Is mijn doel haalbaar?

Laatste reactie 12/04/2021 14:47 door Sieto
· Markeren als ongelezen
Sanne 2 jaar geleden geplaatst
Hallo allemaal!
Ik ga binnenkort (opnieuw) beginnen met de affiliate marketing training.
Mijn doel is om binnen een jaar tussen de 1500/2000 euro per maand te gaan verdienen met affiliate marketing, zodat ik permanent op reis kan gaan.
Is dit een haalbaar doel? Of moet ik op een langere periode rekenen?
Groetjes Sanne
Ray T 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Sanne,

€1500-2000 p/m is op zich wel te behalen met de AMR, maar dit gaat wel veel werk en vooral veel tijd kosten.
Reken op maanden, misschien jaren voordat op dat bedrag zit. Ligt natuurlijk wel aan de niche en aan de affiliate producten die je gaat gebruiken.

Maar er zijn genoeg andere manieren om online een inkomen te verdienen.
Hier is een link voor een webinar voor Donderdag, waar je sneller op die bedragen kunt komen. 


En ik heb er ook een gratis Ebook opgezet, die je direct kunt downloaden (geen email nodig) 
Deze is erg handig om snel veel goede content te vergaren, zodat je veel sites kunt maken en sneller op je target bedrag te halen.

Veel succes
reactie op @rayt:
Jan M Blank page #004 mooie SEO titel.

Verdien je hier ook al wat geld mee? Is het je eigen product?  Zou je wat meer kunnen vertellen?3 jaar geleden

Beantwoorden

Ray T Deze pagina heb ik gemaak om het boekje op te zetten en niet om te ranken. En het boekje heb ik zelf geschreven dus mijn eigen "product" en de webinar is het product waarmee ik werk. En sinds ik hiermee werk zijn de verdiensten ook serieuzer geworden. 

Het is een combinatie van Clickfunnels, Paypro, Enormail, Wordpress, Shopify, en nog veel meer, en dat allemaal op één platform.

Waardoor je eigenlijk alles kunt maken op een snelle en simpele manier, zoals bv. een site zoals dit forum.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Robert Kunz hi ik ben benieuwd naar die link,
ik verhuis binnenkort naar Thailand ..ik mag daar niet werken internet is niet te 
controleren 
5 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Hi Robert,

dit is een topic van meer dan 2 jaar oud. Als Ray hier nog actief is (ik vermoed 't niet) en hij zou de link posten, dan zou ik die weer weghalen. Is nml niet de bedoeling.

Maak gerust zelf topics aan voor specifieke vragen die je hebt! 👊

5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
🔥 Jacko Meijaard 3 jaar geleden geplaatst
Sanne! Binnen een jaar 1500-2000 euro per maand verdienen is absoluut mogelijk, maar begin dan wel zo snel mogelijk en blijf actie ondernemen. 

Ray: Graag niet meer de link in topics plaatsen; je eigen topic is genoeg lijkt me.
Louis 3 jaar geleden geplaatst
Niets is onmogelijk, maar de kans dat je enkel met affiliatie marketing binnen een jaar 2000 euro per maand verdient en dus nooit meer hoeft te werken is kleiner dan de kans dat je de hoofdprijs in de Staatsloterij wint.

Ik zou als ik jou was maar op een langere periode rekenen en een *iets* lager bedrag per maand. Voor alle zekerheid... ;)
reactie op @louis3:
Jan M T'is mij gelukt in 13 maand.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Bas Vd Wist niet dat de kans op de hoofdprijs van de Staatloterij zo groot was.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Sanne Jan, heb je het bereikt via deze training? En hoeveel websites heb je gemaakt als ik vragen mag?
3 jaar geleden

Beantwoorden

Jan M Hi @sanne2

4 á 5.  In de grootste niches. 

Check ook dit interview: https://www.internetsuccesgids.nl/klantsucces-jan/
3 jaar geleden

Beantwoorden

Louis Wist je dat niet? Met de juiste mindset kan iedereen de Staatsloterij winnen. Maar als je er niet in gelooft dan win je hem zeker niet :P

Uiteraard moet je wel bereid zijn er tijd in te investeren. Onderzoeken welke sigarenboeren de beste loten verkopen, veel kopen en vooral elke week die loten blijven kopen, enz.
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
🔥 Jacko Meijaard 3 jaar geleden geplaatst
Waarom denk je dat die kans zo klein is Louis?

Denk dat de kans groter is dan dat je denkt, alleen moet je wel de juiste dingen doen.
Louis 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Jacko,

Ik knip en plak even de tekst van Patrick uit de draad voor beginners:

Stap 1: Realistische doelen stellen

De reden dat ik in bovenstaande voorbeeld jaren gebruik en geen maanden is om het feit dat ik persoonlijk vind, dat op het forum te vaak en te veel onrealistische doelen gesteld worden. Mensen die net beginnen met internet marketing verwachten binnen een jaar al een bedrag van enkele honderden euro per maand te verdienen, maar zo simpel ligt het helaas niet.
Louis 3 jaar geleden geplaatst
Het is ook logisch. Stel je krijgt 20 euro commissie per affiliateverkoop (is al veel). Dan moet je dus 100 verkopen per maand hebben.

Stel, 1 op de 100 bezoekers klikt op je CTA-button en zij kopen dan ook nog eens allemaal het product (lijkt me ook al niet realistisch, maar goed...).

Dan moet je site dus binnen een jaar 10.000 onafhankelijke bezoekers hebben....

En deze aannames zijn dan al behoorlijk aan de optimistische kant. Hou er ook rekening mee dat wat je verdient bruto is.
reactie op @louis3:
Sanne Ik ga meerdere websites opzetten, met 1 website lijkt mijn doel me inderdaad niet reëel. Over 2 weken ben ik weer terug in Nederland en daar heb ik zeeën van tijd, en ik ga al die tijd erin steken om mijn doel te behalen. Mocht ik er langer voor nodig hebben zie ik dat ook niet als een probleem 😇
In ieder geval bedankt voor je feedback!
3 jaar geleden

Beantwoorden

Bas Vd Kans is groter dat je het haalt met 1 site dan met meerdere. Focus.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Sanne Zou je denken @basvandijk Denk je niet dat als 1 site goed gaat en een beetje verkoopt dat het dan goed is om een nieuwe site op te zetten?
3 jaar geleden

Beantwoorden

Bas Vd Nee, dat denk ik niet. Weet vrijwel zeker van niet, of je moet op 1 of andere manier alles van site 1 kunnen uitbesteden.

Veel mensen beseffen niet wat haalbaar is met 1 site. Er zijn zoveel manieren om geld te verdienen met 1 site, maar meeste kijken niet heel ver.

Zie ook mijn andere posts onderaan.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Margriet Zuidinga En? Is het je gelukt Sanne?
Ik hoop het voor je.
Waar gaat je eerste reis naartoe?
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
🔥 Jacko Meijaard 3 jaar geleden geplaatst
Het zal ook niet iedereen lukken, en het is ook zeker niet makkelijk, maar als je een mindset hebt dat het niet gaat lukken, ga je het ook niet lukken.

Het is absoluut mogelijk om in een jaar 2000,- euro per maand met affiliate marketing te verdienen. Je zult het de eerste maanden niet verdienen, maar aan het eind van de twaalf maanden moet het zeker lukken - mits je bereid bent actie te BLIJVEN ondernemen.

Mij, en andere forum-leden, en/of buiten het forum om, is het ook gelukt. Het is dus niet een kwestie óf het mogelijk is, maar of het voor jou mogelijk is. 
Louis 3 jaar geleden geplaatst
Nou, we gaan het zien. Sanne, hou je ons op de hoogte? :)
reactie op @louis3:
Sanne Zal ik zeker doen! Ik ben ervan overtuigd dat het me gaat lukken. Als ik ergens voor ga, ga ik er voor 100% voor 💪🏻
3 jaar geleden

Beantwoorden

Dinno Ardon Ik hou wel van dit soort pit!!
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Léon Gotjé 3 jaar geleden geplaatst
Toen ik Jacko x jaar geleden leerde kennen wist ik ook niks van affiliate marketing. Omdat ik me voor mijn klant (Jacko) toch wilde verdiepen in het onderwerp heb ik zelf, inclusief nodige dosis enthousiasme zelf een website opgezet. In een 9 maand (van nul tot eind) had ik er al 1300 euro mee omgezet. De tijd en moeite die ik er toen in stak was nog geen 10% van mijn beschikbare tijd. 
Jeroen Santing 3 jaar geleden geplaatst
Gaaf @leongotje​!
Patrick Woninck 3 jaar geleden geplaatst
Zeker mogelijk, maar of het binnen een jaar gaat lukken? Dat hangt allemaal van jouw eigen inzet af.

Voor mij zelf persoonlijk zou 2000 euro in een jaar niet haalbaar zijn. Mede aangezien ik ‘slechts’ een en soms twee keer per week een blogbericht plaats.

En daarnaast heb ik maar een website.

Plaats jij zes blogberichten per week dan ga je dus zes keer zo hard als dat ik ga en, ja misschien dat het dan binnen een jaar mogelijk is.

Zelf zie ik mijn website echter als iets waar ik plezier uit haal en ondertussen ben ik erachter gekomen dat een keer per week bloggen iets is waar ik me prettig bij voel.

Elke ochtend een, maximaal twee uurtjes aan mijn website werken is ondertussen iets dat zo in mijn routine zit en ik haal hier ook echt plezier uit.

Koptelefoon op en knallen, heerlijk!

Ik weet van mijzelf dat als ik zes blogberichten per week zou gaan plaatsen de kwaliteit naar beneden zou gaan en daarnaast zou de plezier die ik erin heb spontaan verdwijnen.

Iedere persoon is anders en wat voor jou werkt hoeft niet persé voor de ander te werken. Als jij je prettig bij zes blogberichten per week voelt moet je dat natuurlijk doen!

Zelf denk ik vooral in de lange termijn en ik zie mijzelf dit over zes á zeven jaar ook nog wel doen.

Maar doe je het puur voor het geld? En krijg jij het voor elkaar om zes á zeven websites op te zetten binnen goede branches, en plaats jij elke week op elke site drie blogberichten dan is het misschien mogelijk, maar 2000 euro per maand blijft wel veel.

Het hangt er ook van af hoeveel kennis je al heb. Begin je helemaal op niveau 0 dan ga je ongetwijfeld beginnersfouten maken die je dan natuurlijk op elke website maakt.

Overigens ben ik het met Jacko eens, als jij er al vanuit gaat dat het niet gaat lukken, dan gaat het ook niet lukken. Denk vanuit een winnermentaliteit, maar blijf tegelijkertijd wel realistisch
Bas Vd 3 jaar geleden geplaatst
Ok, ik zal eens wat delen. Want ik begrijp best de twijfels, dat zullen de meeste hebben die het nog nooit hebben mee gemaakt. Heb je dat wel gedaan, ook al heeft het langer geduurd. Weet ik zeker je gelooft dat dit kan. En met dat geloof zal je ook zeker de actie ondernemen die er voor nodig is.

Waarom denk je dat bijna alle millionaires die alles verliezen vaak in vrij korte tijd weer miljonair zijn? Het is grotendeels een geloof wat mogelijk is.

Maar die twijfels zijn wel 1 van de redenen dat deze mensen het niet halen. Want met die twijfels ga je ook niet de inzet geven die nodig is. En zullen de resultaten tegen vallen en ga je nog minder doen, want "zie je wel" dit werkt niet echt.

Maar het hangt wel van meer zaken af.

Hoe snel leer je? Er zit toch echt een leercurve en als je van 0 begint zal daar toch tijd in zitten. Heb je al kennis met internet marketing in andere vormen?

Ik deel niet veel van mijn resultaten en dat wil ik zo houden. Maar weet vooral als je begint dat het kan helpen een beetje extra geloof.

Ik ben vorig jaar een SEO project begonnen, ik heb veel online gedaan (en kennis opgebouwd) maar SEO was nooit mijn ding. Maar samen met een maat een site begonnen want dat leek ons wel leuk. We werken verder altijd alleen, dus wat samen is ook wel leuk.

We werkten 1 dag per week aan deze site. Ik heb meer kennis van marketing, hij is een developer dus waren een goede match. We hebben alle teksten uitbesteed dus we hadden wel budget, denk we 2500 "down" hebben gestaan op zijn laagst. 

We zijn eind oktober in 2016. Hier onder de resultaten van 2017.

Dus kan het? Ja zeker.

Waarom lukt het de meeste niet? Kwestie van te weinig kennis, te weinig productieve tijd erin gestopt of met de verkeerde dingen bezig geweest.

Ik share verder niet om welke site het gaat, is verder ook niet relevant. Andere vragen altijd goed.

Update 2020: https://www.cpamarketing.nl/geld-verdienen-met-website/
reactie op @bas-nl:
Sanne Thanks Bas! Ik was al gemotiveerd, maar nu nog meer!
3 jaar geleden

Beantwoorden

Robin DV Hey Bas,

Wat een duidelijk & waardevol bericht, dankjewel daar voor!

Ik ben nu zelf sinds december bezig en mijn visie is om binnen 2 jaar ongeveer plus minus 5 websites te hebben opgebouwd met een verdienmodel. Omdat ik hier ook in wil investeren heb ik een financieel adviseur ingeschakeld zodat ik mijn ondernemingsplan + financieel plan kan inleveren voor goedkeuring en hier ook krediet voor kan krijgen.

Nu blijf ik heel erg hangen in het financieel plan en dan met name om goed in beeld te krijgen wat ongeveer de inkomsten zullen zijn van nu tot 2 jaar. Ik ben dus opzoek naar precies dit soort grafieken en tabellen van andere ondernemers, zodat ik hier een gemiddelde van kan meten. De inkomsten kun je natuurlijk zo goed als niet inschatten met dit maar alles valt of staat met het financiële plan. Op advies van mijn financiële adviseur ben ik dus zo veel mogelijk beginners ervaringen aan het vergaren m.b.t. de cijfertjes.

Heeft iemand tips voor hoe ik dit het beste kan "berekenen" ? 

Ik hoor het graag! :-)

Groetjes,
Ruth
2 jaar geleden

Beantwoorden

Marc van den B Vraagje, hoe draai jij dat overzicht ? Vind ik wel erg interessant om ook voor mezelf te gaan doen dit jaar :)
1 jaar geleden

Beantwoorden

Bas Vd Uh zie dit nu pas haha maar dit is gewoon in excel gemaakt.
10 maanden geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Jan M 3 jaar geleden geplaatst
Nice @basvandijk Eerste vraag dan: 

Hoeveel artikelen heb je laten schrijven voor deze site in 2017? Ik neem aan iets van 50 aka elke week één, als je ongeveer 2500 hebt geïnvesteerd. 
Jeroen Santing 3 jaar geleden geplaatst
Nice @basvandijk!
Willem van der Heijden 3 jaar geleden geplaatst
Gaaf @basvandijk​ 
🔥 Jacko Meijaard 3 jaar geleden geplaatst
Leuk dat je dit hier deelt @basvandijk​!

Wat ik tof vind om te zien is (als ik je grafiek goed lees) je EPC telkens hoger word (rechts kolom).
Bas Vd 3 jaar geleden geplaatst
Rechts zijn de verdiensten per bezoekers. Geen idee wat gemiddeld is maar dit zal ook per niche verschillen. Niet erg als je maar zorgt dat je voor jouw site het hoogste haalbare probeert te halen.

In oktober hebben we een hele re-design gedaan van onze website. Mijn compagnon heeft dit gedaan. We hebben hierbij goed gekeken naar soort gelijke sites en gezocht naar dingen wat hun beter deden dan ons.

Daarom zie je ook zo'n grote stijging in verdiensten vanaf oktober.

Ook was onze site toen 1 jaar en vaak zie je dan een boost in je rankings. Omdat we ook nog eens een beter thema hadden gemaakt ging het in eens hard.

Gezien we met z'n 2e werken denk ik dat we zo'n 15 uur per week er mee bezig zijn geweest. Maar we kochten ook uren werk door de teksten uit te besteden.

Maar begin je met vrijwel 0 kennis + schrijf je zelf je teksten zal je er vaak meer tijd in moeten stoppen. Het zou misschien best kunnen met dezelfde uren maar het maakt het natuurlijk wel lastig.

Daarnaast zie ik wel veel dezelfde fouten terug komen bij beginners.

1) Verkeerde niche.
Kies echt een niche die je leuk vind. Ga geen bouwtekeningen site beginnen als je niet regelmatig klust.
Afvallen welke extra kennis heb jij vs een andere site? Je concurreert met sites als fit.nl met een heel team experts of happyhealthy (zit volgens op mij ook op dit forum) = voedingsdeskundige. 
Het is goed om te begrijpen dat Google gewoon het beste laat zien. Er is geen jupiler league in de zoekresultaten, je speelt gewoon direct in de eredivisie en je zal toch het beste van het land moeten zijn wil je op 1 komen te staan. Op 1 op pagina 2 zal je vrijwel geen bezoekers opleveren.
Kies echt een hobby of iets wat je leuk vind (bijv. een vakantie plek). Helemaal als je het zelf gaat schrijven. Er zijn zoveel onderwerpen dat ik het heel onbegrijpelijk vind iedereen op dezelfde niches uit komt.
Voorbeeld wat ik een goede site vind en ik weet zeker deze er lekker van kan leven met een kan sangria: https://www.verrassendvalencia.nl/
Denk er echt goed over na.

Moeite met niche kiezen?
https://www.smartpassiveincome.com/niche-site-duel-002-finding-a-profitable-niche-my-process-revealed/

2) Geen focus
Ik zie hier veel beginners met meerdere sites terwijl ze volgens mij nog geen 100 euro per maand verdienen. Vaak gaat de gedachte dat je meerdere sites nodig hebt om goed te verdienen. Maar dat is echt onzin. Is juist een grote reden je niet goed verdiend.

Als je een goede niche hebt zou je echt minstens 1000 euro per maand er mee moeten verdienen en anders heb je niet de goede niche gevonden.

De meeste doen dit volgens mij naast hun baan of school. Dus hoeveel uur heb je? Hoeveel uur heb je per site als je 4 sites runt?
Stel je werkt 20 uur dus dat is 5 uur per site. En dan moeten ze nog allemaal productief zijn. Terug komend op je concurrentie. Die werken misschien 20 uur (of meer) per week aan 1 site. Waar jij 5 uur aan werkt, hoe goed kan jij je content maken vs hun?
En wat te denken van sommige die een heel team hebben. Hoe denk je te concurreren met hun met je 5 uurtjes? 


Ik heb ook jaren teveel projecten door elkaar gedaan en het bracht me genoeg om te overleven maar sinds ik in 2016 echt mijn focus op 1 ding heb gehouden (dat is niet SEO btw) is het heel hard gegaan. Ik had ook vaak het gevoel ik meer moest want overal zit potentie. Maar je killt alle potentie door met teveel projecten tegelijk bezig te zijn. Het is daarnaast mega druk in je kop omdat er zoveel tegelijk speelt.

Ik heb gevoel of ik het nu veel rustiger heb, terwijl mijn inkomsten bijna richting de 10x gaan van wat ze waren. Echt focus op 1 project en switcht niet te snel.

3) Tijd in de verkeerde dingen stoppen
Ook dit komt terug naar de focus. Ik zie sommige in de eerste week al druk maken om hun logo. Ik heb nog niet eens een logo op deze site. Geen facebook pagina, geen instagram pagina, mailing lijst doen we vrij weinig tot niks mee momenteel. 

Tuurlijk kan je hier bezoekers mee halen & geld verdienen. Maar in het begin is dat allemaal niet belangrijk zeker niet als je nog weinig bezoekers hebt. Met je 100 bezoekers per maand loop je al amper optins mis. Je mag best email adressen verzamelen maar zou er niet meer dan een half uur aan besteden om het op te zetten in het begin.

Zorg eerst voor die bezoekers. Je gaat niet beter ranken in google door je mooie auto responder die niemand leest, of door je toffe logo, of door je leuke berichten op fb. Dus focus op wat belangrijk is en dat is je content.

Ik zie fucking lelijke sites zonder AR in de top 3. Waarom? Gewoon omdat het content is waar mensen wat aan hebben. Vooral met je misschien beperkte uren per week. Focus op wat er toe doet. 

Zie ook mensen over splittesten met veelste weinig bezoekers. 1) duurt het super lang voor je data hebt. Daarnaast testen ze de verkeerde dingen. Ja de kleur van de knop maakt een verschil. Maar dit maakt je 10euro/maand site geen 1000 euro/maand site. Misschien 12 euro. Dus het is de moeite niet waard in het begin.


Ok lange post geworden :) Ik denk dat dit alle info is die je nodig is. Herlees het eens per maand zodat je weet dat je op de goede weg bent. Er is geen reden waarom je anno 2018 geen geld kan verdienen.

Besef mijn site echt een side project is en met 1 dag per week kan je al leuke resultaten behalen. Als we dit full time zouden doen dan is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.

@janm we deden rond de 2 posts per week, maar na tijdje kwamen er meer inkomsten waardoor we niet verder zakten in onze investment.

Edit: Deze post is trouwens meer dan 1000 woorden en koste mij denk 15-20 minuten om te schrijven. Hij is niet perfect, maar probeer eens een tekst te schrijven over een onderwerp waar je niks van weet of waar je passie niet ligt. Kijk dan eens hoelang je er over doet. Daarom kies iets waar je veel van weet en leuk vind :) Maakt het allemaal veel makkelijker en leuker.
reactie op @bas-nl:
Louis Goede post waar ik als beginner wat aan heb. Sommige mensen zullen niet zo blij zijn geweest met mijn kritische reactie, maar zonder dat was deze post er denk ik niet geweest ;)
3 jaar geleden

Beantwoorden

Patrick Woninck Amen! een van de beste posts die ik de afgelopen maand op het forum voorbij heb zien komen. 

Dit zou een verplichte must read moeten worden.

Zou een hoop 'het lukt mij nog niet' posts op het forum schelen.

De tijd factor in internetmarketing wordt zo ongelofelijk onderschat.

En daarnaast volgt iedereen de cursus maar en doen precies hetzelfde (maar dan minder) en verwachten meer resultaat.

Zo werkt het gewoon niet, wees uniek, wees consequent, wees goed, doe waar je plezier in hebt en zet door. 

De resultaten zullen dan vanzelf komen! En zo simpel is het gewoon.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Jep, deze ga ik meenemen in de AMR!
3 jaar geleden

Beantwoorden

Dinno Ardon Heerlijk om zo`n realistisch artikel te lezen 
3 jaar geleden

Beantwoorden

Mark de Vries Wat een beest van een post! Super waardevol!
3 jaar geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Ferdy Korpershoek 3 jaar geleden geplaatst
Beste allemaal, ik heb zelden zoveel waardevolle informatie op één pagina gezien als op deze! En mijn mening is dat het haalbaar is. Wat al meerdere keren is verteld is dat het met je mindset te maken heeft! Tot 4 jaar geleden had ik op enkele jaren na (vaak vanwege de gunst (en netwerk) van m'n ouders) een leven waarin ik gelukkig was maar op zakelijk gebied deed ik altijd teveel voor te weinig. Dit had alles te maken met mijn people pleaserige mindset. 'Ik moet aardig gevonden worden' dacht ik als ik tegenover een klant zat en moest gaan praten over mijn tarieven. Ik vermijdde elke confrontatie door veel te laag in te zetten met de tarieven voor de diensten die ik aanbood.

Totdat ik mijn denken ging vernieuwen! Het heeft even geduurd, maar nu zie ik mezelf zo anders! En dat zie ik in alles in mijn leven terugkomen. Nu ik mezelf serieus neem nemen anderen mij serieus. Ik zeg zonder te verblikken of te verblozen dat een bepaalde dienst van me $ 4000.- kost. Waarom? Omdat ik WEET dat mijn dienst het waard is.

Ik ben actief op internationaal vlak en heb afgelopen vrijdag besloten om me op de Nederlandse markt te gaan richten. Ik bedoel dit niet arrogant maar ik weet dat ik binnen een jaar minimaal € 2000.- per maand verdien via het internet. Dus ik zou zeggen, werk hard en ontwikkel je nog harder! Lees boeken over persoonlijke ontwikkeling. Bekijk al Jacko zijn video's 5 keer! Leer ze uit je hoofd! Stel concrete doelen. Praat met veel mensen! Waar een wil is is een weg! Als je denkt dat je het niet kan heb je gelijk en als je denkt dat je het wel kan heb je ook gelijk :).

En Jacko, super tof dat je die inspiratie video's in de cursus hebt gezet! Eigenlijk zou elk online product zo'n gedeelte er in moeten hebben.
reactie op @ferdykorpershoek:
Jacko Meijaard Mooi gezegd Ferdy!
3 jaar geleden

Beantwoorden

🔥 Jacko Meijaard 3 jaar geleden geplaatst
For what it's worth... toen ik begon met affiliate marketing heb ik echt zowat elke dag deze video een paar keer gekeken: Heeft me toen ongelofelijk veel geholpen. 
reactie op @jackomeijaard:
Lennart Haar Deze weer eens gekeken. Really Cool!
Kan mij echt voorstellen dat het je heeft geholpen je succes te bereiken.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Casper R 3 jaar geleden geplaatst
Cool om te zien hoe zo'n korte vraag de beste reacties en ervaringen naar boven brengt! 
Mark N 3 jaar geleden geplaatst
Om even in te haken op het feit dat mensen 1500/2000 per maand verdienen met hun sites. Is het dan echt puur 1 product wat jullie aanbieden of alsals de inkomsten dalen gaan jullie dan over op een 2e product of site?
Bas Vd 3 jaar geleden geplaatst
Ik zou nooit een site maken om slechts 1 product te promoten. Je maakt een site om een doelgroep te helpen. Het is bij mij nog nooit voor gekomen dat ze maar 1 oplossing/product nodig hadden.
reactie op @bas-nl:
Patrick Woninck Dit.

Stel je is voor dat de eigenaar van het product dat je promoot besluit om de stekker eruit te trekken?

Dan zit je mooi met je site.

Een complete doelgroep bied altijd mogelijkheden maakt niet uit wat voor product.
3 jaar geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 3 jaar geleden geplaatst
Dit is een super waardevol artikel. 
Dit neem ik zeker in mijn achterhoofd. 

Wanneer ik op mijn werk de administratieve vragen moet beantwoorden gaat het 9 van de 10 keer om een betalingsachterstand of erger nog de schuld sanering. 

Maar o jee als de televisie kapot is. 
Dan is de wereld te klein. 

Dit heeft mij het afgelopen half jaar al enorm aan het denken gezet. 
Het blijft mij verbazen dat mensen wanneer ze in de schulden komen blijven denken. Voor mij is er geen mogelijkheid om eruit te komen en zo ja, ik kan dit alleen bereiken door zuinig te leven en te blijven doen wat ik nu al doe. 

Dan is het net als @jackomeijaard​ al meerdere keren in verschillende artikelen en filmpjes heeft gezet. Mensen zijn bang om ergens mee te beginnen of zijn simpel weg te lui en willen dus ook niet graag genoeg een verandering zien. 

En een andere bijkomstigheid is dat veel mensen bang zijn voor het onbekende. 
Maar als je bang bent voor het onbekende zal er ook nooit een verandering in je leven komen. Hoe vervelend is het nu dat je 36-40 jaar voor een baas moet werken. Dan vervolgens een pensioentje hebt opgebouwd en je vervolgens alleen maar geld hebt om te eten. Het is iets wat ik dagelijks te horen krijg. 

Dit werk laat mij steeds meer beseffen dat wanneer je de juiste mindset hebt je alles voor elkaar kan krijgen. De vraag is niet of het lukt. Maar wanneer het lukt! 
Je moet er alleen heel veel mee bezig zijn!

Sorry, moest dit even kwijt want ik weet dat er hier een heleboel mensen zitten met precies dezelfde mindset
Richard Kwast 3 jaar geleden geplaatst
Hallo, ik heb deze topic aandachtig gelezen. Het is inderdaad zeer waardevolle informatie voor beginnelingen zoals ik. Het is net hoeveel je tijd inzet en de juiste handelingen. Ook kun je inderdaad tijd stoppen in verkeerde dingen waar je later achter komt. Maar dan focussen op een nieuw project.

Het is soms vallen en opstaan, we leren elke dag en dat is het belangrijkste om je doel te behalen.

Ik werk vaak 60 uur in de week en dat dag en nacht letterlijk. Ook vaak op zaterdag. Ik ben al een jaar bezig met een website op te bouwen.

De filmpjes kijken AMR van Jacko is gewoon goed om op te bouwen en ben nu bezig met onderdeel Yoast en SEO.  Heb totaal geen tijd. Alleen soms zaterdag en zondag. 

Maar ik zet door en dan duurt het langer, maar dat vind ik niet erg omdat ik focus op 1 doel, nl.: 1 website maken, daarna aan de website werken om uit te breiden. Focussen op 1 promotie onderwerp wat bedoel is voor de site met het content wat je geschreven hebt voor die promotie. 

Plaatjes en logo's heb ik nog niet echt tijd voor gehad. Het content is de belangrijkste doel is aan mij verteld en heb ik gelezen in meerdere topics.

Voor vele beginners die net als mij geen verstand van hebben is de filmpjes AMR van Jacko het belangrijkste om doel voor doel te bereiken.

@Leongotje heeft tegen mij gezegd: bekijk de filmpjes en als je iets niet weet stel dan gerichte vragen. Bang zijn voor het onbekende las ik. In het begin wel inderdaad. 

Ik heb sindsdien geen vragen meer gesteld. Ik moet zelf mij gaan ontwikkelen.

Zo hebben mensen verschillende ideeën om meerdere websites te maken om hun verdienmodel model te vergroten en Ebooks maken voor anderen om te versnellen, maar voor mensen zoals ik die al moeite hebben om ingewikkelder handelingen moeten onderzoek en verrichten om hun site op te moeten starten en opbouwen en natuurlijk het content, vind ik persoonlijk als beginneling als eerste AMR filmpjes om ervaring en minder kosten te maken om hun eerste doel te bereiken. En super blij zijn met hun eerste promotie!

Ik bewonder hun!

Voor andere die wel wat meer ervaring hebben en ook tijd natuurlijk zit wel verschil in.

Zo hebben de leden in 1 week een site klaar, de ander na een jaar. 
Richard Kwast 3 jaar geleden geplaatst
En zo vind ik dat met jouw eerste website die klaar is, kijken wat het doet en of er mensen het interessant vinden die het bezocht hebben en hoeveel promoties je hebt verdiend in een periode. Daarbij onderwijl je website bijhouden en voortdurend aanpassen, uitbreiden. Daarnaast kun je een 2e website maken met een andere promotie. 

Zo krijg je ervaring, want met de eerste website zijn sommige nog bezig met fouten in hun content en opbouw van hun site.

Daarom vind ik voor iemand die begint hun fouten en aanpassen om een goede eersre website publiceren met een goed content en opbouw zodat je 2e en volgende websites beter zijn voorbereid.
Louis 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Sanne, drie weken geleden zou je over twee weken beginnen. Je bent dus nu een week bezig. Hoe gaat het tot nu toe? :)
Sanne 3 jaar geleden geplaatst
Hoi Louis!
Leuk dat je het vraagt! Ik ben nu inderdaad ongeveer een week bezig met de training. Ik heb inmiddels mijn website aangekleed en opgemaakt. De homepage is ook (voor nu) klaar. Ik heb een tekstschrijver gevonden waarvan ik elke week een tekst ga krijgen (vandaag krijg ik de eerste).
Zodra ik de tekst heb ontvangen ga ik hem op mijn website plaatsen en ook nog opmaken enzo.
Ik heb de training nog niet helemaal af, ik heb t/m module 4 alle video’s wel bekeken. Ik wacht op de tekst en dan ga ik weer verder.
Dus tot nu toe gaat het goed, ik ben in ieder geval heel tevreden over hoe ver ik nu al ben!
reactie op @sanne2:
Louis Top! Ga zo door! :)
3 jaar geleden

Beantwoorden

Alex ts 2 jaar geleden geplaatst
@sanne2​ Ik denk laat ik dit "WAARDEVOLLE" topic een boost geven aangezien ik dit zojuist weer tegenkwam.

Hoe staat het er voor met je website? 
reactie op @alexts:
Sanne Hoi Alex,

Mijn website gaat goed! Ik weet dat het nog beter moet worden, alleen weet ik niet zo goed hoe.
Ik ga volgende week zaterdag naar seminar van Jacko en ik heb er alle vertrouwen in dat ik daarna sneller en meer vooruitgang ga boeken.
Ik vind het wel leuk en fijn als er weer even naar mijn site gekeken wordt voor feedback: www.helpmijnzelfvertrouwen.nl

Ik heb tot nu toe nog geen verkopen gehad via mijn site, maar ik merk wel dat ik steeds meer bezoekers krijg en steeds hoger in Google scoor, dus dat is in ieder geval iets positiefs!

2 jaar geleden

Beantwoorden

Alex ts Goed bezig! Die eerste commissie ontvang je wel! En wat er dan gebeurd.. :p!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Alex ts Ik heb even snel een kijkje genomen globaal en zie dat je echt wel goed bezig bent.

Je post met regelmaat en ik vind je content ook erg goed.

Een paar kleine verbeterpuntjes die ik zo kan vinden:

1: Je afbeeldingen in de CTA boxes transparant maken, hier was ooit een topic over hoe je dit doet maar deze kan ik niet weer vinden @jackomeijaard​ wellicht wel.  (ik merk dat meer mensen dit (nog) niet toepassen.

2: Ik zie dat je best veel short keywoords gebruikt waardoor het langer gaat duren dat je gaat ranken. Zie dit topic ter info : https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/belangrijk-long-tail-seo

3: Je uitgelichte afbeeldingen kunnen wat scherper en mooier denk ik, al is dit nu niet zo van belang.

4: Je titels kun je nog aantrekkelijker maken. Neem bijvoorbeeld

"Onzekerheid in bed" Je gebruikt dan alleen je zoekwoord als titel.

Ik zou ervan maken,

"Onzekerheid in bed? Hier vind je de oplossing /17 tips om van je probleem af te komen!"

"Heb jij last van onzekerheid in bed? "Deze gouden methode helpt je voorgoed van je angsten af!"

Hier kun je via je blog pagina veel meer repons uithalen denk ik! Suc6

Maar zie het als opbouw, je bent echt wel goed bezig vind ik.
2 jaar geleden

Beantwoorden

Sanne Thanks voor de feedback Alex!
Ben er gelijk mee aan de slag gegaan zijn wel nuttige punten die je opnoemt!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Alex ts Goed bezig @sanne2​ Ga Zo Door! Enne spreek @jackomeijaard​ zeker aan volgende week, doe hem de groeten van mij!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Alex ts Wow ik keek even naar je site maar je hebt direct actie ondernomen, TOP!

Je titels spreken veel meer aan nu en vast en zeker word er nu meer op geklikt!

Heb je de titels en omschrijving ook "getriggert" in de SEO titel en meta omschrijving?
2 jaar geleden

Beantwoorden

Sanne Ik ben er inderdaad écht meteen mee aan de slag gegaan en ga morgen weer verder!
Ik heb ook bijna alle SEO titels, meta omschrijvingen en samenvattingen aangepast zodat ze elkaar triggeren.
Was even flink wat werk (heb ook gelijk opnieuw zoekwoorden research gedaan) dus helaas ben ik verder nog niet aan je andere punten toegekomen, maar dat komt morgen zeker goed.
Nogmaals bedankt!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Alex ts Kijk @harmvanwijk​  (ter info) zo kun je ook waarde bieden aan een persoon of topic.

Maar moet zeggen vandaag heb je je al van een betere kant laten zien, we helpen elkaar verder inderdaad!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Danielle Roof Ik wilde je site bekijken maar deze is offline. Ben je er mee gestopt? Je leek de goede kant op te gaan, waarom heb je je site offline gehaald? 
2 jaar geleden

Beantwoorden

Sieto vd lees nu je berichtje @danielledenbroeder​ en inderdaad, de site is (nog steeds) offline. Jammer!

2 jaar geleden

Beantwoorden

Rianne   Zonde!
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 10 overige reactie(s)
🔥 Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
Echt goed om te horen dat je nog steeds bezig bent zeg, klasse!
Tot volgende week zaterdag! Spreek me zeker even aan!
Alex ts 2 jaar geleden geplaatst
Wat mooi dit topic! Zo waardevol voor iedere beginner!
🔥 Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
Heb deze even sticky gemaakt!
🔥 Sieto vd 2 jaar geleden geplaatst
Leuk Jacko, toen ik het topic weer op zag poppen, dacht ik gelijk: 'hoe zou het nu gaan?'.

Dus, @sanne2​ - hoe gaat het nu met je site? :-)
Alex ts 2 jaar geleden geplaatst
Ja ben ook er benieuwd wel sprongen je gemaakt hebt!

Heb je een redelijk inkomen na 8 maanden wat betreft je doel? 

Zit je op de lijn die je wou behalen?

We horen het graag @sanne2​...
Jan M 2 jaar geleden geplaatst
👍 Eén van de beste topics voor beginners dit.
reactie op @janm:
Sieto vd nog even een bump zodat de nieuwelingen dit topic ook zien :-)

ps @sanne2​ we zijn allemaal érg nieuwsgierig; heb je een update?
2 jaar geleden

Beantwoorden

Roos Marie Daar ben ik ook benieuwd naar. Al deed de site het niet toen ik erop klikte... Geen goed nieuws ben ik bang!?
2 jaar geleden

Beantwoorden

Sieto vd ik las na mijn post in het topic dat de site al een tijdje uit de lucht is... geen goed nieuws inderdaad :-/
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Roos Marie 2 jaar geleden geplaatst
Ik haak even aan op dit topic want ik heb dezelfde vraag.

Ik ben met Jacco zn stappen plan bezig en ben nu bij wat ik per maand/week/ dag wil gaan verdienen. 

Mijn doel is om over 2,5 jaar (dan gaat mijn jongste dochter naar de basisschool) €2500- per maand te verdienen. 

Dit lijkt me haalbaar, maar HOE gaat ik dit realiseren? Hoeveel websites zou ik tegen die tijd moeten hebben en/ of hoeveel bezoekers enz? 

Ik denk dat hoe helderder ik dit heb, hoe beter ik mijn doel kan behalen. 

Dus heeft iemand nog tips? Ik heb nog geen duidelijk beeld van hoe ik dit maand bedrag kan bereiken (afgezien van de basis: een website creëren met veel goeie content en daar bezoekers naar trekken)

Tnx alvast!
reactie op @roosmarie:
Danielle Roof Natuurlijk moet je lange termijn doelen hebben maar je zult zien gaandeweg ga je dingen bijstellen. Wat je nu bedenkt kan over een half jaar wel ineens niet meer goed lopen, je hebt geen inspiratie of er komen andere manieren van geld verdienen op je pad. 

Ga met je doel om over 2,5 jaar financieel onafhankelijk te zijn vandaag nog aan de slag door te starten met een website. Je pad zal niet gaan lopen zoals jij het denkt maar hoe het pad ook loopt als je je energie er insteekt, en je geduld bewaart zal je je doel gaan halen. Ooh ja en nog een goed tip. geniet van de reis over je pad en wees dankbaar voor alle kleine lessen die je leert. Op deze manier blijft het leuk en zul je zeker je doel halen. 
2 jaar geleden

Beantwoorden

🔥 Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
Het belangrijkste is om ergens te beginnen en niet te veel in hokjes te denken.
Je kunt 2500 euro met 1 website verdienen, maar je kunt ook 25 euro met 100 sites verdienen ;-) (advies is natuurlijk om voor 1 website te gaan). 
🔥 Sieto vd 2 jaar geleden geplaatst
ik weet niet of 'met 100 sites 25 euro verdienen' een verstandige reactie is richting een starter, @jackomeijaard

@roosmarie​ denk hier eens over na:
1 hoe meer sites hoe minder efficiënt
2 hoe minder sites hoe meer risico je loopt

Een veel gegeven advies is: begin eerst met 1 site tot je daar in ieder geval wat mee verdient hebt en ga dan nadenken over de volgende site. Als je nu nog weinig ervaring hebt en dus moeilijk kunt plannen, moet je eerst wat ervaring op gaan doen.

En ik sluit me aan bij Jacko's opmerking: begin gewoon.

Mark de Vries 2 jaar geleden geplaatst
@roosmarie​ hele lastige vraag om te beantwoorden, want hangt van veel parameters af.

Hoeveel traffic kun je genereren?
Hoe zit het met de concurrentie?
Wat is de conversie op je site?
Wat zijn de payouts van je offers?
Is het eenmalige omzet of recurring?
etc.

Als je een leadgen offer promoot voor zonnepanelen die €100 betaalt, dan heb je aan 25 conversies per maand genoeg. Stel dat 1% van je traffic converteert, dan heb je aan 2.500 bezoekers genoeg.

Als je een site over voedingssupplementen hebt en je offer is een potje vitaminen van €30 met een commissie van 10%, dan krijg je €3 per sale. Om op €2.500 pmnd te komen moet je dan 833 sales genereren. Met 1% conversie heb je dan 83.300 bezoekers nodig.

Moeilijk om van te voren te berekenen of het haalbaar is en hoelang je erover doet.
reactie op @tradermark:
Roos Marie Wow!! Dit is dus een antwoord waar ik op hoopte! 

Zo snap ik veel beter hoe je naar €2500 per maand kunt groeien. 

Het was zo'n ver van mijn bed show. Want ik dacht steeds: hoe krijg je dat dan precies voor elkaar. Maar dit is echt een super helder verhaal!

Mijn dank is groot! :-)


2 jaar geleden

Beantwoorden

Mark de Vries You're most welcome! 😊
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Klaas Koopman 2 jaar geleden geplaatst
Ik snap dat je begint met een 'einddoel' van x bedrag per maand. Maar waarom niet gewoon beginnen met 1 sale? Van 1 sale ga je naar 1 sale per maand, 1 sale per week, 1 sale per dag etc.

Als je bijv. een site start die 100 euro per maand binnen haalt, kun je die 100 euro weer investeren in het uitgroeien van je site. Die eerste 100 euro (of 1/10/100 sales) zijn belangrijker soms voor je groei. 

Maak een lijst met kleine doelen, behaal die en je zult zien dat jouw site elke maand groeit (bezoekers, kliks, conversies).
reactie op @klaaskoopman:
Thijs Blankestijn Ik zie dat jij ook nog steeds hele goeie antwoorden geeft @klaaskoopman​, al moet ik zeggen dat ik het antwoord van die 'baardaap van tradewinst' @tradermark​ ook echt super vind. 
2 jaar geleden

Beantwoorden

Roos Marie Tnx! Ik heb inmiddels een, denk ik, goed doel en realistisch doel. Met een stappenplan van hoe daar te komen. Tnx voor je reactie!
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Sieto vd 2 jaar geleden geplaatst
Ik denk dat beide doelen stellen belangrijk is.

Een einddoel van xx.xxx per jaar in 2022 (ofzo) is je strategie. Je 'stip op de horizon'.
Op je doel van x.xxx aan het eind van 2019 bepaal je je tactiek.
En je eerste, tweede, etc. sale van xx is operationeel en op basis daarvan pas je je tactiek aan.

Stapje voor stapje, maar wel met een plan richting die stip op de horizon.
Wout Wieringa 2 jaar geleden geplaatst
Het is vandaag 25 juli 2019 en Ik wil in dit jaar het aantal van 30 commissies hebben verdient in 25 juli 2020.
🔥 Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
Dit is ongetwijfeld echt 1 van de meest waardevolste topics op ISG!
reactie op @jackomeijaard:
Sieto vd 100%!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Sieto vd heb je 't gelezen? 😁

Wanwege alle goeie info in alle replies!

2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Barry de Leeuw 2 jaar geleden geplaatst
Super om dit te lezen.

Deze speech is ook prachtig, gaat meer over het teamgevoel maar zeker mooi:
Louis 2 jaar geleden geplaatst
Heeft iemand ooit nog iets gehoord van Sanne?

Of zou ze al een tijdje permanent op reis met het geld dat ze verdient met affiliate marketing en gewoon geen tijd hebben om hier te komen?  
reactie op @louis3:
Jeroen Santing Of ze is de inloggegevens van dit forum kwijt :-)
2 jaar geleden

Beantwoorden

Michel Roes "Laatste activiteit 11-03-2019" 🙊
2 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Bart Verlaan 1 jaar geleden geplaatst
Jacko, heb jij nog iets van @sanne2 vernomen?
Ben benieuwd naar de stand van zaken.
🔥 Sieto vd 1 jaar geleden geplaatst
Ze is al een tijdje van de radar...
🔥 Michel Roes 1 jaar geleden geplaatst
Laatste activiteit nog steeds 11-03-2019 dus ik ben bang van niet...
🔥 Jacko Meijaard 1 jaar geleden geplaatst
Laten we hopen dat Sanne hard aan het knallen is met haar website, maar ik vrees van niet ;-)!

Anders is dit ook een mooi voorbeeld van hoe belangrijk het is om actie te blijven ondernemen. 
Jeroen Santing 1 jaar geleden geplaatst
Yep idd.....

Maar we blijven benieuwd :-)
Bart Verlaan 1 jaar geleden geplaatst
Het blijft een topsport, niet iedereen blijft daarvoor trainen.....
Sanne 1 jaar geleden geplaatst
Hallo allemaal! Ik was idd een tijdje mijn inloggegevens kwijt, maar heb ze weer gevonden. Ik zal jullie allemaal uit spanning halen, ik ben idd gestopt met affiliate marketing. Ik ging onverwachts verhuizen en had dus geen geld meer om te investeren in mijn website. Inmiddels ben ik ambassadeur geworden van een gezondheidsmerk, wat eigenlijk veel meer mijn ding is! Ik begeleid nu mensen naar een gezondere levensstijl en daar voel ik me heel prettig bij en verdien ik ook best een leuk centje mee! Hoop dat ik hiermee jullie vragen en nieuwsgierigheid heb beantwoord!
reactie op @sanne2:
Jan van de Ven Respect dat je niet te trots bent om terug te komen op een beslissing (stoppen met affiliate marketing). Dit is een fijne en intelligente houding. 

Persoonlijk vind ik Affiliate Marketing Revolutie (en de verkoop van eigen digitale producten) de #1 beste manier om (veel) passief inkomen te verdienen.

Je gaat misschien ook wel slagen met je MLM. Mijn persoonlijke mening is dat dat ook zeker kan werken bij een heel specifiek type mensen. Dat zeg ik echt alleen maar van een heel specifieke groep mensen: als jij mensen kunt inspireren, verleiden, love bomben en - jawel- manipuleren, heb je een kans om te slagen in MLM.

Zie mijn paragraaf hierboven niet als kritische, maar als realistische noot. Ik wil mijn mening over MLM niet censureren en ik wil je verwachtingen ervan enigszins managen met mijn mening. Ik geloof in je en ik wens je heel veel succes!
1 jaar geleden

Beantwoorden

Mark de Vries 1 jaar geleden geplaatst
Voor iedereen die iets met MLM doet of wil gaan doen, check Betting On Zero op Netflix of kijk 'm op YouTube met Spaanse ondertitels 😉

TLDR: It's pure evil. Kijk vooral even het laatste stuk waarin je ziet dat ze nu bewust de Mexicanen targeten in de VS, omdat de rest er niet meer intrapt... Deze groep is nog kwetsbaar en beïnvloedbaar. Ik vind het walgelijk.

Het aandeel staat nu trouwens op $45. Remind me in 10 years.

reactie op @tradermark:
Jacko Meijaard Die docu is inderdaad echt goud. 
1 jaar geleden

Beantwoorden

Jurre SI Deze docu ook gezien, echt triest om te zien hoe de Mexicanen daar worden uitgebuit met het verhaal van "the American Dream". Vrachtwagenladingen vol aan die producten moeten inkopen, om het uiteindelijk nergens kwijt te kunnen. Niets anders dan een piramidespel.
1 jaar geleden

Beantwoorden

Bas Vd Tja ze worden niet gedwongen ofzo. Maar netjes is het niet.
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Bas Vd 1 jaar geleden geplaatst
Omdat mijn post nog steeds regelmatig likes krijgt, wou ik even doorgeven dat we afgelopen jaar ook een paar keer boven de €4000 hebben verdiend in 1 maand met 1 site. Op naar de 10k :)

We werken nog steeds maar 1 dag in de week aan de site, maar besteden wel delen uit (we schrijven bijv. niks zelf).

Wil nog een uitgebreidere post hier over maken dit jaar. Maar ik weet wel dat je met z'n 2e met ongeveer 6 uur werk per week p.p. (bijv in het weekend) zoiets soortgelijks kan starten. 

Alleen kan ook prima, maar m'n andere project doe ik alleen dus vind dit wel leuk voor erbij en om van elkaar te leren. Dus als je iemand hebt die hetzelfde doel voor ogen heeft kan ik met z'n 2e werken  wel aanraden!
reactie op @bas-nl:
Sandor van der Linden Om welke website gaat het? Wat geef je de tekstschrijver mee bij het uitbesteden? Geef je uitgebreid weer waar het artikel over moet gaan?
1 jaar geleden

Beantwoorden

Sieto vd ik vermoed dat Bas niet gaat delen om welke site het gaat ;-)
1 jaar geleden

Beantwoorden

Sandor van der Linden Jammer, was nieuwsgierig😄
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Mark de Vries 1 jaar geleden geplaatst
@bas-nl​ Een uitgebreide post zou ik zeer op prijs stellen, vooral het outsourcing gedeelte. Lekker trouwens zo'n 4K per maand als extraatje.
reactie op @tradermark:
Jurre SI @bas-nl​ net als @tradermark​ zou ik een uitgebreide post erg waarderen en ben ik benieuwd naar je manier van werken. Alvast bedankt voor je reactie, sowieso erg lekker die 4K per maand die je realiseert in sommige maanden.

Zelf wil ik ook graag leren van anderen die hetzelfde doel/mindset hebben. Maak je deel uit van de Mastermind groep van Klaas? Of een groep voor kennisdeling in een andere vorm?
1 jaar geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Hé Jurre, nee hij zit niet in mijn Mastermind groep of personal affiliate consultancy.
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Bas Vd 1 jaar geleden geplaatst
@tradermark@jurresi​ komt er aan, misschien deze maand al. Heb als 1 van mijn goals 12 posts te maken op mijn eigen site (zelf geschreven). Maar vind mijn andere projecten belangrijker dus ga kijken waar ik tijd kan maken.

Ik deel een kantoor met diegene met wie ik ook deze site run. We zijn er beide full time bezig met online marketing dus op die manier leren we veel van elkaar. Daarnaast nog wat andere contacten. Maar niet dagelijks ofzo. 

Daarnaast ben ik al wel wat jaren actief online, dus dat scheelt een hoop. Als absolute beginner is zoiets toch best lastig. Mijn eerste seo sites maakten geen geld (waarna 90% zou stoppen). Daarna 1 die ik tot 200 euro per maand kreeg. Maar met de kennis die ik nu heb had ik die destijds ook makkelijk naar 4k kunnen brengen :) Maar destijds niet.

Gewoon continue doorblijven leren en je eigen verbeteren is belangrijk. En vooral actie ondernemen :)

reactie op @bas-nl:
Jurre SI @bas-nl​ Dat is leuk om te horen, ik kijk ernaar uit! 

Mag ik vragen op welke manier je full time met online marketing bezig bent? Ben je fulltime ondernemer? Zelf werk ik ruim 7 jaar in online marketing, maar is affiliate marketing iets waar ik pas vrij recent mee bezig ben. Ik heb mijn online marketing kennis altijd fulltime ingezet voor een werkgever, dat doe ik nog steeds maar daarnaast werk ik nu aan mijn eigen projecten. Om uiteindelijk de transitie te kunnen maken naar fulltime ondernemer.

Ik ben erg benieuwd hoe jij bent gestart en hoe je bent gekomen tot waar je nu staat!
1 jaar geleden

Beantwoorden

Bas Vd Ik ben inderdaad full time ondernemer.

Ik ben eerst 5-6 jaar professioneel pokeraar geweest na mn studie, maar was toe aan een nieuwe uitdaging. 

Dus ben toen een beetje begonnen met online dingen gaan proberen naast het pokeren. Later besloten om helemaal voor online marketing te gaan en ben ik gestopt met pokeren.

Sindsdien ook nog verschillende dingen geprobeerd (zie mijn blog), veel betaalde traffic en affiliate marketing, maar wou echt iets voor mijn eigen dus in 2016 begonnen met en e-commerce merk wat ik nog steeds doe, mijn main project, en dan samen met een maat die site.

Dus heb nooit echt een fulltime baan voor een baas, dus had wel wat meer tijd dan iemand die nog fulltime voor een baas werkt. Maar goed deze site laat wel zien het prima kan.

Maar je zal in ieder geval ook veel kennis hebben op kunnen doen bij je werkgever wat je natuurlijk zou moeten helpen.
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Bas Vd 1 jaar geleden geplaatst
Here you go: https://www.cpamarketing.nl/geld-verdienen-met-website/

De exacte blueprint hoe ik 4000+ in een maand verdien met een affiliate site in nederland.
Jeffrey Keijzer 1 jaar geleden geplaatst
mooie post @bas-nl​! 
Pieter Dijkshoorn 1 jaar geleden geplaatst
Helemaal mee eens!
Sheila van Lith 10 maanden geleden geplaatst
Hoi, mooi topic dit!

Ik ben sinds kort met de cursus bezig maar ben erg enthousiast om te beginnen! Ben al begonnen eigenlijk. Jacko werd geïnterviewd in een podcast van Bas Eurlings en toen ging ik overstag. Ik zat al een tijd te twijfelen maar nu ga ik ervoor.

Ik geloof in kleine stapjes zetten. Mijn eerste doel is een niet financieel doel. Ik geloof niet dat dat gaat werken voor mij, een financieel doel. Mijn motivatie kan omlaag gaan. ( ik denk bij veel mensen).

Mijn eerste doel is een mooi werkend website ( met behulp van de cursus van Jacko) met minimaal 1 blog per week genereren binnen 4 maanden. Klinkt lang maar ik heb 2 kleine kinderen waarvan er eentje in januari naar de basisschool gaat. Andere doelen die ik heb gesteld heeft met mijn mindset te maken zoals minimaal 2x pw sporten en de andere dagen dat ik niet sport minimaal een half uur per dag wandelen ( ik werk thuis). Zo probeer ik naar meer uitdagende doelen te gaan in de loop vd tijd zoals een financieel doel.

Website maken vind ik geweldig om te doen ( scheelt omdat ik in de ict zit in de financiële sector). Ben benieuwd waar dit mij brengt.

Ik hou jullie op de hoogte.
reactie op @sheilavanlith:
Jeroen Santing Ook met kleine stapjes zetten kom je er.

Houd vol en geef niet op!

Veel succes!
9 maanden geleden

Beantwoorden

Michel Roes Grote successen beginnen klein denk ik altijd maar. Ik heb het zelf ook stapje voor stapje gedaan. Het heeft veel tijd en veel frustratie gekost maar als ik zie hoe dingen zich nu beginnen te ontvouwen bij mijn eerste site dan was het alles waard.

Als je niet opgeeft en in jezelf blijft geloven dan is er meer mogelijk dan dat velen denken.

Veel succes!
9 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Kevin Louwers 9 maanden geleden geplaatst
Fijn topic! Allemaal vol blijven houden! :) 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 05 October 2018 om 13:47
Aantal lezers 1910
Aantal reacties 126