Feedback gevraagd!

Laatste reactie 27/04/2021 12:26 door Marc
· Markeren als ongelezen
Hein Dijkstra 2 weken geleden geplaatst
Dagelijks krijg ik steeds meer mensen die via google op mijn website terecht komen. Heel fijn om te zien dat je dus echt kan groeien. Wat vinden jullie van mijn website? check➡ 
www.gezondekilos.nl. Alle feedback is uiteraard welkom!
Boyd van Dongen 2 weken geleden geplaatst
Hey Hein,

Goed bezig, het begin is gemaakt! 

Ik kan me alleen niet voorstellen dat je veel sales zal genereren met het verkopen van pannen op bol.com, wanneer men zoekt naar een erwtensoep recept én uitkomen op een erwtensoep recept. Tenzij je een stuk tekst toevoegt over de beste pan voor dit recept wellicht. Maar het kan misschien ver gezocht zijn. Ga je vanzelf merken denk ik!

Hetzelfde geldt ook voor de verwijzing naar de afslank recepten bijbel in je blog over water en hoe belangrijk dit voor iemand is. Ik vind dit persoonlijk ook wat ver gezocht, maar het kan wellicht werken. Who knows.

Als je een artikel schrijft over de beste pan voor erwtensoep verwacht ik juist wel dat je bijvoorbeeld pannen via bol.com gaat verkopen.

Wellicht kan je iets met deze tips!
reactie op @boydvandongen:
Hein Dijkstra Hi Boyd,

Bedankt voor je feedback. Ik begrijp precies wat je bedoelt. Super tof dat je me hier op wijst. Hier kan ik weer van leren;). Ik heb het meteen aangepast, en kan nu weer door met bouwen op de website. 
2 weken geleden

Beantwoorden

Marc van den B 2 weken geleden geplaatst
Eens met Boyd, de producten die je wilt promoten moeten ook echt te maken hebben met het artikel waar ze bij horen anders zullen deze nooit een een verkoop gaan leiden. 

Ik zou ook oppassen dat je niet te graag wilt verkopen, het doel van een website is zoveel mogelijk waarde aan een bezoeker geven. De afslankbijbel in je "over mij" zetten vind ik persoonlijk wat ver gaan. Ik ga naar "over mij" om meer over de eigenaar van de website te lezen.

Hetzelfde met de citroensap blog, daar zie ik zelfs 3 CTA buttoms aan het einde waardoor je de bezoeker keuze stress geeft en die weet niet meer waar te klikken. 

Onder je hoofdstuk: Wat zit er in een citroen verwijs je weer naar de afslankbijbel. Ik zou echt gaan minderen. Het moet geen poppenkast worden zoals jacko zo mooi kan zeggen. Ik zou echt gewoon eventueel in het begin 1 link doen en aan het einde een CTA en niet meer. 

En zou ook author even je naam instellen, nu zie ik je hotmail erachter. 

Verder ziet de website er prima uit. Je zou uiteindelijk nog wat categorieën kunnen instellen zodat mensen daar ook op kunnen zoeken als ze op je website zitten. 
reactie op @marcvdb:
Hein Dijkstra He Marc,

Ook jij enorm bedankt voor jouw feedback. Ik heb het direct aangepast, zodat  ik weer verder kan met de website. Ik begrijp wat je bedoelt, en het moet ook een rustige website worden/ blijven. Heb je nog tips qua thema?  
2 weken geleden

Beantwoorden

Marc van den B Ik heb zelf al mijn websites gebouwd met GeneratePress, geen poespas en allemaal lekker snel. Maar dit zijn er vast meer maar ik vind ze super lekker werken :)
2 weken geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 26 April 2021 om 12:28
Aantal lezers 96
Aantal reacties 6