Net begonnen, inschrijving KvK?

Laatste reactie 29/05/2020 15:52 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
Homy Koedam 3 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal, ik ben net begonnen met het bekijken van de video's en vind het bijzonder interessant. Misschien geheel voorbarig omdat ik alles nog moet opzetten en dit echt als een lange termijn iets zie maar heeft iemand zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? En wat is het advies hierin?

Hoop snel op reactie van jullie.

Gr. Homy
Sieto vd 3 maanden geleden geplaatst
Hi Homy,

welkom en succes!

Check even dit topic, daar vind je veel info - ook over wel/niet/waarom inschrijven KVK:
https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/nieuw-waardevolle-topics-en-veelgestelde-vragen

Overigens ben ik ingeschreven en ik weet dat meerdere mensen hier dat zijn. Maar zet vooral rustig je stappen. Ga je eerste commissie scoren en ga dan weer eens nadenken over de KVK 😊
Homy Koedam 3 maanden geleden geplaatst
Hi Sieto,

Dank voor je reactie. Ik zal eerst de boel inderdaad opzetten en dan de KvK gaan bekijken. Handige links ook overigens, dankjewel daarvoor.

Groeten!
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
Het inschrijven bij de KVK is niet meteen noodzakelijk. Voor sommige mensen kan het inschrijven bij een KVK echt een goede stap zijn om het op die manier eerder als echt bedrijf te zien. Persoonlijk wacht ik even met het inschrijven bij de KVK. Op die manier kan ik er rustig aan werken zonder dat ik aan de kwartaalbelasting hoef te denken. Daarnaast heb je als burger de mogelijkheid om een klein bedrag per maand extra bij te verdienen zonder dat daar kvk voor nodig is. Zelf wacht ik totdat ik deze drempel heb bereikt en ga me vanaf dat moment bij de kvk inschrijven. 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 May 2020 om 00:26
Aantal lezers 66
Aantal reacties 4