Klein succesje

Laatste reactie 30/11/2020 01:22 door Kevin
· Markeren als ongelezen
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Ondanks dat er een grote kans is dat het met black friday te maken heeft zie ik de afgelopen dagen a) het aantal organische bezoekers van 150 naar 200+ gestaag groeien. Daarnaast zijn er op de dagen dat er 200 organische bezoekers zijn ook meer verkopen. Of ik iets goed doe? Ik heb geen idee. Kan zomaar met black friday te maken hebben. Ondanks dat voelt het wel goed om te zien dat de inkomsten eigenlijk naar mijn verwachte 2.5 cent per bezoeker toe groeien. Ben benieuwd wat morgen gaat doen. Maar de afgelopen 14 dagen zijn super leuk geweest. Het voelt als een klein succesje. Op naar veel meer succes!
Bas Vd 3 maanden geleden geplaatst
Dat heeft zeker met Black Friday te maken :)

Maar nog leuk, als het net als vorig jaar is dan zal het vandaag nog een heel stuk meer worden.

Maar gefeliciteerd.
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
@bas-nl​, ben stiekem ook benieuwd wat December gaat doen. Het aantal bezoekers kan ook groeien doordat er nu deze maand 16 nieuwe teksten bij zijn gekomen. Hoop vanaf Januari naar de dagelijkse commissies toe te gaan. Maar deze aanloop is wel leuk.

Zie wel dat hoe meer artikelen er worden gepost hoe groter de groei met organische bezoekers is. Ben dan wel benieuwd waar dit volgend jaar op uit gaat komen!
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
@bas-nl​, het begint in iedere geval leuk. Vandaag lekker aan het schrijven. Kijk ik even tussendoor naar bol. Hoppa, 11 euro. Dat is toch genieten! 

Kan mij eerlijk gezegd niets verzinnen wat leuker is dan affiliate marketing. Kijk ernaar uit dat ik dit als full-time job kan doen en gewoon ontspannen 56 uur per week eraan kan werken!
Maarten   3 maanden geleden geplaatst
Gefeliciteerd!
Kevin Louwers 2 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig! 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 November 2020 om 21:17
Aantal lezers 85
Aantal reacties 6