Niche voor eerste site?

Laatste reactie 30/07/2020 11:15 door Sander
· Markeren als ongelezen
Robbert Steenbak 7 maanden geleden geplaatst
Wat zouden jullie aanraden voor site en wat zouden jullie aanraden om te promoten. Dit vraag ik om zo een begin op te bouwen en van dat geld mn andere sites met de tijd uit te breiden.

Ook had ik nog een vraag betreft neostrada. Als ik nu beslis om een andere site die beter gaat pakken voor mijn gevoel op te zetten, moet ik dan ook een nieuwe webhost nemen of kan die op de vorige worden gezet?
🔥 Marc van den B 7 maanden geleden geplaatst
Ik zou iets promoten waar je passie ligt want het kan zo 6 maanden duren voordat je eerste commissie binnenkort dus doorzettingsvermogen is zeker handig 

Volgens mijn kan je een back-up maken en die overzetten.  Maar kan je ook bij neostrada informeren 👍
Daan Peeters 7 maanden geleden geplaatst
Het is altijd aan te raden om een product te kiezen dat dicht bij je staat of iets waar je passie voor hebt. Dit maakt het namelijk 10x makkelijker voor je om er goede content over te maken en niet zomaar op te geven.

Over de hosting, dat hang vaak af van welk pakket je gekozen hebt. Sommige zijn voor 1 site, andere kun je er meer opzetten.

Feit blijft wel dat je moet proberen om bij een project te blijven en te zorgen dat dit eerst goed gaat draaien. Te veel willen doen is echt een van de grootste valkuilen.
reactie op @daanpeeters:
Robbert Steenbak Ja daar heb je zeker een punt. Ik ga mezelf eens storten op deze site en het gewoon op orde maken. Aanpassen kan altijd nadien nog natuurlijk

Bedankt voor jullie input!
7 maanden geleden

Beantwoorden

ramses werf 6 maanden geleden geplaatst
Hi

Helemaal eens met bovenstaand. 

De vier grootste niches op internet zijn:

1. Dieren en huisdieren
2. Gezondheid
3. Reizen en dagjes uit
4. Hobby

Dit zijn alsnog redelijk grote niches, maar als je iets kan bedenken wat hieronder valt zit je over het algemeen goed. Je zou kunnen denken dat er juist in die 4 markten een grote concurrentie zit. Dan heb je enigszins gelijk, echter geeft dat juist goed aan dat er geld te verdienen is in die markt.

Focus inderdaad op 1 specifiek onderwerp, blijf dicht bij je eigen interesse dan heb je naar mijn idee de hoogste kans van slagen.

Kick Butt!

Ramses
Christine van der Pol 6 maanden geleden geplaatst
https://vijfsimpelestappen.nl/meer-dan-honderd-fantastische-onderwerpen-voor-je-website/

Misschien zit hier iets bij?
Jacko Meijaard 6 maanden geleden geplaatst
Moet je een niche kiezen die aansluit bij je interesses? Nee. 
Is het handig om dit wel te doen? Ja.

Reden is dat je er op die manier makkelijker over kunt schrijven, en je er ook liever mee bezig houdt. 

Kies ook wel iets waar geld in te verdienen is, en maak het niet te lastig voor jezelf. Volg bewezen strategieën.
Sander Eshuis 6 maanden geleden geplaatst
Ik ben het hier ook met Jacko eens. Als je zelf teksten wilt gaan schrijven, dan is het wel zo makkelijk dat je enigszins wat raakvlakken hebt, of in ieder geval er over wilt leren, anders zie je dit wel terug in de kwaliteit van de teksten. 

Wil je de teksten gaan uitbesteden? Dan kan je natuurlijk wat breder gaan en hoef je niet perse affiniteit te hebben met het onderwerp. Al is het wel makkelijk dat je iets weet over het onderwerp zodat je de aangeleverde teksten ook na kunt kijken op juistheid. 

Succes! 
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 28 July 2020 om 22:11
Aantal lezers 102
Aantal reacties 8