Eerste succesje | Wie het kleine niet eert ...

Laatste reactie 30/11/2020 19:29 door Pieter
· Markeren als ongelezen
Eric Leeuwenburgh 2 maanden geleden geplaatst
Even een eerste klein vreugde momentje.

Begin oktober gestart met de AMR. Vanaf eind oktober begonnen met MT2. Site staat nu een maandje live ongeveer met inmiddels 25 pagina en 8 blogberichten. Net geaccepteerd door Bol.com en Daisycon. Clickbank al weken geleden geregeld, nu Awin nog en dan heb ik mijn lijstje met programma's die ik wil promoten voorlopig compleet.

Uit nieuwgierigheid net even voor het eerst op Google Analytics gekeken en zie dat ik afgelopen week gemiddeld zo'n 2-4 bezoekers per dag heb. Kunnen natuurlijk ook mensen van het affiliate netwerk zijn :P 
De eerste echte commissie zal nog wel even op zich laten wachten, maar nu Bol geaccepteerd is misschien binnenkort een eerste kleine commissie. 

Ter info, ik doe dit puur als hobby en interesse in m'n eigen niche. Als het in de toekomst wat oplevert dan is alleen maar mooi meegenomen, zou fijn zijn als het z'n eigen kosten terug betaald. Naast een full-time job en drie kids is het af en toe zoeken naar de momenten om aan je site te kunnen werken.

Gelukkig hanteer ik Jacko's advies 'doe iedere dag iets, ook al is het maar een kwartiertje' al zolang als ik me kan herinneren. Het helpt je echt de doelen te bereiken die je wilt. 

Dit was het even voor nu. En door!
Pieter Dijkshoorn 2 maanden geleden geplaatst
Leuke update Eric!

Lekker dat er geen druk op zit.

Iedere dag iets doen aan je site, al is het maar 15 minuten, gaat zich op termijn zeker uitbetalen.

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 30 November 2020 om 17:21
Aantal lezers 70
Aantal reacties 2