Is paypro het beste netwerk?

Laatste reactie 15/02/2021 20:38 door Jacko
· Markeren als ongelezen
Daan Paalman 8 maanden geleden geplaatst
Ik zit een beetje uit te zoeken in welke niche ik wil gaan zitten. Als ik op Paypro kijk zie niet echt een niche waar ik veel over kan vertellen of wat ik interessant vindt. Nou wordt er wel in de cursus met Paypro gewerkt.

 Daarom vraag ik me af op wat voor een manier paypro zich afzondert van andere netwerken zoals daisycon of bol.com. Is het betrouwbaarder? Krijg je hierdoor op een of andere manier sneller commissie binnen? Is die 60 euro die je betaalt, behalve voor het aantonen dat je er serieus mee bezig wil zijn, ook voor de kwaliteit van het netwerk? 

Als paypro echt beter is, zou ik daar wel iets uit kiezen, maar als het niet echt uitmaakt kan ik beter bijvoorbeeld van bol.com producten gaan promoten, omdat daar wel producten zijn waar ik iets over kan vertellen. 

Vandaar deze vragen :)
Jeffrey Keijzer 8 maanden geleden geplaatst
Hi, @daanpaalman​. Goede vraag. Het antwoord op deze vraag is vrij eenvoudig  het netwerk waarmee je werkt is niet erg belangrijk. 

Het is belangrijker om te kijken wat voor jouw het beste werkt. Op Paypro staan voornamelijk digitale producten. Hierdoor is de commissie hoger. Wanneer je voor langere tijd met affiliate marketing aan de slag wilt is het belangrijk dat je een onderwerp kiest waar jij veel over te vertellen hebt / enthousiast over bent. 

Met iedere niche valt geld te verdienen. Persoonlijk werk ik met bol.com. Hiervan is het voordeel dat je over iedere aankoop een commissie ontvangt. Hierdoor kun je gemakkelijk commissies scoren. 

Ook al zijn dit soms lagere bedragen. Vele lage commissies kunnen uiteindelijk ook tot een leuk bedrag leiden. 

In het begin moet je nog veel leren en het zal dan ook een tijd op zich laten wachten voordat de commissies binnen komen. Dit maakt het extra belangrijk om een onderwerp dat bij je past te kiezen. Het maakt het namelijk een stuk makkelijker om er een geruime tijd mee aan de slag te gaan. Persoonlijk werk ik met bol.com. 

Had in het begin weinig ervaring en de eerste commissie heeft hierdoor dan ook ruim een half jaar op zich laten wachten. Als je dan een onderwerp hebt waar je niet in geïnteresseerd bent is dit een hele lange adem. 

Ik zou dan ook adviseren iets te kiezen wat je echt leuk vindt om over te schrijven. 

Heb je al een idee over welke niche je wilt kiezen? Misschien kunnen wij tips en adviezen geven! ​
Boyd van Dongen 8 maanden geleden geplaatst
Je betaalt tegenwoordig die 60 euro niet meer bij paypro, dus dat is mooi meegenomen!

Daarnaast is paypro een prima netwerk, net als alle andere bekende netwerken. De bekende netwerken zijn allemaal goed en hebben allemaal verschillende producten die je kan promoten. 

Als het je 1e website is, zou ik starten met iets waar je interesse ligt. Dat maakt het schrijven wat makkelijker en de kans is groot dat je het langer volhoudt.
reactie op @boydvandongen:
Daan Paalman Bedankt voor je reactie. Als ik inlog bij paypro zie ik wel dat ik die 60 euro moet betalen. Of is er een andere manier om dit niet te hoeven betalen en alsnog gebruik te maken van paypro?
8 maanden geleden

Beantwoorden

Boyd van Dongen Heb jij je aangemeld als affiliate via https://www.paypro.nl/registreren-affiliate?

Die 60 euro compliance fee hebben ze vorig jaar afgeschaft, dus die hoef je niet te betalen ;)
8 maanden geleden

Beantwoorden

Daan Paalman Ik heb de helpdesk van paypro een berichtje gestuurd in de hoop dat ze dit kunnen fixen. Bedankt voor het melden want nu kan ik die 60 euro bij me houden :).
8 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Daan Paalman 8 maanden geleden geplaatst
Bedankt voor je reactie @jeffreykeijzer. Maakt het weer makkelijker om een keuze te maken op het gebied van affiliate netwerk.

Ik zat zelf te denken om een beetje de kant op te gaan van persoonlijke groei/mindset/geluk, omdat ik toegepaste psychologie studeer en ik zelf ervaringen waar ik van heb geleerd dat mindset heel belangrijk is. Daarom kan ik er zelf veel over vertellen denk ik.
Jacko Meijaard 8 maanden geleden geplaatst
Ik zou eerder kijken naar welke soort producten je op zoek bent, en dan kijken waar je deze producten kunt vinden qua affiliate netwerk.

PayPro richt zich met name op digitale producten, zoals videotrainingen en ebooks, maar zoek je meer fysieke producten dan kun je op de andere affiliate netwerken kijken.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 13 February 2021 om 22:38
Aantal lezers 75
Aantal reacties 8