Is Marketheme de moeite waard?

Laatste reactie 07/02/2021 20:56 door Léon
· Markeren als ongelezen
Dylan Versteegh 2 maanden geleden geplaatst
Hallo,

Ik ben bezig met de cursus op dit moment, vroeg me af of Marketheme echt van belang is geweest bij jullie en of jullie het zouden aanraden.
Gr
Dylan


Lars Provoost 2 maanden geleden geplaatst
Hi Dylan! M2 is echt fantastisch! Alles is erg makkelijk te begrijpen, en binnen no time heb je een goede website staande. Ik zou M2 dus echt adviseren! 
https://marketheme2.nl/
reactie op @larsprovoost:
Léon Gotjé Thanks @larsprovoost​!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Yvonne ! 2 maanden geleden geplaatst
Hi Dylan,

Ik ben ook zeer blij met Marketheme en zou het dus zeker aanraden. Het is echt heel makkelijk in gebruik. Veel staat in kant en klare blokken waardoor het echt compleet is. Het kost mij anders gewoon veel meer tijd.
Nick van Asperen 2 maanden geleden geplaatst
Ja 100% het geld waard. Het is in het begin misschien een grote uitgave post, maar op de lange termijn haal je dit er makkelijk uit. 

Denk hierbij in maanden/jaren. Je moet eerst geld investeren om dan in veelvoud het geld terug te verdienen. 

Tuurlijk kan je ook een goedkopere of gratis website aanschaffen maar op termijn ga je merken dat als je kwaliteit investeert je veel meer commissie gaat krijgen.

Succes veder. 
Jeffrey Keijzer 2 maanden geleden geplaatst
Marketheme is echt een goed stuk gereedschap. Het biedt je enorm veel mogelijkheden en een van de grootste voordelen is dat je jezelf met andere bezigheden bezig kunt houden. Naast deze voordelen heeft MT2 een goede klantenservice. Vaak heb je binnen een hele korte tijd al een gericht antwoord waar je zeker wat aan hebt. 

Lukt het niet om het probleem op te lossen. Dan kijkt @leongotje​ altijd snel naar een oplossing waardoor je snel verder kunt. In mijn optiek is MT2 een van de betere WordPress thema's. Vooral nu je ook zelf templates binnen MT2 kunt gebruiken. 
Michel Roes 2 maanden geleden geplaatst
Absoluut de moeite waard is. Ik gebruik het al een jaar of 3 nu maar nog geen moment spijt van. Op het begin is het een redelijk grote uitgave maar deze kosten dek ik nu dubbel en dwars, de rest is pure profit. En zoals hierboven genoemd, de service is heel erg goed. 
🔥 Léon Gotjé 2 maanden geleden geplaatst
Nou, doet me goed allen! Bedankt voor alle positieve reacties hier :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 February 2021 om 21:15
Aantal lezers 70
Aantal reacties 8