Is Marketheme altijd nodig?

Laatste reactie 18/07/2021 22:24 door Senada
· Markeren als ongelezen
Ruud La grand 1 week geleden geplaatst
Goede avond allemaal!

Ik ben helemaal nieuw, en wil mezelf even wat verdiepen in de kosten.

Is het zo dat marketheme altijd nodig is voor je site? Ik heb het nu gekocht. Maar zijn de kosten (67 euro p.m) voor altijd nodig om je site straks goed te onderhouden?

(Vraag van een nu nog super amateur:))

Alvast bedankt!
Ruud
Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
Hallo Ruud,

Ik vraag me af waarom je eerst bent begonnen met Marketheme en daarna deze vraag pas stelt?
Marketheme is een maandelijks abonnement voor jouw website. Hierin zit het thema zelf, hosting, maar ook de support op je website wanneer er dingen zijn waar je niet uit komt bijvoorbeeld.

Om je Marketheme abonnement en je abonnement actief te houden dien je dus inderdaad bij Marketheme te blijven.

Alternatieven zijn er uiteraard, maar ik reageer letterlijk op de vraag of je bij Marketheme blijven voor je website.

PS. Algemeen wil ik nog even toevoegen dat mensen soms onderschatten wat voor een extra kosten er bij een annulering en of stornering komen. Uiteraard is het een heel erg goed recht om als klant een betaling te kunnen storneren of terug te draaien, maar voor de reputatie van de partij die de incasso uitvoert is dit erg slecht voor de reputatie.
reactie op @leongotje:
Karin H Hey Léon, ik schrik hiervan. Ik kan me voorstellen dat een nieuweling Marketheme aanschaft zonder er al te veel over na te denken. 

Er wordt namelijk aangeraden om eerst alle Marketheme video's te kijken voordat je aan de 'gewone' WordPress videos begint.

En als je dan Marketheme nog steeds niet hebt aangeschaft en de eerste gewone WordPress video opent, raadt Jacko je meteen in de eerste minuut aan om toch echt Marketheme in ieder geval één maand uit te proberen voor slechts 1 euro. Ook geeft hij aan dat je zonder Marketheme duurder uit bent.

Wat zou jij kiezen, als nieuweling, op basis van enkel deze informatie? 

Met zo'n sterke salesfunnel richting Marketheme (met aanzienlijke maandelijkse kosten) bestaat inderdaad de kans dat mensen na een of enkele maanden willen stoppen. Dat is het risico van de verkoper en niet iets wat je de klant kan aanrekenen. Deze zou zich m.i. dan ook niet bezwaard moeten voelen.
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Marc van den B 1 week geleden geplaatst
Je had beter gewoon alles video´s eerst kunnen bekijken en dan had je gezien dat er ook een groot gedeelte aan video´s op staat om een website te maken met wordpress. 

Hier draai ik mijn websites op wordpress en ben betaal dan voor 5 websites aan hosting 400 euro voor 3 jaar. Betekend wel dat ik alles zelf moet instellen. 

marketheme is er echt op gericht om het je zo makkelijk mogelijk te maken en gericht op affiliate marketing en daar hangt dan ook een abbo aan vast. 

reactie op @marcvdb:
Martijn M Marc, welke hosting heb je nu?

Ik zit te denken om over te stappen naar Cloud86 met Managed WordPress Hosting Medium https://cloud86.nl/managed-wordpress-hosting/ 
1 week geleden

Beantwoorden

Marc van den B Toevallig sinds deze week ook bij cloud86 en ben dik tevreden, goed mailcontact en ze hebben zonder problemen mijn websites en mailboxen overgezet vanuit neostrada. 

Zelfs het gevoel dat het nog sneller is geworden, zij plaatsen ook minder op hun servers zodat je meer snelheid houd. 

Gelijk alles opgezegd bij neostrada, Weet niet wat daar allemaal gebeurd maar ik vertrouwde het niet. 
1 week geleden

Beantwoorden

Martijn M Top Marc, dat geeft nog extra vertrouwen :)

Welk pakket heb je gekozen? En gelijk voor 3 jaar afgesloten dus?
1 week geleden

Beantwoorden

Marc van den B inderdaad gelijk 3 jaar aangezien je over de 1e periode 50% korting krijgt en zag echt alleen maar positieve ervaringen, daarnaast is 300 euro ook verwaarloosbaar dat als het niet bevalt, dan stap ik gewoon weer over naar een andere hosting als ik echt zou willen. 

Zelf gekozen voor Webhosting Unlimited omdat mijn wordpress pagina's vrij simpel zijn, Kan eventueel altijd nog overstappen naar Managed maar momenteel kom ik prima uit de voeten.
1 week geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Karin H 1 week geleden geplaatst
Welkom Ruud! 

Nee dat is niet nodig. Je kunt op elk moment overstappen naar WordPress. Als je al artikelen hebt geschreven op je Marketheme site dan kun je die meenemen. 
Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
Om even wat verwarring te voorkomen. Marketheme maakt ook gebruik van WordPress. Het is dus geen alternatief, maar een aanvulling.

Je moet het zo zien, wanneer je niet met Marketheme begint, zou je zelf het volgende dienen uit te voeren/alternatieven voor te vinden:
- Kiezen van een hosting provider
- Aanschaffen van een hosting pakket
- Installeren van WordPress
- Zoeken naar een geschikt (betaald) thema voor het uiterlijk van je website
- Zoeken naar geschikte (betaalde) plug-ins voor functionaliteiten van je (affiliate) website.
- Alles instellen en met elkaar samen laten werken

Voordelen van Marketheme buiten dat je het bovenstaande niet hoeft uit te voeren:
- Je hebt op verschillende platformen (snelle) Nederlandse directe support
- Is gemaakt door mensen (@jackomeijaard​ en ik) die verstand hebben van affiliate marketing en passen dit toe in het product en dienst
- Wordt continue voorzien van nieuwe functionaliteiten
- Biedt API koppelingen met verschillende diensten, om nog eenvoudiger bijv. landingspagina's en of pop-ups te maken.
- Je kan eenvoudig gebruik maken van onze "blokkendoos" en of showcase pagina's
- Verschillende videotrainingen (in de AMR, maar ook de follow-along) laten je zien hoe je een Marketheme website maakt en kan onderhouden.
- Ik vergeet vast nog wel meer dingen.

Zoals velen van jullie weten hou ik er niet van om Marketheme actief te promoten op deze manier. Ik geloof dat de functionaliteiten en de support genoeg voor zichzelf spreken, maar ik wilde deze info toch even delen om verwarring te voorkomen.

Marketheme is dus niet hetzelfde, of een alternatief op WordPress. Het is eerder een uitgebreide aanvulling.
🔥 Sjaak V 1 week geleden geplaatst
Ruud, als je nog een groentje bent (niet onaardig bedoeld hoor) heb je met Marketheme wel een kant en klaar systeem wat je alleen nog maar hoeft te vullen met goede content.
En anders moet je alles zelf doen en eerst gaan uitzoeken hoe alles werkt.
reactie op @sjaakv:
Marc van den B Maar als groentje kan 67 euro per maand ook veel zijn, dat is toch even 800 euro op jaarbasis. Ook als je bedenkt dat er mensen zijn die pas na 8 tot 12 maanden hun eerste commissie binnen krijgen. 

Maar het is zeker een mooi en kant en klaar systeem! vind het er erg strak uitzien bij veel mensen :)
6 dagen geleden

Beantwoorden

Sjaak V Dat ben ik met je eens Marc, het is natuurlijk ieders eigen keuze of je de voordelen dat geld waard vind.

Zelf gebruik ik Marketheme niet maar ik ben webdesigner/developper van beroep en heb het dus niet nodig.
6 dagen geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Ruud La grand 1 week geleden geplaatst
Dank jullie allemaal voor de info. 

Ik ben vandaag op het gemakje begonnen aan de hand van de videos met het maken van een site. Tot nu toe moet ik zeggen werkt het allemaal makkelijk met marketheme en is de instructie heel duidelijk.

het was totaal niet bedoeld als kritiek op iets of iemand maar gewoon informatief. Ik ben benieuwd of ik die maandelijkse kosten makkelijk eruit kan halen namelijk na een aantal maanden.

we gaan het allemaal zien! nogmaals, bedankt voor de support!:)
fijne avond
Senada Isejni 6 dagen geleden geplaatst
Had dat eventjes aangegeven dat je nog een abbo aan moet schaffen voordat je weer verder kan.. zonder gaat het moeilijker en kom je waarschijnlijk duurder uit.. vind jammer van mijn 47 euro🤦🏻‍♀️
reactie op @senadaisejni:
Dominique Van Baelen Zonder gaat ook hoor: gewoon domeinnaam en hosting regelen en dan zelf Wordpress (laten) installeren. Dan kan je een gratis thema installeren of kiezen voor een betalend.
5 dagen geleden

Beantwoorden

Ruud La grand Ben het wel met je eens, ik had ook de hoop met 47 euro even klaar te zijn maar eigenlijk is dat voor een beginner vrij lastig omdat je anders moeite hebt om het goed te kunnen volgen.

Maar we gaan er gewoon tegenaan en hopelijk betaald het zich ooit uit 😬
5 dagen geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Senada Isejni 5 dagen geleden geplaatst
Ik persoonlijk vind nog steeds prijzig 68 euro per maand en hoeveel maanden dat is... eerder je zelf iets begint te verdienen of niet.. ben je wel maanden verder denk ik. Snap niet veel van ben echt amateur amateur 😄
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 15 July 2021 om 20:01
Aantal lezers 53
Aantal reacties 18