kosten

Laatste reactie 14/04/2020 20:53 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
Monique Van der graaf 2 maanden geleden geplaatst
volgens marketheme site zijn de kosten per maand 68 euro,,voor een beginnend iemand is dat al snel per jaar een kleine 750 eu..dat staat volgens mij niet in verhouding met de eerste kostenplaatje,zeker in deze tijd,dat houdt me op dit moment tegen ook qua fiananciele situatie in deze tijd.kan iemand enige info geven ,?
grt monique
🔥 Léon Gotjé 2 maanden geleden geplaatst
De kosten die je schetst kloppen inderdaad. Wat voor een info zoek je precies? Ik kan uiteraard niet in je portemonnee kijken, maar niemand verplicht je dan ook om te moeten beginnen met Marketheme.
Sieto vd 2 maanden geleden geplaatst
Ook voor een niet-beginner zijn die kosten een dikke 800 Euro (flauw.).

Wat Leon al zegt, als je 't niet kunt betalen moet je 't niet doen. Er zijn ook opties die miner geld kosten ☺️
Monique Van der graaf 2 maanden geleden geplaatst
Dat is waar...klopt bedankt voor de eerlijke antwoorden..
Jan van de Ven 2 maanden geleden geplaatst
De Marketheme is gewoon puur een extra luxe.

Je kunt ook gewoon een gratis thema nemen of een premium thema waar je eenmalig 45 euro ongeveer voor betaalt.

Dat betekent dat een klein percentage van de AMR-cursus niet meer van toepassing is, maar het overgrote deel van de cursus blijft toepasbaar - ook op een gratis thema.

Het is ook heel normaal om met een gratis thema te beginnen - en wanneer je de eerste paar duizend euro's verdient, stap je over op een premium thema. Dat wordt heel vaak gedaan. Wat NIET gedaan moet worden, is van domeinnaam veranderen. Maar thema veranderen kun je zo vaak doen als je wilt.
🔥 Jacko Meijaard 2 maanden geleden geplaatst
Hi Jan,

Ben ik het niet mee eens; een thema heeft enorme invloed op zowel je vindbaarheid als je conversie. 

Sinds ik met ISG ben overgestapt op MT 2.0 zijn mijn bezoekersaantallen met 100% gestegen en is de conversie ook flink omhoog gegaan.

Daarnaast is Marketheme natuurlijk meer dan 'een thema', en zit er veel meer bij, zoals hosting, beveiliging, backups, updates en meer (maar daar ga ik het nu niet over hebben).

Tuurlijk zeg ik niet dat Marketheme het enige middel is om succesvol mee te worden, een gratis of premium thema kan voor veel mensen ook de juiste oplossing zijn, maar het ontzorgd een boel mensen, en over het algemeen kan ik toch wel zeggen dat sites die op MT draaien (van wat ik zie van de bijna 300 mensen die ik 1-op-1 coach) de beste en snelste resultaten halen ook omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken om randzaken.

Nogmaals, het is ieder voor zich, maar ik vind dat je met je reactie Marketheme zeker te kort doet.
reactie op @jackomeijaard:
Jeffrey Keijzer @jackomeijaard​, mooie reactie. Hier eigenlijk hetzelfde verhaal. Ondanks dat ik nog geen commissies heb, heb ik nu na ongeveer een half meer dagelijkse organische bezoekers dan dat ik met mijn vorige website na 12 Maanden had. In dit opzicht merk ik duidelijk dat het soort theme en de techniek absoluut belangrijk zijn om sneller bezoekers en dus ook commissies te krijgen!
1 maand geleden

Beantwoorden

Paco V. 2 maanden geleden geplaatst
Volledig met Jacko eens. Ik ben letterlijk jaren aan 't rommelen geweest met allerlei premium thema's die telkens toch niet helemaal konden wat ik wilde. Compleet verkeerde focus. Ik ben zelf geen gebruiker van Marketheme, maar het lijkt me een uitstekende oplossing voor mensen die snel een website online willen hebben en op de content willen focussen in plaats van op het technische gedoe eromheen. Zelf gebruik ik ThriveThemes voor alle websites die ik heb, ook een heel goed systeem maar niet Nederlandstalig zoals Marketheme.
Aron Verhoeven 2 maanden geleden geplaatst
Hi Monique,

Welkom. Leuk dat je gaat beginnen. Ik ben zelf (nog) geen gebruiker van het Markettheme. Maar dat komt gedeeltelijk omdat ik van nature hiermee ben opgegroeid. Lees: websites maken, vermarkten, etc. Ik heb dus redelijk de technische kennis is huis om zelf alles te regelen.

Een ding weet ik zeker: met het Markettheme hoef jij je hier niet druk om te maken en wordt alles voor je uit handen genomen. Ik durf wel te zeggen dat je dat heel erg veel gaat schelen. Je zult anders tegen veel zaken gaan aanlopen.

Volgens mij heeft Jacko op zijn YouTube kanaal een paar filmpjes over het Markettheme. Ik zou je willen adviseren die te bekijken.
Barry de Leeuw 2 maanden geleden geplaatst
Kosten zijn 67 eu per maand x 12 is 804 euro. Voor een heel jaar. Ik vind dat eigenlijk steeds goedkoper worden, hoewel ik in het vooraf ook een flink bedrag vond in vergelijking met andere websitebouw-dingen zoals wix.com.

Marketheme is gewoon wel heel erg goed en met de video's en dit forum kom je er ook behoorlijk snel uit (ik tenminste wel) hoe je een leuke site in elkaar kunt zetten. Zoek desnoods een inkomstenbron waarmee je die 67 euro per maand meteen gaat verdienen en 'trakteer' jezelf op Marketheme.
🔥 John van Aalst 2 maanden geleden geplaatst
Als je 2 pakjes sigaretten per week rookt, ben je evenveel kwijt and MT2 of 1x per week voor 16 Euro frikandellen, frieten en andere snacks bij de frituur koopt idem

Wat ik bedoel te zeggen is dat MT2 duur mag lijken maar het is ook een kwestie van wat je ervoor wilt laten.

Ik zeg niet dat je rookt of snackt maar als AM echt belangrijk is en je wilt perse slagen, dan kan dit de eerste test qua doorzettingsvermogen zijn.

Maar het is idd zo dat niemand in jouw financiële situatie kan kijken, wat ik wel weet is dat MT2 veel kopzorg voorkomt.
De trainingen sluiten naadloos aan en binnen enkele dagen kun je jouw website live hebben staan.

Als je dan naar het bedrag kijkt, is het een schijntje.
De support is geweldig.
Barry de Leeuw 2 maanden geleden geplaatst
Daarnaast kost elke volgende website die je met Martketheme maakt 27 euro per maand. Ik was er toch wel van overtuigd dat mijn eerste site voldoende geld op zou gaan leveren dat ik vast nog wel 1 of 2 sites erbij zou maken. Dan heb je 3 sites online voor 121 euro per maand, oftewel €40,33 per site per maand. Dat verdien je natuurlijk ook best snel terug als je een redelijke site maakt.
reactie op @barrydeleeuw:
Niels Dijkman Klopt het dus niet dat je voor die 67 euro zoveel websites kunt maken als jezelf wilt?
Aangezien jij hier 27 euro per website zegt.1 maand geleden

Beantwoorden

Sieto vd Je kunt voor 67 euro een (1) website maken. Extra sites kosten 27 euro per maand.
1 maand geleden

Beantwoorden

Niels Dijkman dankje Sieto
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 April 2020 om 18:15
Aantal lezers 102
Aantal reacties 15