Engelstalig ads programma naast Adsense - Ervaringen?

Laatste reactie 08/05/2020 19:36 door Bart
· Markeren als ongelezen
Bart de Ridder 2 maanden geleden geplaatst
Hoi beste mensen; heeft er iemand ervaring met een Engelstalig advertentie programma, anders dan Google Adsense?

Ik heb een Engelstalige website waar ik normaal gesproken zo'n 3500 tot 6000 bezoekers per dag op krijg. Al jaren heeft deze website niet mijn prioriteit omdat het naar mijn idee een slechte site is en ik nooit een goed verdienmodel gevonden. Nu met het corona virus krijg ik afgelopen week zo'n 10.000 bezoekers per dag. Naar mijn idee zijn dat best veel bezoekers, dus tijd voor actie, dacht ik.

Inkomsten in januari 2020: zo'n 90 euro aan advertenties met zo'n 110.000 gebruikers.

Nu maak ik alleen gebruik van Adsense. Maar ik krijg regelmatig mailtjes van bedrijven die hun advertentie programma willen toepassen op mijn website, ik heb geen ervaring met andere programma's en betwijfel of ze betrouwbaar zijn.

Daarom mijn vraag; heeft iemand ervaring met Engelstalige advertentie programma's die ongeveer net zo eenvoudig als Adsense werken maar hopelijk meer opbrengen?

De website gaat over de voetbalgame FIFA en is Engelstalig. Ik weet dat internetsuccesgids voornamelijk over affiliate marketing gaat, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat hier wat knappe koppen zitten die mogelijk hun ervaringen kunnen delen :)
Boyd van Dongen 2 maanden geleden geplaatst
Media.net is te vergelijken met Adsense, alleen dan vanuit de Yahoo/Bing engine. Maak er zelf geen gebruik van, maar kan wellicht interessant voor je zijn. 
🔥 Jan M 2 maanden geleden geplaatst
Kijk eens naar Ezoic! Is een advertentie platform. Precies wat jij zoekt denk ik.

Gebruikt het zelf niet. Volg wel (Amerikaanse) mensen die hier heel veel succes mee halen.
Bas Vd 2 maanden geleden geplaatst
Zat idd ook aan Ezoic te denken.

https://www.nichepursuits.com/ezoic-review/
Bart de Ridder 2 maanden geleden geplaatst
Ah ja thanks voor de reacties! Ezoic heeft mij inderdaad al meerdere keren benaderd, maar juist daardoor voelde het een beetje onbetrouwbaar aan.

Had er zelf zo snel niet aan gedacht om een review op te zoeken, dom van mij. Maar ziet er goed uit in de review, hartstikke bedankt :)
Bart de Ridder 4 weken geleden geplaatst
Om nog even terug te komen hierop, ik gebruik Ezoic nu bijna een maand en mijn inkomsten zijn ongeveer 3x zo hoog geworden :) daar ben ik heel blij mee, dus bedankt voor de tip.

Overigens is mijn RPM/CPM nog steeds super laag met slechts €0,60 per duizend bezoekers...
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 03 April 2020 om 11:56
Aantal lezers 37
Aantal reacties 6