Ik begin te twijfelen; pak ik het goed aan op mijn website?

Laatste reactie 15/05/2020 18:19 door Jeroen
· Markeren als ongelezen
Sarah Heijstek 5 maanden geleden geplaatst
Hallo iedereen, 

Ik ben nu nog echt niet lang bezig met mijn website, maar begin eigenlijk een beetje te twijfelen of ik het goed aanpak, of juist te veel affiliate links op mijn blog heb staan. Ik werk ook niet met Marketheme, dus ik hoop ook dat het er niet heel lelijk en amateuristisch uitziet. Zouden jullie je mening willen geven en eventueel wat tips of aanmerkingen? Mijn website is https://www.euroheld.nl/ . Ik vertel alleen dingen uit eigen ervaring op mijn blog.

Is het een beetje realistisch om met deze (en eventueel andere websites in deze richting) over een aantal maanden/jaren als student zijnde hiervan te leven? Ik leen per maand iets minder dan €1000,- van Duo en hoop dus op een gegeven moment mijn lening stop te zetten en mijn huur hiervan te betalen. Is dit te ambitieus? 

In ieder geval alvast bedankt voor het bekijken van mijn website!

Sarah
Jesse Commandeur 5 maanden geleden geplaatst
Hoi Sarah,

Ten eerste: jouw website ziet er niet lelijk en amateuristisch uit. Het tegenovergestelde juist. Mijn complimenten daarvoor!

Ten tweede denk ik dat het goed is om te kijken naar de plek plaats waar jij jouw links plaatst. In het blogbericht van 5 dagen geleden staat bijvoorbeeld een CTA onderaan de pagina. De kans is groot dat mensen die CTA niet zien, omdat ze simpelweg niet het hele artikel lezen. Hierdoor loop je dus mogelijk clicks/sales mis.

Ten derde denk ik dat 1.000 euro verdienen met affiliate marketing binnen een of meerdere jaren niet een hele gekke doelstelling is. Wel ligt het volledig aan jezelf of je dit bedrag ook daadwerkelijk gaat verdienen.

De ‘online geld verdienen’ markt kent hoge commissies, maar ook veel concurrentie. Voor jou is het nu denk ik belangrijk om jou te onderscheiden van de concurrentie. Probeer daarom artikelen te schrijven van 1000+ woorden en doe een goed zoekwoorden onderzoek vooraf. Dan zul je een heel eind komen. Zorg er daarnaast voor dat jouw artikelen goed aansluiten op de interesses van jouw doelgroep.

Zelf zeg ik altijd: kwaliteit boven kwantiteit. Liever 1 blog van 2500 woorden waar jij heel veel moeite insteekt en waarmee jij je echt onderscheid, dan 3 blogs van 1.000 woorden, met informatie die voor het oprapen ligt bij de concurrentie.
Dylano B 5 maanden geleden geplaatst
Hey Sarah, 

Ik ben het volledig met @jessecommandeur​ eens. Je website ziet er echt goed en mooi uit. 

Goed dat je schrijft over persoonlijke ervaringen. Probeer je inderdaad te onderscheiden, zodat je sneller en beter rankt in Google. 

Ga zo door en heel veel succes!

Groetjes, 
Dylano
ramses werf 5 maanden geleden geplaatst
Hi Sarah,

Eerlijk gezegd weet je van te voren nooit zeker of je alles "goed doet". Als dat zo zou zijn, was ik nu de rijkste man van het heelal denk ik, hahahah

Maar goed, belangrijk is inderdaad om door te gaan, ook al heb je twijfels. Belangrijk is om je resultaten te meten. Op basis daarvan kan je steeds wat kleine zaken veranderen. Dan weer meten...

Doe iets, evalueer en herhaal. Alleen op die manier werk je naar iets toe wat steeds beter gaat. 

1000 euro per maand lijkt heel veel maar met gemiddeld 1 sale van 27 euro per dag, wat echt niet onhaalbaar is, haal jij al 810 euro binnen.

Onthoud, het is moeilijker om van 0 naar 100 euro per maand te gaan dan om van 100 naar 10000 euro te gaan.

Meten is weten, houd je focus, twijfel niet teveel aan "randzaken" zoals de kleur of layout van je site. Dat zijn zaken die heel persoonlijk zijn.

Stel jij hebt de kleur rood in je site, dan vind ik het al niet meer mooi want ik houd niet van rood. Zegt verder natuurlijk niks over de inhoud en die is het belangrijkste.

Kick Butt!

Ramses
🔥 Jeroen Santing 5 maanden geleden geplaatst
Ik denk dat je best wel en par focus keywords hebt gebruikt, waar een hoop concurrentie op zit. Dan is het lastiger scoren :-)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 May 2020 om 15:53
Aantal lezers 91
Aantal reacties 5