Elke blog mijn gekozen product promoten?

Laatste reactie 15/01/2022 13:56 door Perry
· Markeren als ongelezen
Frida van Dongen 4 dagen geleden geplaatst
Heey! ik heb een vraagje, ik ben nu een tijdje begonnen met blogs schrijven, maar moet ik altijd mijn blog eindigen met een verwijzing naar mijn product en een call to action knop zodat ze daarop kunnen klikken of niet? Ik twijfelde er een beetje over want als ik het bij elke blog doe is het misschien een beetje veel...?
Marc van den B 4 dagen geleden geplaatst
Je moet je bedenken dat de kans groot is dat mensen vanuit google komen naar een bepaalde blog met een doel om ergens iets over te lezen of wellicht dat product te kopen en dan weer van je pagina af te gaan.  Dus dat je dan in elke blog een CTA hebt staan, dat is dus niet to much omdat je bezoeker er feitelijk niks van merkt. Bezoekers kijken nou eenmaal vaak maar 1 blog.  Het kan natuurlijk wel zijn met als voorbeeld crypto, dat je een blog hebt met "wat is cryto" en die bijvoorbeeld aan het einde verwijst naar een andere blog "tips om geld te verdienen met crypto" en dat je die dan weer verwijst naar een crypto cursus met een CTA naar het product. 
Frida van Dongen 3 dagen geleden geplaatst
Dankjewel voor je reactie! Hier heb ik zeker wat aan. 
Perry de Ruijter 3 dagen geleden geplaatst
Onthoud wel dat zoek intentie key is. Als iemand zoekt op 'Draadloze Stofzuiger met dweil' ga je het artikel niet kunnen sturen naar een cryptocursus. Ook de superhelden op dit forum niet :) probeer hier de Sweet spot tussen te vinden, je kan uiteindelijk stiekem wel veel naar 1 product/dienst sturen
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
51
Topic gestart 14 January 2022 om 15:30
Aantal lezers
Aantal reacties 4