Hoeveel bezoekers

Laatste reactie 08/09/2019 08:45 door Michel
· Markeren als ongelezen
Joshua Veldhuizen 5 maanden geleden geplaatst
Ik ben nu bijna een maand bezig en heb nog geen organische bezoekers. Is dit erg na een maand? Ik maak wel goede content naar mijn inzien. Dus zal ik in de 2e maand wel organische bezoekers krijgen omdat google me nu nog soort aan het testen is?
Jean-Paul Schouten 5 maanden geleden geplaatst
Wat is de URL van je site?
reactie op @jean-paulschouten:
Joshua Veldhuizen www.versierpro.nl
5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Jacko Meijaard 5 maanden geleden geplaatst
Het is natuurlijk van meerdere factoren afhankelijk of en hoeveel organische bezoekers je zult krijgen. Je kunt wel content toevoegen, maar als je deze niet SEO-technisch optimaliseert, zul je er niet veel van kunnen verwachten.

Veel mensen gaan voor kwantiteit (hoeveelheid artikelen) en niet voor kwaliteit (wat is de kwaliteit van de artikelen). Daarnaast is het ook belangrijk in welke niche je site. 

Zoals @jean-paulschouten​ zegt is het inderdaad even belangrijk om je URL te delen, zodat we mee kunnen kijken waar het eventueel fout gaat.
reactie op @jackomeijaard:
Joshua Veldhuizen www.versierpro.nl
5 maanden geleden

Beantwoorden

Joshua Veldhuizen 5 maanden geleden geplaatst
De url van mijn site is: www.versierpro.nl
🔥 Jeroen Santing 5 maanden geleden geplaatst
Je hebt net 5 berichten online staan. Ik denk dat je eens moet gaan kijken als je er 30 online hebt staan :-)
reactie op @jeroensanting:
Joshua Veldhuizen Ik laat het je weten! ;)
5 maanden geleden

Beantwoorden

Sander . 5 maanden geleden geplaatst
Je artikelen zijn ook veel te magertjes. Je kunt beter 1 week werken aan één uitgebreid artikel over een onderwerp dan dat je snel artikelen wilt plaatsen en denken dat je daar bezoekers mee gaat scoren.

1 Onderzoek waar mensen op zoeken
2 Bekijk waar je over wilt schrijven, schrijf over het onderwerp waar op gezocht word
3 Schrijf het beste artikel wat je kunt schrijven over dit onderwerp (minimaal 1500/3000 woorden 
4 verwerk je affiliate campagnes over dit onderwerp in je artikelen.

Verwerk waar mogelijk ook afbeeldingen en video's in je artikel

Succes!
reactie op @sandere:
Joshua Veldhuizen Al mijn artikel hebben wel boven de 1500 woorden en zijn naar mijn inzien best uitgebreid. Of zie ik dit verkeerd. Ik sta altijd open voor kritisch advies.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Sander . Ik zou ze verder uitbreiden, Google is dol op super waardevolle content. Zelf probeer ik als doel te houden om rond de 1000 woorden per dag te schrijven. Ik publiceer dus om de 2 a 3 dagen een artikel.

En je zit ook nog eens in de dating/versier niche wat echt niet makkelijk is om in te scoren.

Succes!
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Michel Roes 5 maanden geleden geplaatst
Hoi Joshua,

Maak je geen zorgen over dat aantal. Ik zit in een hele andere niche maar ik heb mijn website live staan sinds 29-03-2019 en uit mijn hoofd nu iets van 27 blogberichten gepost en ik heb pas sinds vorige week het idee dat de organische bezoekers in de lift zitten. Het zijn er nog niet heel veel maar gisteren had ik 14 organische bezoekers wat een record is. Ik weet niet of dit veel of weinig is maar zolang de lijn stijgt blijf ik doorgaan. Het verkrijgen van organische bezoekers vergt meer dan alleen maar blogberichten maken.

Verplaats je in wat jouw bezoekers zoeken als op jouw site komen. Doe voordat je een blog post goed zoekwoordenonderzoek en gebruikt niet lukraak een zoekwoord "omdat hij jouw wel leuk lijkt". Hier ben ik ook mee de mist ingegaan toen ik net begonnen was met mijn affiliate site. En "Long Tail Keyword", kijk daar eens naar. Is heel veel over te vinden in Google.

Veel succes met jouw site.

Groeten Michel
reactie op @michel1989:
Joshua Veldhuizen Top man bedankt! Geeft me weer wat extra motivatie om door te gaan. Ik moet inderdaad langer bezig zijn en meer blogposts plaatsen. Ja ik maak al gebruik van de longtail zoekwoorden.
5 maanden geleden

Beantwoorden

Jean-Paul Schouten 5 maanden geleden geplaatst
Heb een artikel gezien waarbij ik denk dat dit jouw zoekwoordenzijn. En de KW finder results, gewoon ter info. Handige tool wel. Op nummmer 1 komen lijkt niet moeilijk denk ik
reactie op @jean-paulschouten:
Joshua Veldhuizen Klopt het is een niche waar ik gemakkelijk hoog in kan scoren, maar de vraag is hoe. Ik weet namelijk niet goed wat ik fout doe. Ik doe genoeg aan seo. Ik denk nog te weinig blogposts en ben nog pas een maand bezig.
5 maanden geleden

Beantwoorden

🔥 Bert van den Einden 5 maanden geleden geplaatst
Schrijf eerst eens 40 á 50 waardevolle blogs.
5 blogs is niks.
Niet zomaar wat content om maar aan die 1000+ te komen.

Schrijf over dingen waar je bezoekers 'echt' iets aan hebben. Niet wat ze op 10 andere sites ook kunnen lezen. Onderscheid jezelf van de rest.

En dat hoeven echt niet allemaal blogs van 1000+ te zijn.

Als je een blog hebt waarbij je na 800 woorden klaar bent, ga het dan niet aanvullen met onzin om maar aan die 1000+ te komen.

Maar ik kan je vertellen dat het redelijk simpel is om aan die 1000+ te komen. Heeft ook een beetje met je schrijfstijl te maken.

SEO is niet in een kwestie van: Ik schrijf een paar goede blogs, optimaliseer deze voor SEO en beland in de top 5.

Het is afhankelijk van zoveel andere factoren.
-Internet SEO
-Extern (backlinks)
-Leeftijd website
-DA
-Etc.

Zet dat waardevolle contentkanon aan en kijk eens waar je over 6 maanden staat. Maar belangrijk is wel dat je dit volhoudt en niet na 2 maanden denkt, dit werkt niet.

Succes!
Thijs Blankestijn 5 maanden geleden geplaatst
 Nog een tip aan iedereen hier. Koppel een Facebook pagina en een instaprofiel met de naam van je site aan je website. Post vervolgens elke dag een ding op die media en laat sowieso weten dat je een nieuw artikel op je site hebt staan. Deel de link van de artikelen onder relevante posts van andere. Ik pas deze tactiek toe sinds dag 1 van mijn nieuwe site enzit nu op ongeveer 1000 bezoekers per week. Ik ben pas 2 maanden online met die site. 
reactie op @thijsblankestijn:
Joshua Veldhuizen Wat zou ik zoal elke dag op deze media moeten plaatsen, want ik plaats niet elke dag een blogbericht op mijn website.
Bedankt voor de tip!
5 maanden geleden

Beantwoorden

Michel Roes Hele goede tip Thijs. Ik ga dit ook een toepassen want ik ben van mening dat bij mij de bezoekersaantallen erg achterblijven.

Groeten Michel 
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 September 2019 om 18:42
Aantal lezers 80
Aantal reacties 19