Geldzaken ivm de AMR

Laatste reactie 13/02/2020 20:07 door Jeffrey
· Markeren als ongelezen
🔥 Sebastiaan van Helden 2 weken geleden geplaatst
Hallo allemaal

Ik ben heel erg benieuwd of er informatie is over de gemiddelde resultaten van de AMR, hoeveel geld er nou verdiend wordt in een bepaalde periode gemiddeld.

Natuurlijk weet ik dat dit per persoon verschillend is, verschillende factoren spelen hierin een rol zoals Hoelang je het volhoud en doodblijft gaan en de niche waarin je zit en nog vele andere factoren.
Ik ben van plan om actief door te blijven gaan en zo veel tijd mogelijk in de AMR te steken. Tevens wil ik in de gezondheid/fitness niche gaan zitten. (Ter informatie ;). Ik weet niet of dit een goed verdienende niche is ja of nee)

Ik ben echter 16 en ik steek geld in de AMR, wat natuurlijk logisch en nodig is want als je niks investeert krijg je ook niks voor elkaar, maar als 16 jarige verdien je niet zo veel, en is bijv marketheme (rond de €60 pm volgens mij) al een redelijk bedrag.
Er hangt een constante vraag in mijn hoofd: Hoelang duurt het voordat ik, wat ik geïnvesteerd heb, weer terug heb verdiend?
Want uiteindelijk wil ik, net zoals iedereen hier, winst maken.

Ik heb echter niet veel ervaring financiële zaken zoals dit en weet dus niet of ik nu doordraai in angst of dat ik juist goed op weg ben.
Ik hoop dat de volwassenen onder ons me kunnen, en willen helpen met dit, en me advies kunnen geven!

Heel erg bedankt voor het lezen van deze lange topic! 😅
Ik hoor graag terug van jullie!
🔥 Pieter Dijkshoorn 2 weken geleden geplaatst
Hoi Sebastiaan,

Je verdiensten zijn van teveel factoren afhankelijk om een zinnig bedrag te noemen.
Het is vooral belangrijk om door te blijven gaan; doe elke dag iets aan je website.
Affiliate Marketing is echter al gauw winstgevend. Als je gebruik maakt van Marketheme ben je € 69,- per maand kwijt. Mocht je meer dan dat bedrag per maand verdienen, verdien je dus al geld.
Lijkt me redelijk overzichtelijk.

Het belangrijkste is dus doorzetten en vooral geloven in je project en eigen kunnen.
Je bent 16 jaar en velen met mij zullen nu denken: "Was ik hier maar op mijn 16e mee begonnen"

Succes!
reactie op @pieterdijkshoorn:
Léon Gotjé Vergeet niet dat je geld dat je uit geeft niet "kwijt" bent. Je ruilt het voor een product of dienst. Hoewel het logisch klinkt, zien heel veel mensen een uitgave direct als een verlies, maar dat hoeft niet zo te zijn. 
2 weken geleden

Beantwoorden

Pieter Dijkshoorn "Kwijt" is hier misschien niet zo'n gelukkige term. 
Het woord "investering" dekt de lading beter.

Met dank aan Leon.
2 weken geleden

Beantwoorden

Sebastiaan van Helden Heel erg bedankt Pieter! Ik zal er op zo’n manier er naar leren kijken en het zeker gaan uitproberen en vooral doorzetten!
2 weken geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Barry de Leeuw 2 weken geleden geplaatst
Je zal vooral moeten nadenken of je ertegen kunt dat je misschien een half jaar geen cent verdient met je site, maar wel 6 x 67 euro hebt betaald voor MArketheme + een paar euro voor een domeinnaam. Als je de training volgt zul je vast geld verdienen, maar nog niet meteen (ik ben ook pas net bezig).

Het voordeel is dat je je geld goed besteed aan iets wat je waarschijnlijk geld gaat opleveren. Er zijn heel weinig jongeren van 16 die zo goed hun geld besteden. Uitgaan en bier drinken is ook leuk natuurlijk, maar levert je na een leuke avond niets meer op. De 67 voor Marketheme kan je een site opleveren die na een aantal maanden misschien elke maand 200 euro of meer opleveren. Ik zou het zeker doen als ik jou was. Moet je wel nu met jezelf afspreken (vind ik dan he) dat je dit zeker een jaar gaat proberen en je zult een plan moeten hebben hoe je aan artikelen gaat komen voor je site. En welke producten je wilt promoten.
reactie op @barrydeleeuw:
Sebastiaan van Helden Hé Barry! Heel erg bedankt voor je reactie!
Ik heb veel vrienden die vaak uitgaan, ik snap ook niet dat zij daar zo veel geld aan besteden.
Ik die de AMR als een kans en na jouw reactie zal ik er anders naar proberen te kijken
2 weken geleden

Beantwoorden

🔥 Jacko Meijaard 2 weken geleden geplaatst
Het is inderdaad verschillend hoeveel de ene binnenhaalt en hoeveel de andere binnenhaalt.

Zo pakt de ene binnen 1 maand zijn/haar eerste commissie, de ander doet er 3-4 maanden over, en weer een ander meer dan een jaar.

Het is puur afhankelijk van jouw werk- en denkwijze, en de hoeveel tijd en energie die je er in stopt, en hoe consistent je er mee bezig bent.

Wat ik bijvoorbeeld heel veel zie gebeuren is dat iemand de eerste twee maanden super enthousiast en veel bezig is, en daarna stopt. 

Vaak komen ze dan na een jaar weer terug, en beginnen ze weer helemaal opnieuw.

Je raad het al: je zult dan niet veel commissie verdienen.

Vergeet niet dat starten met affiliate marketing één van de goedkoopste manieren is om een business op te starten. Je kunt letterlijk met een paar honderd euro beginnen. Weeg dat eens naast het opzetten van een 'normaal' bedrijf met bedrijfspand en personeel etc.

Zoals hier ook al gezegd: denk niet in kosten, maar zie het als een investering. 

Toen ik tien jaar geleden begon, begon ik ook met 0,- euro aan inkomsten. Pas na drie maanden begon ik mijn eerste commissies te scoren. Als ik zie wat er in tien jaar is gebeurd, is dat echt bizar. Dat is puur door de kracht van consistentie. 

Blijven bouwen, blijven proberen, blijven doorgaan. 

Denk niet niet in dagen, in weken of misschien in maanden, maar kijk naar het grotere geheel.
reactie op @jackomeijaard:
Jeffrey Keijzer @jackomeijaard​, mega mooie reactie. Een andere tip die enorm goed werkt is je niet teveel focussen op een affiliatie product. Natuurlijk is het goed om een pagina te maken waaraan je een specifiek product kan koppelen. Echter, door de focus in een artikel teveel op een product te leggen kan je de waarde in een artikel verliezen. Bij affiliate marketing is het belangrijk om echte waarde te leveren. En als je genoeg bezoekers hebt komen daar vanzelf wel wat inkomsten uit. 

Zoals @jackomeijaard​ zegt moet je niet in dagen, weken of maanden denken. Maar je moet eigenlijk denken waar wil ik over 10 jaar staan. Ondanks dat is het wel verstandig om deelstappen te maken waarbij je langzaam aan steeds meer doelen gaat behalen. 

Om terug te komen op jou eerste vraag "Hoeveel verdient iemand gemiddeld uit een affiliate website?" Dit is mede afhankelijk van hoeveel bezoekers je op je pagina hebt. Bij het opzetten van een affiliate website kan je ervoor kiezen om 1, 3 of 5 of meer teksten per week te publiceren. Hoe meer teksten je op de website hebt staan, hoe meer waarde je aan een website geeft en hoe meer bezoekers er komen. Voor een goede strategie kan je het beste kijken naar hoeveel tijd je aan de website kwijt kan/wilt zijn. Hierbij is het vooral belangrijk dat je deze tijd voor een langere periode kwijt kan zijn. Alleen op deze manier kan je ervoor zorgen dat een website succesvol kan worden. 
2 weken geleden

Beantwoorden

Mark de Vries 2 weken geleden geplaatst
Binnen een half jaar naar een paar duizend euro per maand is zeker haalbaar met een niche site i.c.m. organische traffic via Google. Maar dit is inderdaad afhankelijk van je eigen inzet en keuzes die je onderweg maakt.

@jackomeijaard​ geeft je de hengel, maar je moet wel zelf gaan vissen.

De meeste mensen hebben geen geduld en/of discipline en haken af, of proberen er vanaf te komen met shortcuts/trucjes. Ik denk dat uiteindelijk 1% autistisch en obsessief genoeg is om hier een echte business van te maken die >100K per jaar oplevert.

En dat is maar goed ook, anders was er veel meer concurrentie.
reactie op @tradermark:
Bas D Dus nu noem je @jackomeijaard​ indirect een autist 😉
2 weken geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard Is iedereen niet een beetje een autist ;-)?
2 weken geleden

Beantwoorden

Bas D Haha misschien wel. Maar wat Mark zegt zit wel wat in. Je moet wel een beetje "autistisch" zijn om veel alleen te kunnen werken. Aan een affiliate website werken doe je vaak alleen en vrienden en familie hebben er meestal niet zoveel mee. Natuurlijk kan je ook samen met iemand aan een affiliate website werken, voor de niet autisten onder ons ;)
2 weken geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 February 2020 om 20:20
Aantal lezers 96
Aantal reacties 13