Gedemotiveerd :-(

Laatste reactie 22/07/2021 14:41 door Kevin
· Markeren als ongelezen
Kevin Overbeeke 1 week geleden geplaatst
Goedenmiddag allen, 

Ik ben een half jaar geleden met affiliate marketing begonnen, ik geloof er nog steeds in, vandaar dat ik nog steeds op dit forum zit, maar ben bang dat ik de verkeerde markt heb gepakt. Mijn websitenaam is "www.onlinesuccessen.nl"  en ik focus me op affiliate marketing, en ben er later crypto bij gaan nemen. Ik merk dat ik vooral met crypto totaal geen affiniteit heb, maar ik dacht dit is makkelijk geld verdienen, want de commissies zijn hoog bij PayPro. Dat is dus een grote fout geweest.  Affiliate marketing vind ik wel interessant maar ik merk dat ik het moeilijk vind om originele content te plaatsen, er is namelijk al zoveel over geschreven. Mijn website wordt haast niet bezocht, super jammer. 

Ik denk dat ik deze website eraf ga gooien, want de concurrentie is namelijk zo groot. Er schrijven zoveel mensen over de affiliate marketing cursus, en zoveel mensen schrijven over Crypto. 

Nieuw plan: 
Een website beginnen gericht op een productcategorie van bol.com (waar ik zelf interesse voor heb). En allerlei content gaan schrijven over de producten die op bol.com websites staan. Kan ik hier succesvol mee worden denken jullie? 

Ik voel me al een tijd gedemotiveerd dus hoop dat jullie wat adviezen voor me hebben. 

Kevin 
🔥 Marc van den B 1 week geleden geplaatst
Jammer kevin, 

Dat is eigenlijk ook altijd dat ik aan mensen aanraad om een onderwerp te kiezen waar je passie ligt. Hier heb ik nu 3 websites waar mijn passie liggen en 3 andere besteed ik uit van de inkomsten die ik krijg van de eerste 3 en dan heb ik eigenlijk ook geen haast met wanneer de commissies daar binnen komen, komt elke week een blog op dus die commissies komen vanzelf wel. 

Ik zou dan eerder aanraden om pas crypto erbij te nemen als je bijvoorbeeld een tekstschrijver kan betalen. 

Denk dat teveel mensen die beginnen met affiliate marketing teveel focus hebben op het geld verdienen, commissies en bezoekers. 

Uiteraard kan je ook succesvol worden met bol.com, de commissies liggen alleen wat lager dus je moet meer verkopen. Wel heb je het voordeel van een cookie tijd van 5 dagen en die zit op het gehele winkelmandje. 
reactie op @marcvdb:
Kevin Overbeeke Bedankt voor je reactie Marc ! 

Ja, ik merk dat ik het heel lastig vind. Ik vind het onderwerp Affiliate Marketing heel interessant, dus daar heb ik veel over geschreven. Maar de concurrentie op dit onderwerp is zo ontzettend groot, dat ik achteraf misschien beter een onderwerp had kunnen kiezen waar de concurrentie lager is. 

Mag ik vragen welke affiliate netwerken jij allemaal gebruikt? 
1 week geleden

Beantwoorden

Marc van den B Ik laat me niet kennen door de concurrentie, momenteel ook meerdere websites ook in niches waar ik minder verstand van heb maar je kan echt alles lezen en leren. Kost alleen meer tijd. 

Hier maak ik momenteel vooral gebruik van plug en pay en paypro vanwege de grotere commissies en de abbo's. Maar mijn gezondheidswebsite maakt ook gebruik van tradetracker en daar krijg ik om de dag kleinere commissies binnen, steeds een paar euro. 

Ik denk alleen wel dat je de beste moet willen zijn, als ik al kijk naar je crypto review over de crypto cursus die ik regelmatig succesvol promoot, dan zie ik echt een wereld van verschil tussen mijn review en die van jouw. 

Als je een review van een product gaat plaatsen, dan zal je echt moeten kijken naar de top 3 en daar beter dan zijn. Deze review die je nu hebt geschreven zal nooit gaan scoren op google omdat hij gewoon langerna niet compleet genoeg is. 

Affiliate marketing is echt een sport van zoveel mogelijk informatie bieden aan je bezoekers, anders ga je het echt niet redden, ongeacht de niche die je uiteindelijk kiest. Succes ;)
1 week geleden

Beantwoorden

Kevin Overbeeke Nu lekker op vakantie maar na mijn vakantie wil ik het mede door jouw bericht weer gaan oppakken !! Heel erg bedankt voor je reactie
1 dag geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Jacko Meijaard 1 week geleden geplaatst
Nooit opgeven omdat je denkt dat de concurrentie te groot is. Juist dan is het een interessante markt, met veel volume en veel commissies.

Waarom denk je dat je in een andere markt wel de motivatie zou vinden? 

Hier heb je al wat in opgezet. 
🔥 Boyd van Dongen 1 week geleden geplaatst
Eens met Jacko. Concurrentie heb je overal. De reden dat je weinig verkeer binnen haalt, heeft wss te maken met de kwaliteit van je content en de zoekwoorden waarop je probeert te ranken

Ik heb je website snel even bekeken en ik zie best wel wat blogs met (relatief) weinig inhoud en ook mis ik de wow-factor.

Aan de andere kant heb je nu een site die al een aantal maanden live staat. Je hebt nog alle tijd en kansen om er aan te sleutelen. 

Doe nieuw zoekwoordonderzoek, onderzoek wat mensen willen weten wanneer ze naar woord A of B zoeken en neem hier ook de tijd voor. C

Check vervolgens wat jouw concurrenten doen op zoekwoord A of B. Hebben zij een tekst van 2.000 woorden met 5 tips (of iets anders), maak dan een tekst van 3.000 woorden met 10 betere tips. Ook dit moet je onderzoeken, maar dat is wat je in mijn optiek zou moeten doen. Meer waarde bieden dan andere sites en dat is lastig idd, maar niet onmogelijk
reactie op @boydvandongen:
Kevin Overbeeke Goede tip !  Dankjewel ! Ga ik mee aan de slag
1 dag geleden

Beantwoorden

Martijn M 1 week geleden geplaatst
Zonde om de handdoek voor deze website in de ring te gooien.

Lees anders de laatste alinea's van je eigen tekst nog eens door:
https://onlinesuccessen.nl/ervaring-affiliate-marketing/

Leren, leven en dan doorgeven!
Simone Van kempen 1 week geleden geplaatst
Ik herken je gevoel Kevin. Ik was ook op een punt gekomen dat ik bijna wilde opgeven omdat je merkt dat het geen succes heeft, maar succes heeft tijd nodig. Om mijzelf te motiveren kijk ik graag naar video's van mensen die daar wel succes in hebben, zodat ik leer dat het wel kan als je maar doorgaat. Jacko heeft ook heel veel goede motivatie podcasts en video's die je kan gebruiken om jezelf te motiveren. Nooit opgeven, want je weet maar nooit wat voor succes je gaat hebben over een jaar!
Jacko Meijaard 1 week geleden geplaatst
Deze geeft het ook altijd goed aan ;-)
reactie op @jackomeijaard:
Martijn M Precies dit idd :D
1 week geleden

Beantwoorden

Simone Van kempen 1 week geleden geplaatst
Een goede video om te kijken is deze van Ben Francis (baas van Gymshark).
Lusina Porosjan 6 dagen geleden geplaatst
Hoi Kevin,

Wat jammer dat je je site eraf wilt gooien. Je hebt er hard aan gewerkt. Je site staat er al en je kunt altijd een nieuwe erbij doen. Maar het zou zonde zijn om je geduld te verliezen en om die reden je site eraf te gooien. Je bent je motivatie kwijt, maar pak die weer op en denk aan je doelen en je toekomst. Ik las in je verhaal dat je een dochtertje hebt. Over een paar jaar kun je aan haar vertellen dat je je succes hebt behaald door niet op te geven. Dan zal je een voorbeeld voor haar zijn. Demotivatiemomenten horen erbij. De rijke en succesvolle mensen hebben ook moeilijke en falende tijden gehad, maar ze hebben nooit opgegeven! 

Lees hieronder jouw woorden: 

1. Steek er tijd en energie in: Het succes komt je namelijk niet aanwaaien. Je bent namelijk niet de enige die succesvol wil worden met affiliate marketing. Geef het dus niet op na 1 of 2 maanden. Ga op zijn minst door totdat jij je eerste commissie in de pocket hebt.
2. Heb geduld: Zoals ik al eerder benoemde, geef niet te snel op. Geef de bezoeker de kans om je website te vinden. En ga in de tussentijd door met schrijven van teksten. Zorg dat je zoveel mogelijk content op je website plaatst.


Groetjes Lusina
Kevin Overbeeke 1 dag geleden geplaatst
Iedereen bedankt voor de reacties ! Dit motiveert mij en ik ga er toch weer verder mee aan de slag ! Bedankt allemaal
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 14 July 2021 om 16:33
Aantal lezers 101
Aantal reacties 15