Hoe werkt de zoekmachine?

Laatste reactie 04/04/2022 19:07 door Reinier
· Markeren als ongelezen
Reinier Puttiger 3 maanden geleden geplaatst
Ik ben nu ongeveer een maand bezig met affiliate marketing en mijn website is bijna af. Maar het lukt mij  niet wat Jacko Meijard uitlegt in zijn video's dat je hoger in google kan komen zodat mensen jou  makkelijker kunnen vinden. Ook weet ik nog niet goed hoe je nou geld verdient nadat mensen op jou  website hebben gekeken, op de link hebben geklikt, het product hebben gekocht en dat ik daarmee een  klein percentage geld mee verdien. 
Janna Schouten 3 maanden geleden geplaatst
Hey Reinier, hoger in google komen op de organische manier, heeft alles te maken met SEO. Je komt hoger in google als je voor langere tijd goede content plaatst op jouw site. Om goede zoekwoorden te vinden kan je verschillende site's gebruik. Ik raad je aan de video's van Jacko nog wat beter te bekijken en de stappen te volgen. Dan komt dat sowieso goed! En als antwoord op je vraag hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing: Jij schrijft een goed blogbericht over een bepaald onderwerp, je zorgt dat mensen op je affilite link klikken en als ze kopen krijg je meteen geld op je affiliate systeem, en kun je dit laten uitbetalen.
Reinier Puttiger 3 maanden geleden geplaatst
Ik zal de video's nog even goed bekijken. Zelf werk ik op de website met een thema waardoor de lay-out heel anders is dan bij Jacko zijn video's waardoor ik het soms ingewikkeld vind. Is een blog bericht hetzelfde als een website maken of verschilt het?
reactie op @reinierputtiger:
Janna Schouten Je maakt een website via marketheme of wordpress, je maakt pagina's aan en blogberichten in je site. 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Reinier Puttiger Ja ik heb een pagina aangemaakt wat de home is. Maar mijn lay-out is heel anders omdat ik een ander thema gebruik dan in Jacko zijn video's. Je moet dus elke week eigenlijk een nieuw blog bericht online zetten zodat je uiteindelijk meer bezoekers krijgt toch?
3 maanden geleden

Beantwoorden

Janna Schouten Dus je bedoelt dat je een andere site gebruikt om je website te bouwen? En het er daarom anders uit ziet? Als het goed is kun je zelf kijken hoe je het mooi vind.  Minimaal elke week een nieuwe blog, zeker aan het begin, is wel handig om meer bezoekers te krijgen. Je kunt ook minder vaak plaatsen, maar dan duurt het wel langer. Je gaat namelijk pas geld verdienen als veel mensen je site bekijken. Het gaat ook niet persee om de hoeveelheid van je blogs, maar de kwaliteit. Dus goede content maken, uitgebreid en overzichtelijk. Zelf probeer ik elke dag een blog te plaatsen, lukt niet altijd. Minimaal ongeveer 4 per week. Sommige 1000-1500 woorden, maar het liefste rond de 3000.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Reinier Puttiger Ik gebruik Wordpress maar via daar een ander thema dan Jacko gebruikt. Daardoor vind ik het soms een beetje verwarrend.

Dus door de blog te posten elke week een paar keer kom je hoger in Google na een tijdje toch? Ik ga nog even kijken hoe je een blog maakt met hoge kwaliteit. Heb je nog tips?

3 maanden geleden

Beantwoorden

Janna Schouten Hoe meer blogs van veel woorden-goede kwaliteit, hoe hoger je in google komt. Ook ´´vertrouwt´´ google je pas na een tijdje, dus ondanks je goede content kan er ff tijd over heen gaan. Als tip zou ik meegeven maak kwalitatieve duidelijke blogberichten, en houd in de gaten welke type van je blogs beter ranken en ga daar mee door. 
3 maanden geleden

Beantwoorden

Reinier Puttiger Bedankt voor je tips! Wat bedoel je precies met het ranken?
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 5 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 31 March 2022 om 11:16
Aantal lezers 65
Aantal reacties 3