Hoi, even voorstellen. Ik ben Astrid en woon in Spanje.

Laatste reactie 14/01/2020 11:31 door Nadia
· Markeren als ongelezen
Astrid E 7 maanden geleden geplaatst
Hoi, 
Ik ben Astrid. Ik woon in Spanje waar de leuke banen niet voor het oprapen liggen. Dit lijkt mij een fantastische kans om wat centen bij te verdienen. Ik heb me sinds gisteren wat verdiept in de videotrainingen en de successen maar ben toch bang dat het allemaal niet zo eenvoudig is als er in de trainingen verteld wordt. Er wordt volgens mij van je verwacht dat je regelmatig een verhaal verteld op je website? Ik zit heel graag achter de computer. Heb zelf ook al eens een website gemaakt via zo’n speciaal programma. Zo leuk. Maar ik weet nog niet helemaal wat mij te wachten staat. Best eng want hoe lang zit je vast aan de maandelijkse betalingen aan marketiem? Misschien heb ik de naam fout maar ik bedoel dus dat programma om je website te maken. Ik ga me eerst even verder oriënteren op de video’s voor ik me aanmeld.   Na een investering aan een ander verdienmodel check ik het toch wel even iets beter voor ik er voor ga.  Wish me good Luck. 😜
🔥 Jeroen Santing 7 maanden geleden geplaatst
Welkom Astrid,

De grijze video's zijn voor zonder Marketheme. dan neem je zelf een hosting bij bijvoorbeeld Neostrada (kosten enkele tientjes per jaar.) De teksten voor je website kun je ook uitbesteden.
Alles is uitgelegd

Veel succes!

Astrid E 7 maanden geleden geplaatst
O, super, dank je wel voor je reactie. Ik heb alle tijd dus wil het eerst proberen met zo weinig mogelijk kosten snap je. En ik vind het ook gewoon leuk om het zelf uit te vinden. Ik heb best veel geduld als iets niet lukt 😜Dat ik de teksten voor mijn website zelf uit kan besteden las ik net ook. Echt helemaal nieuw voor mij hoor. Ik zie dat ik nog een hoop kan gaan leren. 
Willem van der Heijden 7 maanden geleden geplaatst
Welkom Astrid, 

Lekker om vanaf Spanje aan je website te kunnen werken. Kijk eerst even rustig de video's dan weet je beter wat je te wachten staat. 

De frequentie van het plaatsen van blog berichten op je website kun je zelf bepalen. Hoe vaker je een blog artikel plaats van goede kwaliteit des te sneller je resultaten gaat behalen. 

Marketheme kun je maandelijks opzeggen als je dat wilt. 

Veel succes gewenst! 
Astrid E 7 maanden geleden geplaatst
Ik neem inderdaad even rustig de video’s door. En lees een hoop reacties. Youri ik zit op Ibiza. Genoeg baaitjes om inspiratie voor mijn blogs te maken 😜 ik moet nog een onderwerp bedenken waar mijn interesse in ligt. Moeilijk moeilijk moeilijk. Maar komt goed. En mocht je in de buurt zijn moet je het zeker even melden. Leuk. 
John van Aalst 7 maanden geleden geplaatst
Hoi Astrid, 

Je bent al op de helft wat mij betreft.
Ik ben aan AMR begonnen om uiteindelijk in Spanje op het strand te kunnen werken.
Jij zit er al  ;-)

Heel veel succes 😉
Astrid E 7 maanden geleden geplaatst
Haha dank je John. Ja het is hier heerlijk hoor. Ik wil er ook zeker voor gaan maar ik moet nog wel even het 1 en ander afwegen. Wel of geen marketheme. 🤔 je zit toch maandelijks weer aan een vrij groot bedrag vast. 
reactie op @astriderica:
Dominique Van Baelen Hoi Astrid, je kan ook gewoon starten met een zelfgekozen (eventueel gratis) Wordpress theme. Dan kan je de eerste maanden experimenteren en kijken hoe goed het allemaal gaat. Je kan dan later nog overschakelen naar Marketheme als je het nog serieuzer wil aanpakken.
Je kan zeker ook zonder Marketheme geld verdienen met affiliate marketing. Het kan je natuurlijk wel helpen om hier sneller in te slagen als je bereid bent om van in het begin te investeren in goeie tools ;-)
7 maanden geleden

Beantwoorden

Astrid E Dank je Dominique, het is dus ook mogelijk om eerst zelf een website te proberen te maken en als dat niet lukt je domeinnaam te behouden en naar marketheme te gaan? Sorry ik ben echt een nieuwkomer hier. 
7 maanden geleden

Beantwoorden

Dominique Van Baelen We zijn allemaal gestart als nieuwkomers, Astrid :-) En we hebben ook allemaal geworsteld met gelijkaardige vragen ;-) Grote voordeel van dit forum is dat je hier veel kennis vindt en veel personen die al wat verder staan om je vlot op gang te helpen met affiliate marketing. 

Als antwoord op je vraag: ja je kan zeker later nog overschakelen op Marketheme en je domeinnaam behouden. Ik ben zelf wel geen specialist in Marketheme aangezien ik het zelf (nog) niet gebruik. Er is hier ook een dashboard specifiek voor alle vragen over Marketheme, dus daar kan je altijd terecht! ;-)

7 maanden geleden

Beantwoorden

Astrid E Top, dank je wel Dominique, nu even de feestdagen door zien te komen. Ondertussen kan ik even bedenken over welk onderwerp ik het ga hebben. Dat is ook best moeilijk. Ik weet wat mijn interesse is maar dan nog een goeie domeinnaam. Fijne jaarwisseling. 🥂
7 maanden geleden

Beantwoorden

Dominique Van Baelen Leuk, kan je tijdens de nieuwjaarsfeesten met familie en vrienden brainstormen over een goede domeinnaam!
Fijne feesten!
7 maanden geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Jeske Heijmans 7 maanden geleden geplaatst
Welkom Astrid en heel veel succes! 
reactie op @jeskeheijmans:
Astrid E Dank je Jeske. Spannend. 😁
7 maanden geleden

Beantwoorden

Donovan Bekema 7 maanden geleden geplaatst
Welkom. Ik ben ook nieuw en ik woon redelijk dicht bij een strand hier in Cebu. IK heb mijn vorige blog zelf opgezet via WordPress en vanwege mijn IT-achtergrond kon ik veel dingen zelf doen en anders waren YouTube en Google goede bronnen om antwoord op mijn vragen te vinden.
reactie op @donovanbekema86:
Astrid E Hoi Muriel, ik moest even zoeken waar Cebu ligt. Wauw, ook een mooie plek. YouTube en Google zijn inderdaad ook handige vrienden. Gebruik ik ook heel vaak om iets te repareren b.v. haha. Jij ook heel veel succes en ik zou mooi zijn. Als we elkaar ooit eens kunnen helpen. 👊
7 maanden geleden

Beantwoorden

Astrid E 6 maanden geleden geplaatst
Ik heb deze vraag al in een ander topic gesteld maar krijg er geen goed antwoord op. Misschien word deze pagina beter bezocht. 😁Hoe stellen jullie een blog samen?Hebben jullie veel verstand van het onderwerp waar jullie over bloggen? Of zoeken jullie dat op op internet? Lezen jullie veel? Ja logisch. Is wel belangrijk lijkt mij. Wat ik ook vreemd vind. Je kan een tekstschrijver inschakelen. Je geeft hem een onderwerp en hup 2 of 3 dagen later heb je een goede tekst. En wat staat er in de tekst..... ik heb het boek gelezen..... huh? Druk baantje heeft die tekstschrijver haha. Waar halen jullie de informatie vandaan? Je kan toch niet zomaar een tekst pikken van een site? Foto’s mag je ook niet zomaar plaatsen. Ik ben heel benieuwd en misschien is er een verwijzing naar een link maar ik heb hier op dit forum nog niets er over gelezen. Ik hoor graag van jullie. Dan kan ik weer even verder puzzelen. 😁
Nadia Oujamaa 6 maanden geleden geplaatst
Hi Astrid,

Welkom!! Goed dat je de stap hebt gezet. Ik heb ook lang getwijfeld maar toch gewoon gedaan. Ik heb Jacko zelf nooit ontmoet maar zoals hij dingen presenteert vindt ik hem heel transparant en eerlijk.

Goeie vraag mbt uitbesteden van blog schrijven/ het inschakelen van text schrijver! Ben benieuwd naar de reacties....

Zelf ben ik nog niet zover. Ben nog bezig met de video instructies door te nemen.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 December 2019 om 14:40
Aantal lezers 64
Aantal reacties 18