Ik moet er aan geloven (Thimo Roode)

Laatste reactie 30/05/2020 13:23 door ramses
· Markeren als ongelezen
Thimo Roode 9 maanden geleden geplaatst
Hallo allemaal,

Ik volg dit forum al een tijdje zonder account en vandaag moest ik er maar aan geloven om ook een account aan te schaffen. Ik ben hier vooral vanwege de waarde die door jullie wordt gedeeld op dit forum. De basis van affiliate ken ik al redelijk, waardoor ik minder gauw mijzelf zal gaan verdiepen in de trainingen. Ik ben hier vooral om te leren van jullie reacties en geopende topics, daarnaast hoop ik uiteraard ook waarde te kunnen leveren. Ik plaats elke 6 dagen één blog met een (redelijk) interessant onderwerp en afgelopen week gezien dat deze affiliate links al zijn vruchten heeft mogen afwerpen. Dus dat is top.

Zelf ben ik al een aantal jaar ondernemer, kleine projectjes gehad, succesverhalen maar ook zeker een aantal keer gefaald. Ik zeg altijd: Zonder te vallen kan je nooit opstaan. Na lang nadenken heb ik besloten om Uconme te starten. Dat doe ik nu samen met een collega (vriend). Door twee tegenpolen Administratiekantoor & Online Marketing Bureau samen te brengen, zorgen we ervoor dat we ondernemers kunnen ondersteunen tijdens de belangrijkste groeifases.
1 Mei is daarom ook Uconme officieel geopend en heb ik al een aantal klanten mogen verwelkomen, waarmee ik contracten sluit voor minimaal één jaar. Dat gaat ontzettend goed en daarom kijk ik ook heel erg uit naar de volgende stappen voor deze onderneming. Ik merk dat ondernemers het fijn vinden dat we ze op meerdere fronten kunnen assisteren, zoals dropshippers en affiliaters met de boekhouding maar óók met Facebook advertenties. Dus dat maakt het werk extra mooi.

Ik probeer ook één boek per week (uit) te lezen. Dat gaat nu al een tijdje goed, omdat ik het oprecht interessant vindt om te zien wat je er allemaal van kan leren. Daarom vond ik het ook tijd om vandaag mijzelf in te schrijven voor dit forum door nóg meer te leren van de kennis die jullie delen en uiteraard hoop ik daar een stukje aan bij te kunnen en mogen dragen. 

Tot gauw.
Pieter Dijkshoorn 9 maanden geleden geplaatst
He Thimo,

Goed dat je erbij bent.
Mooi om van elkaar te kunnen leren.

Veel succes met alles!
Sieto vd 9 maanden geleden geplaatst
Hi Thimo,

Geen last van negatieve associaties met de naam 'u con me '?
Als je dat letterlijk vertaalt uit het Engels staart er: 'je licht me op'...

Anyway, welkom en succes!
reactie op @sieto:
Thimo Roode Haha, nee. Er zijn er echt maar een enkeling die het weet. Ik hou het nu op 1%.
In de toekomst met uitbouwen zou dat een misschien wel een probleem kunnen worden, of je moet als bedrijf ervoor zorgen dat je er in Nederland een positieve draai aan kan geven.
9 maanden geleden

Beantwoorden

Sebastiaan van Helden 9 maanden geleden geplaatst
Welkom Thimo

Mooi verhaal heb je 

Veel succes!
Sarah Heijstek 9 maanden geleden geplaatst
Welkom Thimo!

Veel succes en plezier gewenst!
🔥 Jeroen Santing 9 maanden geleden geplaatst
Welkom Thimo

Veel succes!
Kevin George 9 maanden geleden geplaatst
Hoi Thimo,

Ik zit hier ook nog niet zo lang en ben minder bekend in het wereldje dan jij zo te horen, dus ik hoop ook van jou nog eens wat te leren 👌
ramses werf 8 maanden geleden geplaatst
Hi Thimo,

Fijn om je erbij te hebben. Een beetje ervaring is altijd goed natuurlijk, daarmee zal je een stevige basis kunnen leggen. Ik ben het met je eens dat je op het forum pas de echte waarde ontdenkt. Zoals je zelf aangeeft, we zijn een hechte community. 

We hebben beginners, gevorderden en alles ertussenin. Dat is makkelijk, want je bent denk ik geen echte beginnen meer. ...

Dus, doe je tegoed aan alle info en heb je vragen?  Aarzel niet om ze te stellen!

Kick Butt!

Ramses
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 May 2020 om 14:28
Aantal lezers 59
Aantal reacties 9