Help..

Laatste reactie 14/07/2019 06:06 door Maarten
· Markeren als ongelezen
Jort Jansen 1 week geleden geplaatst
Hallo allen,

Ik ben nu 14 jaar en wil graag starten met de internet marketing alleen wil het nog niet zo lukken, kan iemand mij opweg helpen/motiveren?
Michel Roes 1 week geleden geplaatst
Hallo Jort,

Kun je iets meer vertellen over wat er niet zo wil lukken?

Na het doorlopen van Jacko zijn videotraining begint het eigenlijk pas. In het begin gaat het heel erg traag, dat ervaar ikzelf ook nog steeds. Als je onderwerp vindt waar je in geïnteresseerd bent en hierover gaat bloggen dan beleef je er plezier aan. Maak van tevoren ook een goed plan van wat je precies wilt bereiken.

Groeten Michel
reactie op @michel1989:
Jort Jansen Goedemorgen! Bedankt goor je reactie.

Wat ik graag wil bereiken is geld verdienen met internet marketing. Ik was eigenlijk opzoek naar marketing over muziekproductie oid. Daar ligt mijn interesse, alleen ik kon dit nog niet zo vinden..
1 week geleden

Beantwoorden

Danielle Roof Hoi Jort, 

Misschien kan deze site je inspireren https://www.muziekproductie.com/ Combineer dit met een heleboel ervaring van jezelf en gericht op je leeftijdsgenoten zoals @westerink​ aangeeft en je kan gaan knallen. 

Groeten Danielle 
1 week geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jacko Meijaard 1 week geleden geplaatst
Hey Jort!

Geef zo duidelijk mogelijk aan waar je mee vast loopt, en waar je moeite mee hebt.
Zo kunnen we je zo goed mogelijk helpen.

Het beste advies wat ik je nu al wel alvast kan geven is: begin ergens. Zo ga je telkens stappen zetten en verder komen.
🔥 Thijs Blankestijn 1 week geleden geplaatst
Jort misschien is het volgende een idee voor jou. Je bent 14 en nog heel jong. Maak een persoonlijk blog en schrijf over dingen, die je leeftijds genoten bezighouden, zoek vervolgens naar oplossingen die passen bij bij de problemen waar 14 jarige tegen aan lopen. Je zal hier bij de start niet direct iets aan verdienen, maar als je het lang genoeg volhoudt bouw je een grote fan base op en daar kun je dan vervolgens weer producten bij zoeken op de verschillende netwerken. Ik zou er dan ook een een video blog op YouTube aankoppelen, waar je in video's dieper ingaat op de geschreven artikelen.
Zoek het zo dicht mogelijk bij jezelf, als je op zo'n jonge leeftijd start kun je er heel succesvol mee worden. Een tip ga in je video's en op je blog géén gekke of gevaarlijke capriolen uithalen. 
K Westerink 1 week geleden geplaatst
Hi jort,

Leuk dat je het vraagt. Ik ben zelf op mijn 15de begonnen met affiliate marketing, en ben nu 17 en heb een leuk inkomen gecreëerd waardoor ik op deze leeftijd geen zorgen over geld hoef te maken.

Toen ik begon was mijn eerste website één grote fail (leermoment), maar ik wist mezelf te blijven motiveren om door te gaan. Het is me uiteindelijk gelukt en heb nu een goed lopende website.

Uit eigen ervaring is het gebrek aan motivatie één van de moeilijkste dingen op die leeftijd. Het beste is om hoge doelen te stellen waardoor je gemotiveerd blijft.
reactie op @westerink:
Thijs Blankestijn Goed advies man
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Maarten   5 dagen geleden geplaatst
Hoi Jort,

Je bent er lekker vroeg bij en hebt precies de juiste instelling om er online wat van te maken. Ik wou dat ik weer zo jong was zeg... Maar toen was het Internet nog niet bekend dus tja...
Dus ja je hebt echt geluk dat we in deze tijd leven met zo veel mogelijkheden!

Oke, ten eerste toen ik begon wilde ik ook puur een website maken om mijn muziek te promoten en wie weet zelfs wel te verkopen.

Ik speel piano, drum, percussie, toetsen en heb in een band gezeten waar me doel altijd was de muziek van Prince na te spelen plus eigen nummers. Ik kon en heb nog steeds moeite met noten lezen maar speel alles op gevoel. Dus als ik iets op de radio hoorde en me ogen dicht deed lukte het me vaak om dat hele nummer na te spelen op de piano.

Omdat er mensen aan mij vroegen of ik niet eens een CD kon maken heb ik dat later ook gedaan, voor vrienden en familie. Toen dacht ik hoe mooi zou het zijn als ik mijn muziek kon promoten ergens online?

Toen ik jong was bestond YouTube nog niet! Laat staan Facebook.

Dus ik had me verdiept in het maken van html websites en zo mijn eerste online gezet. Het was geen succes natuurlijk want het was puur mijn biografie en ik had geen idee hoe ik de MP3's op die site kon zetten haha!

Toen maanden later kwam ik er achter wat WordPress was en heb mij daar meteen in verdiept... en zo lang en diep het was bijna of is bijna een obsessie om een website snel en simpel in elkaar te zetten. Zo ging ik mijn eigen tools bouwen om zonder gedoe een website klaar te hebben voor Google met 1 druk op de knop. Daar werk ik nu bijna 10 jaar aan en mijn project is meer een privé project omdat dit voor het grote publiek nog niet echt veilig genoeg is om mee te werken. Ik heb wat dat betreft hoge eisen aan beveiliging als ik mijn tool ooit zou aanbieden aan het publiek.

Maar je ziet wel... dat het doel was een site om mijn muziek op te promoten en ik toch een andere weg ben in geslagen. Niet erg! Want ik kan altijd wat met me muziek doen aangezien ik nu weet hoe ik snel een website moet bouwen.

Dus ja.. natuurlijk dook in in Marketing... ik vond Online marketing / Internet Marketing echt iets voor deze tijd en als je dat eenmaal kent... dan kan ik je zeggen ben je klaar voor de toekomst en als je een beetje je best doet hoef je over geld in ieder geval nooit meer zorgen te maken!

Nu programmeer ik soms 12 uur achter elkaar omdat ik echt een perfectionist ben... dat heb voordelen maar soms ook nadelen... Maar om je te laten zien dat toen ik zoiets had ontdekt ik daar letterlijk elke dag mee bezig kan zijn zonder het me energie kost!

En je ziet het? Het is een privé project en ik verdien daar dus nu niet mijn geld mee... het was meer gemaakt om het voor mezelf makkelijk te maken omdat ik gek werd van elke keer als ik WordPress had geïnstalleerd al die demo content weer moest verwijderen, of elke keer me plugins moet installeren etc enz. Vond ik te veel gedoe dus besloot er een oplossing/tool voor te maken die met 1 druk op de knop alles vanzelf deed en ik in de tussentijd koffie kon gaan zetten zodat na 3 min de site klaar voor gebruik was!

Geeft dit je wat motivatie? Ik hoop het wel : ) (Ben hier niet voor naar school geweest namelijk... puur zelf geleerd via blogs en YouTube!)

Wat je kan doen is dus jezelf afvragen net als ik deed.. wat je met je muziek wil?

Maak je zelf muziek?
Wie is je inspiratie?
Waarom vind je dit soort muziek maken belangrijk?
Wat maakt je anders dan de muziek die er al is?
Heb je speciale technieken die je met de wereld kunt delen die jij zelf hebt ontdekt om muziek maken sneller en beter toe te passen?

Zie je die laatste vraag? -> Daar komt straks je Internet Marketing bij kijken... want het grote geheim is dat succes online hebben het probleem van bezoekers oplossen is!

(Nu je dit weet hoef je de komende jaren geen 1200 euro te sparen voor een duur seminar want het zogenaamde geheim van succes staat boven deze tekst)

Natuurlijk heb ik zelf ook gedacht -- Is muziek verkopen dan wel een probleem oplossen?

Natuurlijk! Het ligt er precies aan hoe je het positioneert!

Je kunt zeggen dat je doelgroep behoefte heeft aan rust na een drukke werkdag...

... In dat geval kan je dus prima aan die doelgroep je muziek promoten en verkopen want het lost het probleem van stress op...

Zie je hoe ik daar naar kijk?

Je bent 14 en wijs genoeg om dit te snappen... weet ik zeker!

Ga kijken HOE jij je ideale bezoekers naar je website zou kunnen helpen door er op zo'n manier naar te kijken.

Als jij je muziek kan aanbieden en daar een probleem van die mensen mee oplost... dan kan dat zeer zeker een succes worden, want -- je lost een probleem op!

Maar als jij een manier hebt om te werken als DJ of wat je ook voor muziek maakt die uniek is... dan kan je daar met Internet Marketing een verkooppagina voor maken met DIE oplossing in je hoofdtitel van die pagina... en als je dan goed je verhaal weet te vertellen? Dan kan je op die manier vandaag al geld gaan verdienen!

Man er zijn zo fokking veel mogelijkheden... Pas wel op... Ik was ook maanden bezig om van het ene naar het andere te gaan... maar weet nu dat het beste is je op 1 ding en 1 doel focussen!

Dus ga eens brainstormen met wat dingen... en ik hoop dat ik je wat motivatie heb kunnen geven en je aan het denken heb gezet om er wat mee te gaan doen.

Gaat je zeker lukken!

Succes!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 July 2019 om 07:53
Aantal lezers 49
Aantal reacties 9