Geen verkoop toch een succes

Laatste reactie 07/08/2020 12:31 door Pieter
· Markeren als ongelezen
Daan Peeters 8 maanden geleden geplaatst
Hallo mede affiliate marketeers,

Wat een mooie dag is het toch he. Dat we er maar van mogen genieten met onze leefstijl. Ik wilde even snel iets delen, misschien valt het niet direct onder de succes verhalen maar voor mij is het toch een succesje. Na een aantal jaar offline te zijn geweest en sinds een weekje of 2 weer lekker bezig te zijn met het opzetten van websites ontving ik vanacht een leuk mailtje.

Ik had mijn (oude) mailing lijst weer eens wakker gemaakt en ze vriendelijk gevraagt weer eens een bezoekje te doen op mijn site. Dit gaf als resultaat dat ik meteen mijn hoogste bezoekers aantal in jaren heb gehaald haha. Niet zo moeilijk ook als de site al jaren plat lag.

Maar ik ontving een mail van een van de volgers met een compliment over de website en dat hij zelf ook erg geinteresserd was in affiliate marketing. Voor mij dus een mooie opsteker en leuk compliment wat ik meteen in mijn zak steek. Het zegt me dat ik weer op de goede weg zit, dat soort mailtjes zijn de beste motivatie.

Het geeft ook meteen aan hoe krachtig email marketing is en het goed omgaan met je lijst. Ik heb ze jaren niets gestuurd of iets van me laten horen. Zo uit het niks duik ik dan weer op en vraag ze om even langs te komen. Dat dit goed word ontvangen geeft maar aan dat deze mensen mij vertrouwen. Weer een extra puntje dat aangeeft ik toch iets goed doe en zeker voor motivatie zorgt.

Mijn zegje aan iedereen is dan ook, geef vooral nooit op. Hoe lastig een begin ook kan zijn probeer er doorheen te zetten. Je zult op lange termijn het vaak dubbel en dwars terug krijgen.

Fijne dag allemaal!
Matt T 8 maanden geleden geplaatst
👍👍
Pieter Dijkshoorn 8 maanden geleden geplaatst
Mooi bericht Daan! 👍
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 07 August 2020 om 09:26
Aantal lezers 85
Aantal reacties 3