Graag feedback over mijn affliliate website

Laatste reactie 20/06/2022 16:45 door Sjaak
· Markeren als ongelezen
Nancy van Schaik 2 weken geleden geplaatst
Hoi allemaal Ik ben al 19 jaren webdesigner. Misschien een beetje raar, maar ik heb weinig ervaring met affiliate. Ik heb een beetje het gevoel dat ik de boot gemist heb. En spijt dat ik me nog niet eerder verdiept hebt in affiliate marketing. Graag wil ik successen behalen. Vandaar dat ik ben begonnen met de training AMR van Jacko. Dit is mijn tweede affiliate website: https://lerenovercrypto.nl Benieuwd wat jullie ervan vinden? SEO heb ik al opgekrikt met allerlei tools. Ik had eerst zelf tekst geschreven, maar ik vond het niet goed genoeg, dus ik heb een tekstschrijver ingeschakeld om heel veel te verbeteren. Kom maar op met de reacties ;-)
Sjaak V 2 weken geleden geplaatst
Hoi collega, ik ben ook webdesigner, al 22 jaar. Je website ziet er mooi uit echter hij bestaat maar uit 1 pagina. Om te scoren met crypto moet je lange reviews en artikelen toevoegen, dat heeft je concurrentie ook. Ik denk dat je het met een 1-pagina website niet gaat redden.
daniel zandbergen 2 weken geleden geplaatst
Geweldige website om te zien. Interessante reply van Sjaak, zou kunnen dat je inderdaad veel content moet toevoegen. Ik ben nog aan het leren. Maar de website is super aantrekkelijk. 
Sjaak V 2 weken geleden geplaatst
Je moet kijken naar wat je concurrenten hebben (niet kopiëren want dat werkt niet, je content moet uniek zijn), de bovenstaande website gaat over starten met crypto, anderen hebben lange blogs op dergelijke sites staan, dan red je het niet met maar 1 pagina. Het uiterlijk van de genoemde site is inderdaad mooi, maar om te scoren gaat het om de inhoud. Een 1 paginawebsite werkt alleen als deze over een zeer specifiek onderwerp gaat. (bijvoorbeeld een review van een bepaalde cursus)
Marc . 2 weken geleden geplaatst
Ziet er prima uit zo!  Weet alles niet of je zo die afbeeldingen van allesovercrypto mag overnemen die je op je voorpagina hebt ivm rechten. Weet namelijk dat die van Crypto Mastery en Crypto Signals zijn.  Verder ziet het er erg gelikt uit, dus denk dat als je eenmaal veel bezoekers gaat krijgen, dat deze voorpagina zeker voor extra commissies kan zorgen.  Wel moet je bedenken dat mensen vanuit google vaak naar een blog of review gaan en dan de website weer verlaten. Dus je voorpagina kan nog zo mooi zijn, uit mijn ervaring ziet een groot publiek deze pagina niet eens.
reactie op @marcvdb:
Sjaak V Deze website heeft alleen een voorpagina en geen andere pagina's of berichten zie: https://lerenovercrypto.nl/sitemap_index.xml Daarom denk ik dat er gezien het onderwerp lange blogs/reviews toegevoegd moeten worden.
2 weken geleden

Beantwoorden

Marc . Dacht dat ze alleen een reactie wou voor de voorpagina als start en dat nu de blogs zouden gaan komen.  Hier heb ik inderdaad een mooi aantal one-pagers en sommige scoren op ook op de 1e pagina van google en die bevatten inderdaad 7000-8000 woorden.  Dus als ze de intentie heeft om te gaan scoren op google op alleen deze pagina, dan gaat dat niet lukken idd. Er mag ook niet mee geadverteerd worden want dat wil allesovercrypto niet dus het mag alleen organisch. 
2 weken geleden

Beantwoorden

Sjaak V Ja klopt Marc, helemaal mee eens. Ik heb enkele van je one-pagers gezien (dat heb je als je hoog in Google staat 😃) Die gaan over een specifieke cursus en hebben ruim voldoende tekst, dan werkt het!
2 weken geleden

Beantwoorden

Marc . Altijd een goed teken als mijn one-pagers ontdekt worden ;). Gebruik dan ook wel vaak dezelfde opmaak dus dan zijn ze ook wel door meer ervaren affiliate marketeers te herkennen.  Maar one-pagers werken inderdaad zeker bij specifieke producten en je moet het feitelijk gewoon hebben van een handig zoekwoord domein :).  Bovenstaande "leren over crypto" zou ook best hoog kunnen uitpakken op die zoekterm vermoed ik als je maximale waarde kan geven op 1 pagina. 
2 weken geleden

Beantwoorden

Sjaak V Klopt, bij "exact match domains" bevat de domeinnaam de exacte zoekterm, ik heb er ook maar dan in een andere niche dan waar jij in zit, dit werkt nog steeds goed, mits alles goed geoptimaliseerd is voor die zoekterm uiteraard. Op "leren over crypto" wordt 90 keer per maand gezocht volgens ubersuggest, dat is nog niet zoveel, maar het zou kunnen.
2 weken geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 16 June 2022 om 17:44
Aantal lezers 112
Aantal reacties 5