Feedback gevraagd!

Laatste reactie 11/01/2019 20:33 door Marij
· Markeren als ongelezen
Marij Kuijpers 5 maanden geleden geplaatst
Hey Allemaal,

Ik heb mijn website sinds 2 dgn geleden online gezet. Hebben jullie feedback voor mij ? Het liefst liefdevol genadeloos ;-)

www.lichterdoorjeleven.nl

Gr. Marij 
Sander . 5 maanden geleden geplaatst
Feedback wil je? Dan kan ik kort zijn. Waardevolle content gaan plaatsen elke dag opnieuw! En het succes gaat zeker komen! 

Wens je succes Marij!
Sieto vd Heide 5 maanden geleden geplaatst
Waardevolle content plaatsen, inderdaad. Maar wat is waardevol? Voor wie? Waarde en succes hangen samen met de niche die je kiest en hoe je daar op inspeelt.

Ik vind je naam 'lichter door het leven' erg leuk! En daar kun je ook meerdere kanten mee op; letterlijk lichter qua gewicht, of wat meer abstract 'lichter in je hoofd'.

Op je website staan nu dan ook 3 artikels, over 3 verschillende niches; afvallen, mindfullness en depressie. Tenzij je echt een reden hebt om de breedte in te gaan, doe je er vooral in het begin verstandig aan te focussen op één.

praktisch: de link op je frontpage naar 'depressie' verwijst naar een edit-link in de backend van marketheme.

Ook op de frontpage: 'Lichter door je leven.nl De site voor je lichaam en geest !' Als het mijn site zou zijn, zou ik er iets als: 'Lichter door het leven? Hier lukt dat, lichaam en geest!' ofzo. De URL nog eens benoemen vind ik niet zoveel toevoegen en 'de site voor lichaam en geest' een beetje obvios.

Het verhaal 'mijn depressie' is veel tekst en weinig beeld. Ik zou dat meer in balans brengen. Een probeer ook wat kortere alineas te gebruiken, 2 a 3 regels per alinea is voldoende. Anders zakt de aandacht snel weg.

Voor nu totzover even, succes :-)

Marij Kuijpers 5 maanden geleden geplaatst
Thanx daar kan ik wat mee ;-)
Jacko Meijaard 5 maanden geleden geplaatst
Hele goede tips hierboven!

Wat ik je nog mee wil geven is om echt goed zoekwoord onderzoek doen. Schrijf content voor trefwoorden waar je op gevonden wilt en kunt worden.

Check deze video eens >
Marij Kuijpers 5 maanden geleden geplaatst
Thanx allemaal
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 10 January 2019 om 22:59
Aantal lezers 31
Aantal reacties 6