Groei van de afgelopen 6 maanden

Laatste reactie 08/07/2020 13:31 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
Hi all, 

De laatste tijd zie ik steeds meer mensen die over hun successen vertellen en daarbij laten zien welke stijging er met de website is behaald. 
Ondanks dat er bij mijn website nog niet zoveel verkopen worden gerealiseerd doordat ik mij in het begin met de verkeerde zoekwoorden heb bezig gehouden, ben ik wel trots op de stijging die de website vanaf Januari tot nu toe heeft bereikt. Ben enorm benieuwd welke stijging de website in het komende half jaar gaat doormaken. Mijn verwachting is dat er echt enorm veel kan gebeuren in het laatste half jaar. 
Jesse Commandeur 7 maanden geleden geplaatst
Ziet er niet verkeerd uit Jeffrey. Nu de commissies nog! Houd ons op de hoogte :)
reactie op @jessecommandeur:
Jeffrey Keijzer First things first. Eerst een mooie stijging met het aantal bezoekers. Vervolgens testen hoe je meer verkopen kunt realiseren door de pagina's en de CTA te optimaliseren. Alles heeft tijd nodig. Zie de website als een echte hobby. Dit maakt het een stuk makkelijker om er hard voor te werken. 

Gok dat de kliks naar bol.com door verwijderen van AdSense toe zullen nemen. 

7 maanden geleden

Beantwoorden

Dominique Van Baelen 7 maanden geleden geplaatst
Knap werk! Mooie stijging!
Schrijf je dan nu meer reviews en meer over zoekwoorden met koopintentie, daar waar je vroeger meer over algemene zoekwoorden schreef?
Of wat bedoel je met "ik gebruikte vroeger verkeerde zoekwoorden"?
reactie op @dominiquevanbaelen:
Jeffrey Keijzer @dominiquevanbaelen,

Voorheen (voordat ik me bij de 10k club heb aangemeld) schreef ik voornamelijk over onderwerpen waar veel mensen met de computer tegenaan lopen. Hierbij kun je denken aan:
- hoe werkt het internet
- veilig internetten 
- wat kun je met een internet verbinding 
- wat is Skype
- Microsoft account herstellen
- computer beveiliging

Sinds ik met de 10k club ben gestart ben ik alleen maar reviews aan het schrijven. Hierbij pak ik een niche, bijvoorbeeld computer beveiliging. Daarbinnen heb ik nu van iedere virusscanner een review geschreven. Deze teksten hebben alleen tijd nodig om te ranken. 

De website bestaat nu uit 130 teksten waarvan 90 teksten informatief van aard zijn. 

Op dit moment ben ik bezig met het schrijven over de Chromebook (koopgericht verkeer / reviews) . Hierbij ga ik per merk van ieder model een zo goed als specifieke beschrijving maken. Enkele teksten die ik vanaf 20 Mei over de Chromebook heb geschreven staan nu in een top 10 positie. Het heeft allen tijd nodig om hoger te ranken. 

Van de informatieve teksten zijn er nu 6 zoekwoorden die in de top 3 van Google staan. Het lijkt erop dat ik daarmee op de goede weg ben. 

Alleen nu dezelfde kwaliteit reviews schrijven en de rest volgt vanzelf. Kwestie van geduld en continue door blijven gaan. Voorheen schreef ik 5 a 6 teksten per week. Dit heb ik nu teruggebracht naar 4 echt goede teksten. 

Daarnaast ga ik nu langzaam aan kijken naar de hoog scorende teksten en ga daarop testen met de CTA. 

Weet alleen niet hoeveel bezoekers je nodig hebt om verkopen te realiseren. Maar het schrijven van reviews lijkt wel te helpen.


Bij iedere tekst probeer ik zo volledig mogelijk te zijn en antwoorden te geven over de dingen die belangrijk zijn om te weten als je een product gaat kopen. 

Gok dat ik dit weekend ook even af ga wisselen. Zo ga ik een tekst schrijven waarin ik de pro's en cons van de virusscanners afzonderlijk in een lijst vorm ga gieten. 

Hierdoor probeer ik autoriteit te krijgen met de website over de verschillende producten en software. Hetgeen ik met mijn niche soms wel lastig vindt zijn de snelle ontwikkelingen op technologisch vlak. Zo zijn er nu teksten op de website te vinden die over een speciefiek model laptop / chromebook gaan terwijl deze niet meer op de markt is. 

Doordat deze artikelen wel voor kliks kunnen zorgen vindt ik bol.com hier het beste affiliate netwerk voor. 

Het maakt namelijk niet uit of iemand een specifieke laptop koopt. Het is al voldoende als iemand iets bij bol.com koopt om commissies te ontvangen.

In de toekomst ben ik wel van plan om weer informatieve teksten te schrijven. Alleen dan wil ik daar een abonnementsvorm van maken. Op deze manier kun je een terugkerende inkomsten bron van maken.

Voordat ik me daar weer mee bezig ga houden wil ik eerst geld met de website gaan verdienen zodat ik naast zelf schrijven ook een tekst schrijver er naast kan nemen.

Twijfel dan alleen wel tussen een tesktschrijver voor deze of voor de volgende website. Heb namelijk een enorm goed idee voor een tweede website waarmee ik vele kanten op kan.

Tegelijkertijd wil ik voor altijd 4 teksten per week zelf schrijven. Andere websites wil ik als dozenschuif systeem gebruiken) zelf zoekwoord onderzoek doen en laten schrijven. Totdat ik 32 uur.per week met zoekwoord onderzoek bezig kan zijn. Vanaf dan wil ik het zoekwoord onderzoek en publiceren ook uit gaan besteden.

Deze website zie ik als mijn kindje die nog heel oud mag worden.
7 maanden geleden

Beantwoorden

Dominique Van Baelen Mooie plannen en al mooie resultaten!

Wat bedoel je juist met ‘dozenschuifsysteem’? Een website waarbij je zoveel als mogelijk uitbesteed?
7 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer @dominiquevanbaelen​, zeker. Hetgeen ik eigenlijk met affiliate marketing wil gaan bereiken is een stabiel vast inkomen van 3 duizend euro per maand. Alles wat daarbovenop komt wil ik gaan gebruiken om in mijn business te stoppen. Denk aan:

-kantoor huren
- personeel aannemen voor zoekwoorden
- personeel aannemen voor het schrijven van teksten
- personeel voor maatwerk websites
- personeel voor conversie optimalisatie

Op deze manier kan de onderneming veel harder schalen. Het leuke van affiliate marketing is dat het te vergelijken is met ondernemen. En laat dat juist hetgeen zijn waar ik alles over wil leren.

Naast de kosten voor het personeel ben ik van plan om als ik bepaalde mijlpalen heb behaald mezelf te belonen. Zoals :
- een keer per jaar de winst of een gedeelte ervan uitkeren
- hypotheek vrij huis kopen. Iedere keer stapje groter en vervolgens huizen op kopen om door te verhuren. Ook hiervoor personeel aannemen
- meerdere inkomstenbronnen opzetten

- technische ideetjes die ik heb uit laten werken en laten ontwikkelen om vervolgens te verkopen.

- mooie auto kopen (hiervoor heb ik in 2021 een tweedehands Honda Accord Tourer in gedachte) als eerste beloning
- cursussen volgen over alles wat met ondernemen te maken heeft

Als de onderneming voldoende oplevert (vanaf 100k per maand) ben ik van plan om 10% van de business als salaris te gebruiken. Alleen in het begin zit je in de opstartfase waardoor je nog niet je ideale leven kunt leven.
7 maanden geleden

Beantwoorden

-- Mo :) - Mo ! -- @Jeffrey Keijzer  

Hey Jeffrey, 

Je schrijft heel veel revieuws over bepaalde niches.  Hoe kom je aan deze informatie?  ; koop je echt elke programma en vervolgens maak je een revieuw erover? 

Hoe kun je dit het beste aanpakken? 

2. Wat heeft je gedachte of online strategie verandert nadien de 10k club?   

Heel veel succes ! Je bent echt goed bezig! Klasse!

Harstikke bedankt! 


7 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer Voor mij is het heel makkelijk. Sinds mijn 12de ben ik al heel erg geïnteresseerd in dit onderwerp en volg veel aspecten die op dit gebied spelen. Door naar de specificaties van de producten binnen de niches te kijkken weet ik al hoe een product presteert.

Eerst wilde ik mensen informeren. Sinds de 10k club ben ik commercieel gaan schrijven. Puur doordat ik eerst niet wist wanneer een tekst winstgevend was. 

Door met de 10k club te starten heb ik geleerd over koopgerichte zoekwoorden. Dit heeft mij hierdoor geholpen. 

Het is een kwestie van uitgebreide informatie combineren met informatie. Hoe meer informatie, hoe beter de klant geholpen is. 

Veel reviews van de concurenten gaan bij mijn niches over alleen de specificaties. Dit merkte ik ook na een reactie op een blog bericht. Hierin zag ik dat mensen naar uitgebreide informatie op zoek zijn. Door de beste en uitgebreidste teksten te schrijven kan jij jezelf het beste onderscheiden. 

Dit zal je dan ook terug merken in het aantal bezoekers.
In een maand ben ik nu van 24 organische bezoekers naar 50+ organische bezoekers per dag gegroeit. Dit valt nog een beetje tegen omdat er weinig kliks naar bol gaan. Maar de beste manier van zelfontwikkeling en het ondernemen is knetterhard op je bek gaan, leren over wat werkt en waarom en dat toepassen.

Consistentie is het belangrijkste binnen affiliate marketing
7 maanden geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Marc van den B 7 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig hoor!, leuk om te zien! hier sta ik op gemiddelde positie vandaag 36.8. Zitten dicht bij elkaar!. Zo'n topic moeten we ook maken eigenlijk :)
Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
@marcvdbrink​, klinkt als een goed idee. Zullen we daar dit topic van maken. Jij bent toch ongeveer gelijk begonnen? Heb jij al een beetje verkopen gerealiseerd?

Hoe zit het met de kliks naar bol. com? Op dit moment haal ik gemiddeld sowieso 2 kliks naar bol per dag. 

Alleen die twee kliks zetten nog geen zode aan de dijk. Zeker met nu ongeveer 50 organische bezoekers. Aan de andere kant kom je met 50 bezoekers en 2 kliks uit op 3.5%. 3.5 omdat ik niet iedere dag 2 kliks krijg. Zo heb ik de afgelopen 2 weken 26 kliks. Het is alleen een kwestie van meer van hetzelfde doen voordat de verkopen komen. 
reactie op @jeffreykeijzer:
Marc van den B ik heb bol.com los gelaten en focus me daar niet meer open, richt me nu op alle paypro producten en scoor ook regelmatig 1e pagina dus krijg nu met regelmaat tussen de 27 en 100 euro per commissie. Daar kan geen bol.com maand tegenop.

En zit genoeg op paypro op fitness niche ;)

Mijn kliks variëren op bol.com tussen de 0 en 5 kliks per dag maar komt bijna nooit een verkoop uit. 
7 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 7 maanden geleden geplaatst
@marcvdbrink​, dat zijn mooie aantallen. Die bedragen die je bij PayPro kunt krijgen zijn dan wel echt een heel stuk interessanter. Vandaag even gekeken naar de hoeveelheid kliks en waar de kiks vandaan komen. Toen is het mij opgevallen dat de kliks voornamelijk van de minder goed scorende teksten af komt. 

Had toen even gekeken wat daar de reden achter is. Wat blijkt, heb niet de juiste CTA's voor de artikelen gebruikt. Zo gaven de artikelen wel goede informatie alleen gaf de CTA niet direct een oplossing voor het probleem. Door in het begin de verkeerde keuze te maken is het nog niet direct mogelijk om daar een goed aanbod op te doen. Wat ik wel kan gaan doen, is een artikel schrijven wat een aansluiting is op het onderwerp en er zo een doorgeefluik / converterende pagina van te maken. 

Gok dat er door het aanpassen van de CTA ineens veel meer kan gaan gebeuren. 
Zal jullie op de hoogte houden! Zo zie je maar, hard lopen is doodlopen. Gelukkig nu het aantal te publiceren teksten naar 4 artikelen per week toegebracht, zodat er tijd is voor het onderhouden / verbeteren van de artikelen en de website.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 July 2020 om 19:37
Aantal lezers 111
Aantal reacties 13