Hoi allemaal,

Laatste reactie 06/06/2019 08:42 door Jeroen
· Markeren als ongelezen
Monique Oosterboer 1 maand geleden geplaatst
Ik ben Monique, 54 jaar en sinds een maand zonder werk, na 18 jaar werkverleden bij zelfde werkgever in de jeugdzorg. De laatste periode daar was niet fijn omdat ik moest herstellen na een burn out, er voor mij geen vervangend werk was en ik een slepend reintegratieproces had, wat het herstel eerder tegenwerkte dan dat ik me er beter van voelde. daarom hebben we in overleg afscheid genomen, heb ik een paar maanden echt kunnen bijkomen voordat we officieel afscheid namen. En inmiddels gaat het stukken beter met mij en ben ik op zoek naar werk.
Door internetsuccesgids kwam ik bij AMR terecht en heb ik de sprong gewaagd en me aangemeld. 
Ik ben niet echt een expert op de pc:) dus dat hield me ook tegen eerst, maar na gelezen te hebben dat het iedereen zou moeten lukken, ben ik overstag gegaan. Ik hoop dat ik uiteindelijk zo een inkomen kan verdienen naast een uiteindelijk kleine baan( of wie weet zelf iets creeeren en helemaal geen werkgever meer!) en dat ik daardoor dus minder afhankelijk ben van een werkgever en dus ook meer zelfbepalend kan zijn. En meer vrijheid heb.
Het zal ws wel even duren voordat ik alles helemaal door heb, en ik zal vast veel moeten onderzoeken, maar ik ga er voor !
Danielle Roof 1 maand geleden geplaatst
Welkom Monique.
Sieto vd Heide 1 maand geleden geplaatst
Hi Monique,

welkom en succes! je hebt de goeie instelling, zo te lezen :-)
Mirjam (Mir) Theissen 1 maand geleden geplaatst
Ben zelf ook nog niet lang bezig, maar wat mij meteen al opviel was dat hier volgens mij veel vrije zielen/geesten met diepgang op af komen. Dus .... weet je welkom!!!

PS Ik ploeter ook vaak door de voor mij nieuwe wereld met dito termen. En zet dan rames met we zullen doorgaan maar weer op. ;-)

Go for it!
Suze Keultjes 1 maand geleden geplaatst
Welkom! Heel veel succes en zet hem op!
Jacko Meijaard 1 maand geleden geplaatst
Welkom Monique!
Jeroen Santing 1 maand geleden geplaatst
Welkom
Monique

Veel succes!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 June 2019 om 21:46
Aantal lezers 29
Aantal reacties 7