Is crypto een goede niche?

Laatste reactie 01/07/2021 12:05 door Paul
· Markeren als ongelezen
Jaron Geene 3 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal, ik ben nog maar net begonnen met Affiliate Marketing en mijn idee is om een site te maken over de niche Crypto waarbij ik cryptocursussen promoot. De domeinnaam wat ik hierbij heb bedacht is cryptomodule.nl. IK denk dat deze niche in de toekomst veel potentie kan hebben. Ik vraag me alleen af of dit een goede niche is die veel mensen aanspreekt. Zien jullie dit als een niche die potentie heeft of zouden jullie een ander alternatief kiezen als niche? 
Barry de Leeuw 3 maanden geleden geplaatst
Crypto is hot en de commissies zijn hoog. Absoluut een geweldige niche als jij in staat bent daar goede artikelen over te schrijven of kunt laten schrijven.
Paco V. 3 maanden geleden geplaatst
Zo lang er nauwelijks geadverteerd mag worden voor crypto-gerelateerde producten kan je flink scoren met SEO rankings. Ook als dat verandert blijft het een interessante niche qua producten en commissies. Ik zou wel goed nadenken over een interessante invalshoek, die jouw site uniek maakt. Er is namelijk best veel concurrentie.

Ik heb zelf wel eens een plannetje gemaakt voor een website over de beveiliging/security rondom crypto en het erven/nalaten ervan. Uiteindelijk niet op doorgepakt, want teveel projecten en te weinig tijd :)
Marc van den B 3 maanden geleden geplaatst
Het was een goede niche ja, heb maanden gehad dat ik wel 5 tot 6 keer een bepaalde cursus succesvol heb gepromoot maar nu door de crypto dip heb ik hem al 1 maand geen 1 keer verkocht. 

Het hangt er dus heel erg vanaf wat crypto de komende periode gaat doen dus ;)

Maar heb er nog alle vertrouwen in want heb naast dat de crypto cursussen op 3 van mijn websites staan ook een aparte crypto website. Dus laat de dip maar snel over zijn :)
Jacko Meijaard 3 maanden geleden geplaatst
Crypto is zeker een goede niche, maar dan met name in een bull market. 
Het toffe van crypto is dat er heel veel programma's in zijn te promoten en dat je vaak betaald krijgt in crypto.

Ik promoot al jaren crypto programma's en zie het dagelijks als gratis crypto.

Weet wel dat als de markt zakt, er inderdaad weinig in te verdienen is, maar als je er voor zorgt dat je er staat als de markt weer aantrekt, kunnen het echt gouden tijden zijn.
reactie op @jackomeijaard:
Paul Stroy Om heel even hier op in te haken. Dat betaald krijgen in crypto in plaats van euros kan dat ook via paypro of moet dat via een andere weg?
Zit er zelf ook over na te denken om een site te maken met deze niche en dan met een extra invalshoek zodat het niet puur en alleen over crypto gaat
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Via PayPro verdien je commissies op programma's (cursussen), dit is gewoon in euro's. Maar als je exchanges promoot, is het vaak crypto commissies.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Paul Stroy Oke duidelijk. Bedankt!
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 June 2021 om 12:08
Aantal lezers 68
Aantal reacties 8