Feedback op m'n website

Laatste reactie 19/11/2019 19:09 door Robin
· Markeren als ongelezen
Robin van Baak 9 maanden geleden geplaatst
Heeey allemaal!

Ik ben nu alweer eventjes bezig met mijn website en ik vroeg me af of jullie een keer naar mijn website konden kijken en me advies kunnen geven over eventuele verbeterpunten?

takeactionnow.nl

Ik ben elke dag bezig met mijn website maar ik heb het gevoel alsof ik bepaalde dingen nog niet helemaal goed oppak en/of implementeer. Ik zie namelijk nog geen stijging in mij bezoekersaantallen. Ik weet dat er uiteraard een bepaalde periode overheen gaat en dat er veel concurrentie is in deze niche maar ik wil alsnog wat advies vragen voordat ik maanden lang dezelfde fouten maak.

Ik hoor het graag van jullie!

Alvast bedankt voor de feedback 😁
Robert Jansen 9 maanden geleden geplaatst
Top begin. Lekker doorgaan met content knallen. Dan komen de bezoekers vanzelf. Die begrippenlijst uitbreiden en knallen met blogs.

Dit viel me wel op op de telefoon (screenshot)
Bert van den Einden 9 maanden geleden geplaatst
Allereerst: Goed bezig en lekker door gaan met de content.

Het viel me wel op dat veel artikelen van je niet voorzien zijn van call to actions. Ik zou wat meer call to actions toevoegen.

Natuurlijk wil je waardevolle informatie geven voor de bezoeker, maar je wil vast ook dat ze je geld op gaan leveren?

Verder viel me wat Robert zei ook op (zie afbeelding). Maar dat is meer iets voor @leongotje
reactie op @bertvandeneinden:
Léon Gotjé Wat betreft de afbeelding. Staat op de planning voor volgende week. Thx voor het melden!
9 maanden geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé Punt is verwerkt!
9 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Robin van Baak 9 maanden geleden geplaatst
Thanks voor de feedback guys! Zijn allemaal punten waar ik absoluut wat mee kan!

We blijven door knallen en dit werkt uiteraard super motiverend.

Nogmaals bedankt 😁
Mark de Vries 9 maanden geleden geplaatst
Nog een cosmetisch dingetje, de teksten van de meta info worden afgebroken, waardoor het allemaal schot en scheef komt te staan. Verder zou ik bij auteur een naam neerzetten ipv aan emailadres.
reactie op @tradermark:
Léon Gotjé Even een extra opmerking. Het emailadres is aan te passen onder je profiel. Daar staat een optie schermnaam waar je iets anders kan kiezen.

Wat betreft de meta info kan je bij een 3 koloms structuur deze het beste verbergen. Deze optie is aanwezig in het berichtenoverzicht block.
9 maanden geleden

Beantwoorden

Robin van Baak Hey Léon, 
Ik was nog bezig geweest met de kleine cosmetische dingetjes, alleen ik kan de optie niet vinden om de meta info uit te zetten. Op mijn Home pagina heb ik een 'Berichtenoverzicht' Blok staan en daar heb ik het nu uit gezet. Alleen op mijn Blog pagina kan ik die functie zo 1 2 3 niet vinden. Waar kan ik dit vinden? 
8 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Paco V. 9 maanden geleden geplaatst
Hey Robin, ik heb ook nog wel een paar tips voor je:

1/ Verdoe je tijd niet aan "lulkoek"blogjes maar focus op je reviews, die zijn supergoed!

Al die kleine blog postjes kosten wel tijd, maar gaan je nauwelijks iets opleveren. Iedere affiliate probeert voor diezelfde keywords "snel afvallen", "snel afvallen zonder sporten" etc te ranken. Als het je al lukt om daar traffic uit te halen, gaat het niet goed converteren naar sales. Je reviews zijn beter dan de meeste die ik tegenkom, focus puur daar op. 

2/ Optimaliseer je posts voor meer dan alleen de productnaam.

Reviews zijn by far de simpelste manier om commissie weg te kapen. Andere websites warmen de bezoeker op met informatie en jij kopt met je review de sale binnen, dus wordt beloond. Nu optimaliseer je enkel voor de productnaam, bijvoorbeeld "strakke buik bijbel". Voeg ook woorden toe zoals "strakke buik bijbel pdf", "strakke buik bijbel download", "strakke buik bijbel review", "strakke buik bijbel korting" etc. Dat zijn keywords waar je super makkelijk op kunt ranken en commissie mee kunt scoren. 

3/ Wees origineel en geef een reden om via JOUW link te kopen.

Bijna alle affiliate sites die je tegenkomt, apen elkaar na. Knopteksten zoals "ga direct naar de geheime kortingspagina" terwijl er geen korting is en de pagina ook niet geheim is... De meeste mensen prikken daar doorheen. Beter is om jouw bezoekers een reden te geven om via jouw link te kopen - een bonus. Je kunt bijvoorbeeld op Fiver of waar dan ook een PDF'je laten maken met extra content over het onderwerp. Dan geef je aan dat als mensen het product via jouw link kopen en jou de factuur sturen, de bonus ook ontvangen. Creativiteit wint altijd. 

Als laatste tip; over optimaliseer niet met losse blog posts die bijna over hetzelfde gaan. Ik zag dat je veel blog posts rondom "snel afvallen" hebt - het zou mij niets verbazen als je dat duplicate content issues gaat opleveren. Beter om 1 stuk content te maken waar je dat allemaal in vangt dan allerlei losse posts over hetzelfde.

Hoop dat je er iets aan hebt! Je reviews zijn top gedaan, dat heeft zeker potentie!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 02 November 2019 om 16:58
Aantal lezers 74
Aantal reacties 10