Iedereen hier bedankt!

Laatste reactie 22/09/2020 08:48 door ramses
· Markeren als ongelezen
ramses werf 5 maanden geleden geplaatst

Hi
Na lange tijd wil ik hier weer eens een bericht plaatsen. Ik ben een tijdje niet zo heel actief geweest hier op het forum, terwijl ik dat wel graag had willen zijn.
Ik zal vertellen wat er allemaal is gebeurd afgelopen tijd.

Ik ben na een lange tijd te zijn weggeweest van internet aan het begin van dit jaar weer langzaam begonnen. Ik zal je alle details besparen, die heb ik hier in het voorstel topic al eens geplaatst.

Maar goed, in Januari besloot ik de draad weer op te pakken en ik wilde eigenlijk toen al lid worden van de 10K club. Gewoon om met mensen in contact te kunnen komen die het zelfde voor ogen hebben als ik.

Ik had dus wat geld nodig , wat ik eerst nog moest verdienen. Daarom deed ik voor wat vrienden en kennissen wat digitale klusjes, om een paar centen te verdienen om mee te kunnen beginnen. 

Dat geld heb ik toen gebruikt in mijn eerste avontuur dit jaar, mijn zelf bedachte "miljonairs challenge".

Mijn bedoeling was om met day-trading geld te verdienen en op die manier een passief inkomen op te bouwen. En dat is helemaal niet gelukt... hahahaha

Niet alleen is day traden gewoon fucking moeilijk, ik vond het voor mij als beginner toch ook gewoon een te groot risico. En daar kwam ik achter toen de Corona op kwam zetten. De markten stortten in en ik was mijn zuurverdiende centjes zo goed als kwijt.

Na een hoop nadenken wist ik wat ik wilde. Ik heb in het verleden diverse digitale producten verkocht via paypro, dus waarom zou ik het dan niet met affiliate marketing proberen? 

En als je met affiliate marketing bezig gaat zijn, bij wie moet je dan zijn? Juist!

Dus, ik besloot mijzelf aan te melden voor de 10K club. En eerlijk gezegd nam ik hier een risico. Waarom? Ik had op dat moment nog niks verdiend en wat ik had verdiend was opgegaan aan traden....

Maar, ik maakte een afspraak en dacht, als ik nu aanmeld en betaal, verdien ik het vast weer snel terug...

Ik had op dat moment dus eigenlijk een schuld voor mijzelf gecreeerd...

En ik verdiende het niet meteen terug. In zoverre, ik ben natuurlijk begonnen met mijn eigen affiliate site, maar deze haalde in eerste instantie natuurlijk niet het bedrag binnen wat je moet betalen voor de 10K club. 

Op 11 Mei ging mijn site de lucht in en op 11 Juli had de site een omzet opgebracht van ongeveer 200 euro. Op zich niet verkeerd voor een nieuwe site.

Maar, daar liet ik het natuurlijk niet bij. Ik had een schuld te betalen aan mezelf. En mede door alle leuke berichten en verhalen hier op het forum en vooral ook door al die successen die ik hier heb gezien, was ik zo gemotiveerd om er een succes van te maken, dat ik letterlijk alles op alles heb gezet.

Uiteindelijk kreeg ik via LinkedIn een aantal verzoeken om een connectie te maken en merkte ik ook dat mensen "zomaar" contact met me opneman via mijn website. 

Schijnbaar heb ik in het verleden toch een beetje een goede naam opgebouwd, want ik ontving berichten van mensen die ik al lange tijd niet had gezien of gesproken.

Mensen vonden het fijn dat ik weer "Terug was".... (ik ben nooit weggeweest, maar wel meer op de achtergrond gewerkt laatste jaren)

Dit gaf me zo'n enorme motivatie, dat ik niet anders kon dan doorgaan. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor al die mensen die blij waren dat ik weer online bezig was.

En toen gebeurde het "ineens"...

Ik kan mijn vinger er niet precies opleggen, maar ik kwam in contact met iemand die mij om hulp vroeg. En uiteindelijk besloot ik de persoon tegen betaling te helpen. 

Ik doe heel veel gratis, ik ben zeker 3 avonden per week in gesprek met mensen die ook op het forum zitten of die ik ontmoet via social media. En dat vind ik super tof, daar krijg ik echt energie van.

Maar deze persoon wilde eigenlijk alles leren en "over mijn schouder"meekijken. Dus heb ik dit gedaan. 

Op een of andere manier is dat denk ik rond gegaan, want ik kreeg steeds meer vragen van mensen die mijn persoonlijke hulp graag wilden hebben. Dat was toch wel een beetje een doorbraak voor mij, en ik was dus ook meteen up en running met mijn bedrijf. 

Omdat dit zo leuk ging, besloot ik de boel dan ook meer officieel te maken en officieel in te schrijven bij de KVK. 

Ook hierover kan je lezen op dit forum, de naam is geworden Kick Butt Media" naar mijn persoonlijke lijfkreet "kick butt!"

Het inschrijven werd officieel op 1 Juli dit jaar, een half jaar nadat ik weer was begonnen.

Onder deze nieuwe naam heb ik nu bijna 36.000 euro omzet gedraaid. Niet alleen met affiliate marketing zoals je hier van Jacko leert. Maar ook door de begeleiding die ik nu geef. En ik ben ook bezig met de "Creative Challenge" van het advertentie netwerk Propellerads. 

Via dat netwerk draai ik campagnes op basis van push notifications. In het begin ging dat niet zo heel erg goed, maar nu ik dit allemaal een beetje door heb, krijg ik voor elke euro die ik er nu in stop een euro of 3 terug. En dat ik heel flink!

Ik kwam hier trouwens bij toeval mee in aanraking, ik had mijn eerste advertenties draaien toen ik een uitnodiging kreeg hiervoor. Ik ben nu dus een aantal test campagnes aan het draaien, op kosten van propellerads, om te kijken wat goed werkt en wat niet. 

Door middel van deze challenge weet ik dadelijk dus precies wat ik wel en niet moet doen en leer ik ook de ins en outs van andere deelnemers, super gaaf om aan mee te doen dus. 

En ook hierbij kwam ik op het idee dankzij de 10K club. Door een Podcast van 1 van de deelnemers die vanaf het eerste moment flink geld verdiende met adverteren.

Weer een reden dus, om hier op het forum goed rond te neuzen en informatie op te doen waar je echt wat aan hebt.

Hoe dan ook, ik zit omgerekend nog niet op de 10K per maand, maar alles bij elkaar op ongeveer de helft. En ik denk dat ik dan helemaal niet mag klagen. 

Dit vertel ik puur om te laten zien wat er mogelijk is. Niet om stoer te doen. Het is mogelijk om goed geld te verdienen via internet. Het is mogelijk om ook snel geld te verdienen.

En ben jij net begonnen en gebeurt er nog niet zoveel? Hou dan vol. Ikzelf, maar ook tientallen andere mensen hier, en dan schat ik het nog voorzichtig in, zijn er het levende bewijs van.

Dit forum en alle mensen die er lid van zijn hebben mij echt geholpen om mijn focus te houden bij waar ik mee bezig ben. Ik heb super leuke gesprekken gevoerd met andere deelnemers en heb veel aan de informatie gehad die je hier allemaal kan vinden.

Daarom, omdat ik nu op de helft van mijn doelen zit, wil ik langs deze weg iedereen bedanken met wie ik contact heb gehad, die ik heb mogen helpen en met wie ik allemaal heb mogen brainstormen.

Ik ben zeer dankbaar voor mijn resultaten en heb nog vele plannen voor de aankomende tijd. Ik laat me door niets en niemand meer tegenhouden.

Bedankt dus allemaal hiervoor.

En, zodra ik weer in wat rustiger vaarwater zit, zal ik ook hier weer mijn hulp aanbieden waar nodig.

Bedankt voor het lezen en natuurlijk:

Kick Butt!
Jeske Heijmans 5 maanden geleden geplaatst
Ramses, 

Wat fijn om te lezen dat alles zo goed gaat met je! Je bent lekker bezig zo. Knap ook, hoe snel het allemaal gaat. Kei fijn. Mooi van genieten dat je zo´n stijgende lijn hebt. 

Succes met je eigen bedrijfje!
reactie op @jeskeheijmans:
ramses werf Dankjewel Jeske, 

Ik ga er zeker ook van genieten!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Sjaak V 5 maanden geleden geplaatst
Hoi Ramses,

Als ik het goed begrijp ga je net als Jacko ook mensen coachen of begrijp ik het verkeerd? En waarin verschilt jouw aanpak met die van Jacko?
ramses werf 5 maanden geleden geplaatst
Hi Sjaak,

Dat begrijp je zowel goed als niet goed...  hahaha

Ik ben eerlijk gezegd nooit gestopt met coachen. Alleen heb ik dat de afgelopen jaren meer op de achtergrond gedaan in plaats van op internet. 

De afgelopen 5 jaar ben ik coach en trainer geweest in Telecom land, ik trainde daar mensen die kwamen te werken op de helpdesk van onder andere KPN, T-Mobile en Ziggo. 

Later ben ik de teamleiders gaan trainen op het gebied van motivatie en commercie. 

Allemaal super leuk om te doen, maar niet wat ik altijd wilde. 

Even heel eerlijk: Ik ben nu bijna 25 jaar ondernemer en heb goede en slechte tijden gehad. Een jaar of 15 terug ging het me erg voor de wind, had ik twee winkels en verkocht ik digitale prioducten op internet via Paypro. 

Toen ben ik net als Jacko de coaching kant op gegaan en heb ik een aantal projecten gelanceerd. De laatste daarvan ging zo falikant mis, dat ik achterbleef met een schuld van 1,3 miljoen euro....

Daarom heb ik de afgelopen 5 jaar niet veel op internet gewerkt maar gewoon mijn schuld afbetaald....  en voor die telecom aanbieders gewerkt...

Het is niet een bewuste keuze geweest om nu weer coaching aan te bieden, ik had meer het idee om volop affiliate marketing te doen. Maar, simpelweg omdat ik er veel voor werd gevraagd afgelopen maanden heb ik dat toch weer opgepakt. 

Ik vind het eerlijk gezegd niet heel netjes om hier op het forum alles uit de doeken te doen wat betreft die coaching. Ik wil het hier niet laten voorkomen dat ik het aan het "verkopen" ben als je begrijpt wat ik bedoel.

Zeker niet omdat ik veel te dankren heb aan Jacko en de hele community. 

Enige wat ik wel kan zeggen is dat het een vergelijking is tussen appels en peren.....

Kick Butt!

Ramses

Paco V. 5 maanden geleden geplaatst
Wat een leuk verhaal om te lezen (je schrijf goed, dus 't leest ook lekker weg). Mooi hoe altijd van 't een 't ander komt. Succes met je coaching werk en de push ads, in jouw woorden kick butt!! 🍑
reactie op @paco:
ramses werf Hi Paco, 

Bedankt man! 

Ik heb ook echt wel inspitratie en motivatie uit jouw avonturen gehaald hoor. Dus dank daarvoor.

Zo zie je inderdaad maar, soms lopen de dingen anders dan verwacht, dat hoeft lang niet altijd slecht te zijn.

En wat wij allemaal doen is het leukste van de wereld toch? Dat helpt ook wel een beetje...  hahaha


5 maanden geleden

Beantwoorden

Remco van Elst 5 maanden geleden geplaatst
Tof verhaal! Kick Butt
Mark de Vries 5 maanden geleden geplaatst
Ik kan bevestigen dat daytrading "fucking moeilijk" is 😉

Maar tof dat je iets gevonden hebt wat voor je werkt. Zou heel gaaf zijn als je eens een casestudy over Propellor Ads zou willen maken. Zeer geïnteresseerd hierin, 200% ROI is heel lekker.

Schop kont!
reactie op @tradermark:
ramses werf Hi Mark,

De zin "Traden is gewoon fucking moeilijk..."  heb ik ook letterlijk van je "gestolen"...

Je zegt het zelf wel vaker hier op het forum en je hebt gelijk.

Binnenkort zal ik alles wat ik heb geleerd aangaande propellerads/netwerken ook delen, komt goed. 

"Schop Kont..." ;-)
5 maanden geleden

Beantwoorden

Daan Peeters 5 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig Ramses!

Echt mooi om te zien wat je dit jaar al weer bereikt hebt, vanuit niets eigenlijk. Ik hou het hier even kort.

Spreek je zo weer ;)
reactie op @daanpeeters:
ramses werf Bedankt Daan, je bent zelf ook niet verkeerd bezig. Keep it up! Eerder lukte het je ook, dus er is geen reden voor jou om niet succesvol te zijn.

Let's go man....

Kick Butt!
5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Boyd van Dongen 5 maanden geleden geplaatst
Hey Ramses,

Toffe verhalen die je elke keer deelt! Je bent al op de helft van je doelen, dus die andere helft moet je zeker ook lukken ;). 

Net als @tradermark​ erg benieuwd naar je Propeller Ads ervaringen en welk ad network/offers je gebruikt! 
reactie op @boydvandongen:
ramses werf Hi Boyd,

Bedankt voor je berichtje. Die andere helft komt ook nog wel inderdaad. 

Ik vind het altijd leuk om je (soms droge) reacties te lezxen. Maar vooral ben je ook zo lekker recht voor zijn raap. 

Ook jij kan dadelijk alle info bekijken van propellerads, geen zorgen.

Kick Butt!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Pieter Dijkshoorn 5 maanden geleden geplaatst
Welkom "terug" Ramses!

Mooi om te horen dat je jezelf toch steeds weer terug knokt en dat je de stijgende lijn weer lekker te pakken hebt! 

Knap hoor om jezelf zo terug te vechten.

Op naar nog meer mooie resultaten! 👊
reactie op @pieterdijkshoorn:
ramses werf Bedankt Pieter,

Het is soms inderdaad wel een beetje een gevecht geweest, keuzes maken en soms ook wel dingen laten die je anders wel doet...

Maar, eerlijk is eerlijk, ik had het niet zonder hulp gekund van iedereen hier op het forum.

Want ook jouw altijd positieve kijk op zaken en de feedback die je geeft helpt bij deze avonturen.

Bedankt daarvoor

Kick Butt!

5 maanden geleden

Beantwoorden

Karin H 5 maanden geleden geplaatst
Hee Ramses, wat fijn om te horen dat het zo goed gaat. Mooi verhaal! Het gaat maar door. Never a dull moment. Als je zo doorgaat in dit tempo haal je die andere helft ook wel in 2020. Veel succes!
reactie op @karinh:
ramses werf Hi Karin,

Ik ben niet alleen van plan de andere helft ook te halen, ik wil er ruim overheen....

Want waarom stoppen als het lekker gaat? 

Hoop jou aan de top ook tegen te komen Karin

Ga je mee?


5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Jeroen Santing 5 maanden geleden geplaatst
Welkom terug, en goed bezig Ramses!
reactie op @jeroensanting:
ramses werf Bedankt Jeroen,

Ook jouw aanwezigheid hier is altijd positief, bedankt daarvoor. 

Ik hoop ook dat je zelf dadelijk de vruchten kan plukken van alle werk die je hebt gedaan tot nu toe.

Kick some more Butt!


5 maanden geleden

Beantwoorden

Ruben Morsink 5 maanden geleden geplaatst
Heel gaaf om te lezen Ramses! Ik ben sinds kort ook lid van de 10k club, nog geen commissies verdiend maar net wat jij zegt volhouden en door blijven knallen en dan gaat het lukken.

Ik ga dat dan ook zeker doen, en zulke berichten motiveren mij dan heel erg; "het kan dus echt".

Succes verder met je bedrijf Ramses, op naar die 10k p/m 😄
reactie op @rubenmorsink:
ramses werf Bedankt Ruben,

Gaaf dat jij dan weer de motivatie haalt uit mijn avontuur, zoals ik de motivatie kreeg van iedereen hier.

Een absolute wisselwerking...  Cool!


5 maanden geleden

Beantwoorden

Maarten Oostland 5 maanden geleden geplaatst
Hey Ramses,

Wat goed bezig man! Top dit.
Leuk verhaal en heerlijk je positiviteit! 🎉
reactie op @maartenoostland:
ramses werf Bedankt Maarten,

Positiviteit Rulezzzz.....   hahahaha

Kick Butt!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Andrea Nieland 5 maanden geleden geplaatst
Hey Ramses!
Fijn dat je weer terug bent en heel erg bedankt voor het delen. Ik haal altijd veel motivatie uit jouw verhalen (en die van anderen). 
Ook ik blijf stug door bouwen en weet dat het succes onderweg is! 
reactie op @andreanieland:
ramses werf Keep on going Andrea

Fijn dat ik je een beetje heb kunnen motveren met mijn avonturen.

Kick Butt!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Wesley Boers 5 maanden geleden geplaatst
Super tof om te horen Ramses!

Echt een inspirerend verhaal waarvan de positiviteit echt top is. Mooi om te zien.
Ik ben nu zelf ook een maandje bezig met Affiliate marketing nog geen commissie maar zoals je aangaf, gewoon lekker door gaan op de weg waar je op zit en dan gaat het vast goed komen.

Nogmaals een heel motiverend verhaal wat me zeker helpt.

Heel veel succes verder met je bedrijf. Op naar de 10k per maand😃

reactie op @wesleyboers:
ramses werf Bedankt Wesley

die commissies komen vanzelf als je focus houd en doorgaat waar je mee bezig bent. 

Bedankt voor je reactie!

Kick Butt!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Sebastiaan van Helden 5 maanden geleden geplaatst
Welkom Terug Ramses en lang niet gezien op het forum!

Na al de lange verhalen, kennis en tips die je op hert forum hier geplaatste hebt, heb je zeker een goede naam voor jezelf opgebouwd. 

Ik kan me niet voorstellen om zo lang al te ondernemen. Jij ondergaat al langer dan dat ik leef ;).

Zoals gewoonlijk motiveert dit heel goed en duwt het zowel mij als alle andere lezers om weer verder te pushen naar elkaars doelen

Veel succes met je komende business avonturen en houd on sop de hoogte waneer het weer wat rustiger is!
reactie op @svanhelden:
ramses werf Hi Sebastiaan,

Het is waar wat je zegt, ik vertelde het al een beetje in mijn verhaal, maar schijnbaar heb ik inderdaad een goede naam opgebouwd. 

Kost wat moeite maar dan heb je ook wat...  hahahaha

Uiteraard houd ik iedereen zoveel mogelijk op de hoogte van alles, zowel hier als op mijn website. 

Kick Butt!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Theo Verdurmen 5 maanden geleden geplaatst
Heel mooi dat je in relatief korte tijd zulke mooie resultaten hebt behaalt. 36 k omzet in een paar maanden is zeer goed.
reactie op @theoverdurmen:
ramses werf Hi Theo,

Bedankt voor je reactie. 

Ik ben inderdaad zeer tevreden over de behaalde resultaten. 

Maar, houd er wel rekening mee dat er keihard voor is gewerkt, zo is het ook wel weer. 

"Je haalt eruit wat je erin stopt"....

Kick Butt!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 5 maanden geleden geplaatst
Goed bezig Ramses, ben benieuwd wat de toekomst gaat brengen. De vechterslust en de motivatie die jij hebt stimuleert enorm. Op naar meer mooie successen!
Soms is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Maar zo te zien vindt jij jouw weg naar jouw doelen enorm snel. 

Kick but! 
reactie op @jeffreykeijzer:
ramses werf Hi Jeffrey,

Ook jij bedankt weer voor je reactie


Fijn dat ik mensen ook een beetje kan motiveren met mijn verhalen.

Het is inderdaad belangrijk om keuzes te maken. Vooral de juiste.

Maar, ookal maak je niet meteen de juiste keuze, dan leer je er van voor in de toekomst. 

Ik heb in mijn verleden ook echt wel een aantal verkeerde keuzes gemaakt, maar gelukkig heb ik uiteindelijk meer goed dan fout gedaan. 

Daar gaat het ook eigenlijk om denk ik. Wees nooit bang om op ke bek te gaan, maar sta altijd weer snel op!

Kick Butt!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Chris Sevenig 5 maanden geleden geplaatst
Goed verhaal Ramses; ik lees een vechtersmentaliteit en discipline... 
Op je bek gaan, verkeerde keuzes; als je het mij vraagt zijn dat allemaal leermomenten. Maar de discipline die je toont om bij een schuld van 1,3 milj. keihard ervoor te gaan en in een aantal jaar die schuld weet weg te werken en er dan weer vol voor gaat: hulde! 
Wat zeg ik; Hulde met een hoofdletter H! 
Een mega motivatie voor anderen als je het mij vraagt... 
Veel succes, het is je gegund man! 

Go kick those butts! 
reactie op @chrissevenig:
ramses werf Dankjewel Chris,

Maar eerlijk is eerlijk, iedereen hier heeft mij gemotiveerd gehouden als dat even nodig was....

Thanks!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 September 2020 om 10:00
Aantal lezers 172
Aantal reacties 36