Internet Marketing Succes: Geef NOOIT Op!

Laatste reactie 03/04/2021 19:47 door Lennart
· Markeren als ongelezen
🔥 Jacko Meijaard 5 jaar geleden geplaatst
Auteur Michael Jeffreys heeft vijftien top motivatie 'gurus' geïnterviewd. Nadat hij deze gurus had geïnterviewd, heeft hij uit de interviews acht samenhangende ingrediënten van succes 'gefilterd' waar iedere motivatie guru het mee eens was. Alhoewel het boek in 1997 is uitgebracht, zijn de deze 'geheimen' vandaag de dag nog steeds relevant en zijn als volgt:

1: Neem 100% de verantwoordelijkheid over je leven.


We leven in een samenleving waar het makkelijk is om overal de schuld op iemand anders te steken... de overheid, je ouders, je vrienden en ga zo maar door. De mensen die dit niet doen, en weten dat ze 100% verantwoordelijk zijn voor hun leven, behalen succes. Als je altijd maar alles op iemand anders steekt, zeg je altijd tegen jezelf dat jij niet de controle hebt over je eigen leven, en dat je eigenlijk afhankelijk bent van iemand anders. Iemand anders zijn mening hoeft niet jouw realiteit te zijn.

2: Heb een doel in je leven.


Wat de succesvolle mensen van de onsuccesvolle mensen onderscheid is dat de succesvolle mensen een doel hebben en weten wat ze doen en waar ze naar toe willen. Dit is het grote verschil tussen de mensen die 'zomaar wat doen' en elke dag weer wel zien. Deze mensen willen de week doorkomen met zo min mogelijk tegenslagen en het liefst zo'n makkelijk mogelijk leven hebben. Wanneer je een doel hebt in je leven, is je het je 'Life Task' om je doel(en) te behalen.

3: Wees bereid om de prijs te betalen.


Wees bereid om "de prijs te betalen". Iedereen wilt wel een groot huis, een luxe auto en een miljoen euro op de bank, maar ben je er ook voor bereid om er alles voor te doen? Of vind je het toch allemaal wel prima zo en blijf je liever in je comfort zone? Dit is één van de grote verschillen tussen de succesvolle en onsuccesvolle mensen.

4: Blijf gefocust.


Elke dag krijgen we wel 100 appjes, telefoontjes en nemen allemaal kleine dingen onze tijd in. Wanneer je jezelf focust op de dingen die je helpen om dichterbij je doel te komen, dan ga je er komen. Besteed weinig tot geen tijd aan de dingen waar je niks mee opschiet. Durf nee te zeggen tegen mensen/dingen die alleen maar negatieve energie met zich meebrengen. Jack Canfield en Mark Hanson zijn bij 30 uitgevers langs geweest en bij alle 30 afgewezen om hun boek 'Chicken Soup for the Soul' uit te brengen. In tegenstelling tot opgeven besloten ze om elke dag vier of vijf interviews voor radio, TV en de krant te geven. Dit voor vijf dagen per week in een heel jaar. Uiteindelijk besloot een kleine uitgever het boek uit te brengen, en heeft het boek inmiddels meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht. FOCUS!

5: Word een expert in jouw vak.

Eén grote en belangrijke regel voor succes en wat alle succesvolle mensen gemeen hebben, is hoe serieus ze hun 'beroep' nemen. Ze streven er naar om de beste te zijn en om constant zichzelf te verbeteren. Stel je voor dat iemand je een hele dag zou filmen en als je op het eind van de dag de video zou terugkijken. Zou je er dan trots op zijn? Maak vandaag de beslissing om de beste in je vak te worden en ga aan de slag.
🔥 Jacko Meijaard 5 jaar geleden geplaatst
6: Schrijf je plan om je doelen te behalen.


Pak pen en papier en schrijf je plan van actie op en bepaal hoe je je doelen gaat behalen. Je doelen behalen zonder plan van aanpak is als het rijden van Amsterdam naar Barcelona zonder routebeschrijving of navigatiesysteem. Een doel dat niet is beschreven is meer een droom of fantasie.

7: GEEF NOOIT OP.


Wanneer je volledig toegewijd bent om je dromen en doelen te behalen, dan is opgeven geen optie. Je moet bereid zijn om alles te doen om je dromen te laten uitkomen. Doorzettingsvermogen is KEY. Geef nooit op. Alle successen zijn behaald na falen. Ik heb ook genoeg gefaald maar bleef doorgaan. Ik leerde van mijn fouten en deed het de volgende keer beter. Ooit ga je succes behalen.

8: Stel niks uit.


Niemand weet hoeveel tijd je nog hebt om je dromen en doelen te behalen, en je moet onthouden dat je niet eeuwig zal blijven leven. De klok tikt, en hoe meer tijd er voorbij gaat, hoe minder tijd je overhoud om je dromen en doelen te behalen. Succesvolle mensen weten dit, maar zien dit niet als negatief. Succesvolle mensen zien dit als motivatie. Ze gaan achter hun doelen aan met zoveel mogelijk energie en passie als dat ze hebben, voor zo lang als ze hebben.

Hopelijk heb je er wat aan :-).

Be GREAT!

- Jacko Meijaard
reactie op @jackomeijaard:
Coen Olde Bijvank Mooi gesproken @jackomeijaard

Mijn sleutels zijn #focus #doen #nooitopgeven

Niks komt vanzelf!!
5 jaar geleden

Beantwoorden

Mattijs leerink leerink Ook dit is zo waar ?!! Ik heb mijn doelen opgeschreven, nu is het tijd voor actie, al heeft alles tijd nodig het gaat niet van de één op andere dag ?
1 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Terezia Takacs 5 jaar geleden geplaatst
Bedankt Jacko,

Wat is dit waar allemaal!

Hier zit alles in en ik ben er 100% mee eens.


Dit zijn de gouden ingrediënten.


De afgelopen jaren heb ik hier veel over gelezen.


Jammer dat ik het niet eerder wist...
diederik schreudering 5 jaar geleden geplaatst
Dankje Jacko,

Bij mij klopt ook alles!

Super dat je alles nog even op een rijtje zet, maakt het nog duidelijker zoals niet opgeven en alles er voor over hebben. Ik ben blij dat hieraan begonnen ben
Timothy B 5 jaar geleden geplaatst
@jackomeijaard

Hoi Jacko,

Wat een interessant stuk! Inderdaad zo is het!!


Selecteer wat voor jou belangrijk is en waar je je tijd en energie in wilt steken.

De dagen vliegen voorbij en hoe mooi is als je je eigen vrijheid kan bepalen. Om getuige te mogen zijn van de mooie dingen die het leven ons te bieden heeft.

Ik timmer flink aan de weg om succes vol te zijn op het internet.


Mijn doel hou ik groot maar realistisch.


Welke grote berg ik dan ook tegen kom, mijn doel blijft altijd zichtbaar.


Ook als ik weer vanaf onderaan begin.

Hierdoor geef ik niet op en blijf ik alleen maar door gaan.

Iedereen veel succes en motivatie toegewenst!!

Groet,


Timo
reactie op @timothyb:
Jacko Meijaard Als je maar door blijft gaan @timobreemen


Dan ga je er komen :-).
5 jaar geleden

Beantwoorden

Terezia Takacs 5 jaar geleden geplaatst
Mooi geschreven Timo!
reactie op @tereziatakacs:
Timothy B @tereziatakacs

Dankjewel Terezia!

Ik vind het belangrijk om elkaar te blijven motiveren.


We moeten er genoeg voor doen en er vooral geduld voor hebben.

Uit stimulerende woorden kunnen we dan ook heel veel kracht halen!

Groetjes,


Timo
5 jaar geleden

Beantwoorden

Terezia Takacs Dat is het.


Wat je denkt dat zal je waar maken.


En als je dit ook nog hoort of leest heb je een steuntje en het geeft extra kracht.


Net met de stroom mee zwemmen.


Groetjes
5 jaar geleden

Beantwoorden

diederik schreudering Mooi geschreven @timobreemen ! Elkaar motiveren is het minste dat we kunnen doen. Het is zeker in het begin hard werken !
5 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Rick Rijnbeek 5 jaar geleden geplaatst
Mooie site Timo! Hoe kom je aan de skills om zo'n site te bouwen want zover ben ik nog bij lange na niet haha! Is dat echt een kwestie van proberen proberen en nog eens proberen of heb je hiervoor andere informatiebronnen geraadpleegd?
reactie op @rickrijnbeek:
Timothy B @rickrijnbeek

Hoi Rick,

Dankjewel! Het meeste werk heb ik zelf voor de website verricht. In begin heb ik hulp gekregen bij de hosting, domeinnaam vaststellen, en de opmaak. Alle content en inhoud van de website doe ik zelf vanaf het begin.

Ik kan nu goed overweg met wordpress en probeer de website zo perfect mogelijk te maken. Test en Learn!

Hoe vaker je dingen uitprobeert hoe makkelijker alles wordt.

Vooral blijven door gaan :) !

Groeten,


Timo
5 jaar geleden

Beantwoorden

Terezia Takacs Oefening baart kunst!
5 jaar geleden

Beantwoorden

Timothy B @tereziatakacs

Helemaal mee eens en het gevoel dat je uiteindelijk iets gelukt is onwijs tof ! :)
5 jaar geleden

Beantwoorden

Terezia Takacs Ja, vind ik ook!
5 jaar geleden

Beantwoorden

diederik schreudering Mee eens!
5 jaar geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Coen Olde Bijvank 5 jaar geleden geplaatst
En niet teveel denken maar gewoon DOEN, dat is mijn beste leermeester!
reactie op @coenoldebijvank:
Timothy B Eens !!
5 jaar geleden

Beantwoorden

Pauline Böckling Ik ben vorige week begonnen, heb in 1 dag mijn site opgezet volgens de stappen die ik van Jacko leerde, 2 x een paar uur besteed aan verder zoeken en 3 pagina's vullen, en daarna komt wel het 'opleuken'. Eerst de boel in de lucht en vindbaar maken.

Alle tips welkom!
4 jaar geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Robert Boots 5 jaar geleden geplaatst
Ik heb niet veel gedaan met mijn websites,omdat ik lang lichamelijk klachten heb en nu gaat het steeds beter en ik probeer opnieuw op te pakken om verder te gaan met mijn website en ik wil graag veel geld verdienen van mijn websites. En als ik alle lessen van internetsuccesgids volg, rolt het vanzelf geld binnen of moet ik nog meer doen ? En je organiseert vorige maand bij je thuis van 100 mensen en ik wil graag komen met mijn goede vriend,maar jammer dat je 2 dagen van voren alle uitnodiging heb gestuurd. Dat is onverwacht. Ik zou graag komen samen met dove vriend en doventolk. Ik ben benieuwd hoe je 200.000 euro per jaar heb verdient. Dat zou ik wel willen. Volgende keer graag ruim van voren uitnodiging sturen.
🔥 Jacko Meijaard 5 jaar geleden geplaatst
@robertboots

De uitnodiging was voor een webinar, niet bij mij thuis ;-).


Inkomsten zullen uiteraard niet vanzelf komen, daarvoor moet je zelf actie ondernemen. De video's kijken is niet genoeg.
Robert Boots 5 jaar geleden geplaatst
Als alleen video`s kijken niet genoeg is,wat moet ik dan doen? Ik wil wel veel geld verdienen.
🔥 Jacko Meijaard 5 jaar geleden geplaatst
Actie ondernemen! Aan de slag gaan met de informatie uit de video's!
reactie op @jackomeijaard:
Robert Boots Ja dat bedoel ik..dat doe ik ook. Bedankt
5 jaar geleden

Beantwoorden

Theo Verdurmen 5 jaar geleden geplaatst
Laat niemand vertellen wat je moet doen! Het is jouw leven. Wees kapitein van je eigen schip!


Quitters never win and winners never quit.
reactie op @theoverdurmen:
Terezia Takacs Mooi gezegd, Theo
5 jaar geleden

Beantwoorden

Bruce 4 jaar geleden geplaatst
Hallo, @jackomeijaard

Ik vroeg mij af je eens zou willen kijken naar mijn site en eerlijk zeggen wat je ervan van vind. Ik vraag mij ook af als ik telkens berichten schrijf rond zoekwoorden die op elkaar lijken zal dat dan niet heel saai overkomen als mij berichten ook telkens op elkaar lijken ? Ik ben nog niet helemaal klaar met de cursus dus het kan zijn dat er nog dingen ontbreken.

http://meerzelfvertrouwen.be/

Dit is mijn site een beetje feedback zou fijn zijn

Alvast bedankt voor alle hulp!
reactie op @bruce:
Jacko Meijaard @bruce kun je hier aub even een apart topic over openen? Thanks!
4 jaar geleden

Beantwoorden

Hannelore Willems 4 jaar geleden geplaatst
Ik ben ook niet van plan om op te geven, ik vind het super interessant en ontzettend leuk. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik niet meer dan 5 uur per dag bezig mag zijn met Affiliate marketing. Hihi.
reactie op @hannelorewillems:
Mieke Beirens Ik moet mezelf ook een limiet stellen.
Maar dan denk ik wat een tijdverlies. 
Maar dat helelemaal niet zo want gisteren teveel uren doorgedaan, gevolg vandaag een off day waar ik zelf voor verantwoordelijk ben. ?
10 maanden geleden

Beantwoorden

pascal rampelberg 4 jaar geleden geplaatst
@jackomeijaard motiverende en opbouwende woorden,woorden/zinnen waar je iets van opsteekt

wie pasief inkomen wil zal zijn gevoel/doorzetting en passie moeten aan spreken..ieder heeft een ander doel van binnen..maar net als deze mensen hier aanwezig die echt iets willen met hun doel is het aangenaam het te bereiken ..nooit opgeven willen is kunnen een lange weg maar ..eens de voorbereiding zen werk doe..komt het deugdoende ,blijkt uit het forum..ik ga er voor en hoop hier ook mensen te kunnen informeren als ik meer ervaring opdoe zoals hier op het forum
danny giesen 4 jaar geleden geplaatst
Pas enkele technieken toe die ook gebruikt worden in de MLM. Dit lijkt tot nu toe wel te werken. Nog geen commissie , maar al wel enkele honderden bezoekers ( nog zonder website. die komt van het weekend.)
Greg 4 jaar geleden geplaatst
Hi,

Trap niet in de structuur vakuil. Ik kom uit een van 9 tot 5 baan en vanuit die structuur ben ik nu thuis aan het werk gegaan, geen collega's, managers en klanten meer en in het begin heb ik geworsteld met structuur, ik wilde thuis zoveel mogelijk weer van 9 tot 5 bezig zijn en dat lukte in het begin niet, ik voelde me schuldig en raakte gedemotiveerd ..

Ik heb het boel van Tim Ferris gelezen "4 hour work week " en door dit boek heb ik het los kunnen laten. Aanrader ! Hierna ga ik zijn tweede boek lezen " Tools of the titans ".

Soms werk ik een dag niet, gewoon omdat ik zin heb in andere dingen en vaak werk ik bijvoorbeeld een hele zaterdag en zondag.

Van maandag tot vrijdag, van 9 tot 5 zie ik nu als een domme erfenis uit mijn werknemers periode. Het doel is geld verdienen met affiliate marketing en niet structuur. Dus ik ben gestopt met de zoektocht naar structuur. Je inzet is er alleen als je je doel voor ogen houdt en een dagdeel of aantal uren is secundair. Ik benieuwd hoe jullie dit zien / ervaren.

Gr,
Greg
🔥 Jacko Meijaard 4 jaar geleden geplaatst
Voor het gemak ook een video over gemaakt :-):

Terezia Takacs 4 jaar geleden geplaatst
Het blijft goed die "Gouden Tips" van jou @jackomeijaard
Greg 4 jaar geleden geplaatst
Dit is misschien wel de belangrijkste topic.

Het blijft allemaal mindset he .. Dat was ook zo toen ik nog internet connectiviteit verkocht en toen had ik nog een manager, klanten en collega's. Dit is een stuk eenzamer, nog meer een gevecht met jezelf.

Daarom lees ik ook veel zelfhulpboeken, Tony Robbins, Tim Ferris etc. Dit maakt onderdeel uit vam mijn mindset ritueel elke ochtend. Zo is de drang om het maximale eruit te halen ook begonnen bij mij. Mocht iemand nog een paar goede titels willen weten dan hoor ik het graag. A reader is a leader.

Net zoals je sites, moet je je mindset ook onderhouden denk ik ..
reactie op @greg:
Jacko Meijaard Zo vroeg mogelijk opstaan helpt ook enorm.
Ben altijd om 05:00 uur wakker; tot 09:00 uur zijn dit de gouden uren.
4 jaar geleden

Beantwoorden

Greg hardcore !! ;)
4 jaar geleden

Beantwoorden

Terezia Takacs Petje af @jackomeijaard

Ik vind soms 06.30 al een pokke tijd.
4 jaar geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Wen je wel aan ;-).
4 jaar geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Luuk van der Puij 4 jaar geleden geplaatst
Mooie timing die video @jackomeijaard.

Ik begon heel gemotiveerd aan mijn blog en ik merk een dip.

Ik ben één van de personen die je heeft gemaild en die enigszins de schuld aan wat anders geeft. Het is niet in directe zin, maar ik merk dat ik me laat intimideren door concurrentie. Ik weiger daar nu in mee te geven. Als ik er in mee zou geven, dan geef ik eigenlijk op en laat ik me uit het veld slaan door iets anders. Ik geef dus de macht over mezelf in dat geval uit handen, geef het andere de schuld, terwijl ik verantwoordelijkheid over mijn eigen leven moet nemen. Het is een leerproces met ups and downs. Vertrouwen in wat je doet is zo onwijs belangrijk.

Het uitstellen is ook van toepassing. Ik ben begonnen aan een PDF schrijven, maar het gaat MEGA traag. Perfectie sluipt er in, ik vergelijk het met anderen, terwijl het puur voor mij is om aan FB advertising te beginnen.

Ik wilde deze link even delen nog, video van Shia Labeouf 'Just do it'
reactie op @luukvanderpuij:
Jacko Meijaard Heb je mail net beantwoord :-).

Laat je nooit ontmoedigen door de concurrentie.
Zolang jij je ding blijft doen, ga je er tussen komen en uiteindelijk beter worden dan de concurrentie.

Net als wat ik in de mail zei: toen ik pakweg 3-4 jaar geleden met Internet Succes Gids.nl begon was de concurrentie vele malen hoger. Er waren toen iets van 5 mensen die op PayPro 'geld verdienen op internet'-producten aanbieden. Volgens mij is er nog eentje over.

Alles is mogelijk, als je maar doorgaat.

Het hoeft niet perfect te zijn wat je doet. Just do it ;-).
4 jaar geleden

Beantwoorden

Jeroen Santing Die laatste zin...... PERFECT Jacko!!
4 jaar geleden

Beantwoorden

Luuk van der Puij Thanks man :-)
4 jaar geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Terezia Takacs 4 jaar geleden geplaatst
@luukvanderpuij

Ik heb jou e-mails gelezen.

Jij kan prachtig schrijven en gevoel over brengen.

Dat het soms tegen valt, is normaal...
Dat je het even niet meer weet, daar mist er niets mee...

Neem een dag, een week " vrij"!
Doe wat anders!

Zo kan je je batterij weer opladen.

Groetjes
reactie op @tereziatakacs:
Luuk van der Puij Fijn om te horen @tereziatakacs

Inderdaad een goede om eens 'vrij te nemen', ik werk en studeer hier en elke minuut gaat zo'n beetje naar de blog. Soms kruipt er een gevoel van moeten in, terwijl ik liever even die batterij oplaad.

Dank je wel voor je compliment!
4 jaar geleden

Beantwoorden

Jeffrey Berghahn 4 jaar geleden geplaatst
Dat is het mooie van op internet geld verdienen de mogelijkheden zijn zo groot.
Jaquelien papenhuyzen 4 jaar geleden geplaatst
yes eindelijk mijn eerste inkomsten gegenereerd!!!
Na drie maanden hard werken.
op www.argangod.jouwweb.nl via daisycon
Ik geef inderdaad niet op.
Ik ga op edelplaats horloge`s, sieraden, en als het kan edelstenen promoten.
Hans Berg 4 jaar geleden geplaatst
Zeer leerzame topic dit, ik snap het ,je moet er gewoon voor gaan en vooral niet opgeven.
reactie op @hansberg:
Jacko Meijaard Absoluut, en ACTIE ondernemen en absoluut niet bang zijn om fouten te maken, daar leer je het meest van.
4 jaar geleden

Beantwoorden

Marcel Sloot 4 jaar geleden geplaatst

Geef nooit op, ook al zie je nog niet snelle resultaten. alles werkt op lang termijn en om succesvol te worden moet je doorzetten, niks is verloren tijd. Als je zelf later maar in de spiegel kan aankijken zeggen YESs.., wat ben ik blij dat ik heb doorgezet. Laat je niet tegenhouden door negatieve mensen, zorg dat je in de positieve spiraal blijf zitten. Je kan gerust is vaker nee zeggen tegen vrienden om  niet uit te gaan, want als je je doel wilt bereiken dan is elk verloren dag een verlies, als je doorzet kom je in een lekkere flow...je hebt die ritme te pakken en dan komt je creatieve geest steeds meer naar voren. Ts buiten een rot weer, perfect om achter je laptop te duiken, zet wat muziek op en ga lekker je producten promoten.  Denk in langtermijn. wees niet bang ! wees trots op jezelf , ik zeg het maar steeds weer ( omgeef je door positieve mensen ! Iedereen heel veel succes en Jacko respect voor jouw manier van doorzetten ! klasse !

reactie op @marcelsloot:
Jacko Meijaard

Mooi gezegd @marcelsloot​, thanks!


4 jaar geleden

Beantwoorden

Jonathan Jeurissen 3 jaar geleden geplaatst
Leuke motivatie post, Hieronder een foto in de bijlage met een poster die ik op mijn deur heb geplakt. Dit helpt me eraan te herinneren elke dag, dat je niet morgen maar vandaag aan je projecten goals moet werken! Uitstel is afstel, de klok tikt. GOGOGO :D
Michel Roes 3 jaar geleden geplaatst
Hej Jacko,

Ik ben nog nieuw in de Affeliate Marketing Revolutie maar jou verhaal hier boven klopt als een bus. Het motiveert me weer extra om verder te gaan met alles en ook een heel leerzaam topic.

Thanx man

Groeten Michel
🔥 Jacko Meijaard 3 jaar geleden geplaatst
Nice :-)
🔥 Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
Even een stille bump. Post 2 jaar geleden geplaatst. Nog steeds 1 van de meest motiverende posts. Benieuwd ook naar de mensen die hier gereageerd hebben, en wie er nog bezig van zijn.
Jan M 2 jaar geleden geplaatst
Ik ben ook erg benieuwd.

@michel3@jonathanjeurissen@marcelsloot@hansberg@jaquelien@greg​ 


En natuurlijk ook @tereziatakacs​ !
Michel Roes 2 jaar geleden geplaatst
Ik ben "as we speak" bezig met een domein te registreren en heb zojuist de Compliance Fee van PayPro betaald. Volgende week een afspraak bij de KvK en meld me daarna aan bij Marketheme en hoop dat ik met een week of wat mijn eerste website lanceren kan. Ik heb het even iets laten verzaken in december maar ben vast besloten nu om het waar te maken.

Greets,
reactie op @michelroes:
Jacko Meijaard Keep going Michel!
2 jaar geleden

Beantwoorden

🔥 Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
Overigens wel heel bijzonder om te zien dat van de namen die @janm​ hier opnoemt, er niemand meer reageert.

Dit is heel tekenend vind ik.
reactie op @jackomeijaard:
Terezia Takacs Haha, sorry Jacko. Er is heel veel gebeurd en ik heb gestopt met content plaatsen. Evergreen content is top en als je dat kan ben jij koning op de markt. Met mijn Hongaarse denkwijze is het voor mij moeilijk te realiseren. maar ondanks alles haal ik nog steeds commissies binnen. Ik heb heel veel geleerd van AMR en van de mindset van deze Forum. Ik denk na dat als ik er weer aan toe ben om dit weer op te pakken. Bedankt Jacko, jij bent super!
2 jaar geleden

Beantwoorden

Michel Roes 2 jaar geleden geplaatst
Inderdaad Jacko, ik denk zelf dat er ook heel veel mensen er mee starten maar wanneer het wat serieuzer wordt afhaken om één of andere reden. Ik las net even het topic weer bovenaan en dat motiveerde me weer volledig.
Johanna Versteden 2 jaar geleden geplaatst
Thanx, helder en motiverend stuk!  
De weg is hier vrij nu om serieus te gaan beginnen. 
Merk dat vooral het opstellen van dag, week en maanddoelen en ook het jaardoel- waar wil ik over een jaar staan-  erg belangrijk zijn om de voortgang erin te houden door naar iets toe te kunnen werken.  
🔥 Jacko Meijaard 2 jaar geleden geplaatst
Even een bump om dit topic in de aandacht te brengen.
Pieter Dijkshoorn 2 jaar geleden geplaatst
Ik ben bezig met een soort van Time Management training van Darren Hardy: "Insane Productivity" (kan het iedereen aanraden). De 8 punten die jij in je video noemt, Jacko, komen daar ook aan bod.
Jij gebruikt je mobiel net als hij (gewoon niet opnemen (uitzonderingen daargelaten)). Hij noemt FB, mobiele telefoon, twitter, snapchat en wat al niet meer "Weapons of Mass Distraction". 
Volgens mij zit-ie er niet zo ver naast :-)
🔥 Jacko Meijaard 8 maanden geleden geplaatst
Opnieuw even een bump om dit topic onder de aandacht te brengen. Kan voor veel (nieuwe) mensen erg waardevol zijn.
Pieter Dijkshoorn 8 maanden geleden geplaatst
"Evergreen topic" ?
Michel Roes 8 maanden geleden geplaatst
Gouden topic dit?
Arjenne Schuurman 8 maanden geleden geplaatst
Inderdaad heel waardevol! Dank je Jacko.
Susanne S 8 maanden geleden geplaatst
Inspirerend!
Jimmy T. 8 maanden geleden geplaatst
Zelfs 4 jaar later een goede reminder ?
🔥 Jacko Meijaard 7 maanden geleden geplaatst
En dan deze video er nog bij om het compleet te maken ?Keek ik vroeger echt elke dag en tegenwoordig nog steeds regelmatig.
reactie op @jackomeijaard:
Lennart Haar Deze blijft echt goed en inspirerend! ?
7 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 18 September 2016 om 13:00
Aantal lezers 1278
Aantal reacties 75