Geen idee

Laatste reactie 11/05/2022 12:54 door Perry
· Markeren als ongelezen
Denise S 1 maand geleden geplaatst
Hallo leden ik probeer een goede niche te bedenken maar ik heb echt geen idee kan niks bedenken. Kan iemand mij helpen?
Marc van den B 1 maand geleden geplaatst
Zou als eerste website vooral een niche verzinnen waar je veel verstand van hebt en een jaar over kan bloggen zonder dat het je al teveel moeite kost.  Vanuit daar kan je altijd naar een andere niche overstappen of erbij doen die nog meer gericht is op geld verdienen bijvoorbeeld.  Mijn eerste website was een fitness website omdat ik een passie heb voor krachttraining, na een jaar ben er een review website bij begonnen en daarna een geld verdienen website en zo door ;)
Michel Roes 1 maand geleden geplaatst
Wat Marc zegt. Heb je hobby's of andere dingen waar je passie voor hebt? Ik heb een passie voor DJ equipment omdat ik daar al 20 jaar mee bezig ben. Ik kan uren en dagen schrijven over die dingen en weet waar ik het over heb waardoor pagina's snel ranken. Zoek een onderwerp waar jij verstand van hebt, een passie in je leven en je hebt een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie.
reactie op @michelroes:
Perry de Ruijter Hmmm had die nog als 2e website idee ooit , zal die maar loslaten dan :p
6 dagen geleden

Beantwoorden

Ruud Opdam 6 dagen geleden geplaatst
En als zij nou geen passie voor iets zou hebben? Ik denk nl dat zij dit bedoeld, en dan hoe wat verzinnen?
reactie op @ruudopdam:
Marc van den B Dan zou ik niet beginnen met affiliate marketing want dan ga je het gewoon niet volhouden.  Deze business is ook niet voor iedereen geschikt. Je moet echt een lange adem hebben en 80% stopt ook na enkele maanden omdat het te lang duurt.  Dan zou ik lekker een ander verdienmodel zoeken als je echt geen niche kan verzinnen of onderwerp waar je verstand van hebt. 
6 dagen geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 07 April 2022 om 10:24
Aantal lezers 64
Aantal reacties 4