De laatste maanden van 5 uur 's ochtends tot half 7 's avonds.  Om maar naast mijn buitenbaan, te kunnen blijven bouwen. 🙏
Sjaak V 1 maand geleden geplaatst
Netjes Wouter! Zo zie je maar hard werken aan je business loont!
Mark de Vries 1 maand geleden geplaatst
The taste of success is so sweet. Lekker gewerkt pik!
Martijn . 1 maand geleden geplaatst
Klasse Wouter, mooi om je zo te volgen! Uiteraard ook zeer inspirerend voor iedereen die nog geen inkomen met affiliate marketing weet te genereren. Benieuwd naar je volgende stappen :) 
reactie op @martijn1988:
Wouter Buijs Thanks Martijn, Er ligt hele nieuwe en onbekende weg open voor ons. Met huis en haard... Ofwel 🚙 en caravan gaan mijn vriendin en ik op reis met de intentie een land te vinden en hier zelfvoorzienend te gaan leven. 
1 maand geleden

Beantwoorden

Hidde Ploysiri 1 maand geleden geplaatst
Super gedaan Wouter. Ik ga mijn reis net beginnen en jouw post motiveert enorm. Bedankt voor het delen en succes met het vinden van jullie droomland om zelfvoorzienend te gaan leven!
reactie op @hiddeploysiri:
Wouter Buijs Thanks Hidde! Fijn dat je wat aan mijn verhaal hebt. Tof dat je net begonnen bent. Succes. En geniet ervan. 
1 maand geleden

Beantwoorden

M.S. Aslander 2 weken geleden geplaatst
Dank voor het delen & de inspiratie! Ik ga er ook voor (ben net begonnen). Succes verder! 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 May 2022 om 13:20
Aantal lezers 167
Aantal reacties 6