Formaat CTA Boxes

Laatste reactie 13/06/2019 10:10 door Léon
· Markeren als ongelezen
Michel Roes 1 jaar geleden geplaatst
Hallo allemaal,

Op mijn website schrijf ik over van alles en nog wat wat met gitaar spelen te maken heeft. Nu wilde ik, via het partnerprogramma van Bol.com, een review gaan schrijven over een aantal clip-on stem apparaten. Nu kan ik de affiliate-link van Bol.com niet zomaar in de tekst plakken. Ik zat te denken om meerdere CTA boxes in mijn bericht te plakken met hierachter verschillende Bol.com affiliate-links. Nu is mijn vraag of ik het formaat van de CTA boxen kan verkleinen en of ik er 2 of meerdere naast elkaar kan zetten. Anders krijg ik een stuk of 6 van die "lompe" CTA boxes in één bericht.

Ik hoor graag van jullie😄

Grtz. Michel
Thijs Blankestijn 1 jaar geleden geplaatst
Ik tag @leongotje​ ff voor je, die kan denk ik het beste antwoord geven op je vraag. 
Léon Gotjé 1 jaar geleden geplaatst
De CTA's zijn niet te verkleinen. Ik denk dat je beter gebruik kan maken van linkjes/buttons in plaats van veel CTA's. Doordat je veel CTA's gaat bieden zien mensen ook niet meer welke de belangrijkste is, wat er weer in kan resulteren dat ze vervolgens op geen enkele CTA drukken. Een call to action is dus echt bedoelt om je bezoeker naar het belangrijkste doel te leiden eigenlijk.
reactie op @leongotje:
Michel Roes Oke dat is duidelijk bedankt. Is er binnen Marketheme een functie op kleinere Buttons aan te maken? Ik heb gisterenavond nog even lopen zoeken maar ik kon zo niet wat vinden. Ik wil vaker dit soort reviews gaan maken dus ik hoop het wel:)

Groeten Michel
1 jaar geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé 1 jaar geleden geplaatst
Ik weet niet of je handig bent met HTML? Ik heb op je tradetracker pagina een knop toegevoegd. Je kan de volgende HTML gebruiken.

< a class="btn btn-small" href="https://hierkomtjeurl.nl">hier komt je knoptekst< /a>

Mocht je daar niet uit komen, laat het me even weten, dan ga ik nadenken of ik hier een update voor uit kan rollen zodat je makkelijker een knop kan maken.

PS. Vergeet niet om even je exit pop-up uit te schakelen, die heb je namelijk niet, daardoor komt er een lege pop-up zichtbaar
Michel Roes 1 jaar geleden geplaatst
Ik heb weinig ervaring met HTML maar ik ga het gewoon eens proberen. Google is je beste vriend anders. Mocht ik er niet uit komen dan laat ik weer van me horen.

Scherp, ik had zelf nog niet gezien dat die nog aan stond:)

Bedankt voor je reactie
Léon Gotjé 1 jaar geleden geplaatst
@michel3​ zie het topic dat ik heb aangemaakt op https://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/feature-makkelijker-knoppen-toevoegen als referentie kan je ook het concept gebruiken dat ik op jouw website heb aangemaakt. Deze heet "Testpagina Leon Nieuwe Knoppen". Nu moet het zeker lukken!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 June 2019 om 13:19
Aantal lezers 30
Aantal reacties 7