Homepage

Laatste reactie 06/04/2020 16:00 door Johanna
· Markeren als ongelezen
Johanna Versteden 1 maand geleden geplaatst
In de instructievideo staan twee menuknoppen in MT02: Nieuws- Berichtenpagina en Homepage-Voorpagina.
Als je op de homepage op menuknop Nieuws/Blog klikt kom je op de 2de pagina waar een zoekbalk staat. Ook worden daar de artikelen zichtbaar met afbeelding getoond.
https://forum.internetsuccesgids.nl/resources/revolutie-affiliate-marketing/module-2-1/menu-knoppen-aanmaken

Bij mij staan de menuknoppen anders aangegeven: in MT02 in weergave--> menuknoppen toevoegen in MT02 nl Nieuws. (zonder Berichtenpagina erachter)
Ook staat er geen zoekbalk op de 2de pagina van mijn website als ik klik op de menuknop Nieuws/review en de berichten worden daar niet met foto geplaatst. Ze staan  links onderin bij recente berichten. op Titel

Hoe kan ik dat zo instellen dat het net als in de instructievideo  verloopt?  (zie hierboven)
🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Ik weet niet precies wat je bedoelt, maar je menu kan je onder "Weergave -> Menu's" beheren. Deze kan je naar eigen indeling/smaak inrichten. 
Johanna Versteden 1 maand geleden geplaatst
Dat weet ikj,   Is het nu wel duidelijker,  @leongotjeZie hierboven. Het gaat erom dat mijn berichten niet op de tweede pagina worden toegevoegd en als ik op de homepage op nieuws klik,  staan daar geen berichten zoals in de instructie film en ook geen zoekbalk...

Is daar een andere bewerking voor nodig dan Jacko geeft? Ik heb het precies zo gedaan en bij mij wijkt het af. Zie eerste bericht hierboven)
🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Ik weet niet wat je bedoelt met de tweede pagina. Kan je anders een link delen naar de pagina "nieuws" die je bedoelt? Zoals ik het lees staan gewoon de verkeerde items in het menu.
Johanna Versteden 1 maand geleden geplaatst
Ja, en andere items staan er niet in. Hoe kom ik daaraan?
2de pagina is de pagina waar ik op kom als ik op de homepage op de nieuwsknop klik. die knop heb ik veranderd in review

Ik weet niet hoe dat anders te omschrijven.....
https://reviewtip.nl/
🔥 Léon Gotjé 1 maand geleden geplaatst
Onder "Instellingen -> Lezen" stond er geen pagina ingesteld voor het nieuwsoverzicht. De pagina genaamd "Nieuws" heb je wel, maar het systeem weet zelf niet dat hij hier jouw berichten ook moet tonen.

Zoals je in de eerste afbeelding kan zien heb ik dit voor je aangepast en zie je op afbeelding 2 dat de berichten nu netjes getoond worden.

PS. Let op het gebruik van afbeeldingen waar rechten op rusten. Zomaar een afbeelding van Google gebruiken (en tonen met watermerk) is een no-go en kan (klinkt misschien wat eng) gewoon gezien worden als diefstal (onrechtmatig gebruik van een illustratie).

@tradermark​ heeft vorig jaar een heel mooi topic gemaakt met een lijst van allerlei websites waar je rechtenvrije afbeeldingen kan downloaden. Deze kan je vinden op https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/ultieme-lijst-voor-gratis-afbeeldingen-en-stockfotos
Johanna Versteden 1 maand geleden geplaatst
@leongotje​, dank je wel! Nu snap ik het.
wb de afbeeldingen, deze komen van pixabay dus rechtenvrij neem ik aan...


Dank je 
en opmerkelijk dat een privebericht wel wordt getoond......
🔥 Mark de Vries 1 maand geleden geplaatst
@johannav​ aannames zijn dodelijk! :) Lees altijd goed de regels van elke bron die je gebruikt: https://pixabay.com/nl/service/faq/
Johanna Versteden 1 maand geleden geplaatst
Dank je voor de tip en link Mark. @tradermark​! k Zal het goed lezen.  😅👍
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 April 2020 om 12:26
Aantal lezers 31
Aantal reacties 9