Intro

Laatste reactie 13/01/2019 00:13 door Patrick
· Markeren als ongelezen
donna 5 maanden geleden geplaatst
Hoi allemaal,

Ook ik ben net begonnen met mijn eerste site. Moet nog even wachten op mijn KvK nummer om Paypro te activeren, maar ben ondertussen bezig met de website bouwen en content creeren. 
Ik ben benieuwd naar de rest van de affiliate marketeers op dit forum; is affiliate jullie dagelijkse bezigheid? wie heeft nog een baan ernaast? Zelf studeer ik hiernaast en heb een bijbaan, maar in principe is dat goed te doen. Wel wil ik zo snel mogelijk naar meerdere affiliate sites gaan. Hoeveel hebben jullie er gemiddeld, als ik vragen mag? En wat is aan te bevelen, een paar goed onderhouden site of honderd kleintjes? (Neig zelf naar het eerste) 

Fijne dag allemaal. 

Vriendelijke groet,
Donna 
Sieto vd Heide 5 maanden geleden geplaatst
Hi Donna, welkom! en succes :-)

Ik denk dat voor de meesten affiliate niet de enige inkomstenstroom is. Eigen producten, advertentie inkomsten, is op termijn een doel. In ieder geval voor mij.

Over je vraag 'hoeveel sites': begin bij één. Wacht bv. eerst tot je je eerste commissie hebt, voor je iets anders overweegt. Te snel te veel lijkt vaak te resulteren in mislukking.
donna 5 maanden geleden geplaatst
Bedankt voor je reactie Sieto!

Ik zal me eerst gaan focussen op één site. Dan nog iets, stel ik zou elke dag content uploaden (blog berichten voornamelijk), is de kans dan hoger om sneller bovenaan in de zoekresultaten terecht te komen? Of gaat dat op hetzelfde tempo als wanneer je wekelijks je blog update - ipv dagelijks dus. 

reactie op @donna:
Sieto vd Heide in theorie: ja. Hoe meer content, des te sneller Google je content leert kennen. Bedenk wel, als je over één onderwerp 10 berichten schrijft, gaat ranken sneller dan als je over 10 onderwerpen één bericht schrijft.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jeroen Santing 5 maanden geleden geplaatst
Welkom Donna

Veel succes!
Sieto vd Heide 5 maanden geleden geplaatst
Overigens kun je ook prima zonder KVK nummer je PayPro account activeren hoor :-)
reactie op @sieto:
donna o ja? en ook betalingen ontvangen? (niet dat die snel zullen gaan komen ik weet het)
5 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide ja, je kunt een volledig functioneel affiliate account hebben bij PayPro, zonder ingeschreven te zijn bij de KVK.
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jacko Meijaard 5 maanden geleden geplaatst
Het belangrijkste is inderdaad om het rustig op te bouwen, en ook te begrijpen dat dit geen snel-geld methode is, maar echt het opbouwen van een business (als je lange termijn denkt). 

Begin, wees er elke dag even mee bezig en doe het eens een jaar lang. Kijk wat er dan kan gebeuren.
Patrick van Iersel 5 maanden geleden geplaatst
Dag Donna,
Welkom en veel succes met je site! 
Ik denk dat voor de meeste mensen hier geldt dat dit, vooral in het begin, een activiteit is die je naast een andere baan doet. Dit komt waarschijnlijk omdat je niet vanaf dag 1 een "fulltime" salaris hieruit kunt halen. Zoals Jacko ook zegt, geef het tijd en laat het gestaag doorgroeien. 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 11 January 2019 om 10:31
Aantal lezers 43
Aantal reacties 10