Eerste review online

Laatste reactie 15/06/2019 19:10 door Jeroen
· Markeren als ongelezen
Thijs Blankestijn 2 maanden geleden geplaatst
Yes, mijn eerste review is af en gepubliceerd. Ik hoor natuurlijk graag jullie mening, dus hieronder de link.

http://www.allemaalreviews.nl/de-cryptocurrency-beginnerscursus-review

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties. Oh en even voor de duidelijkheid, ik heb in overleg met @coenoldebijvank2​, de cursus echt gemaakt. 
Coen Olde Bijvank 2 maanden geleden geplaatst
Zit er goed uit @thijsblankestijn

Ik zou alleen wel je site voorzien van een SSL certificaat, 2 tientjes.. maar het zal je hogere rankings opleveren en dus meer sales.
reactie op @coenoldebijvank2:
Thijs Blankestijn Ik zit bij neostrada en dat ssl certificaat zou bij de hosting moeten zitten. Ik ga wel ff contact opnemen met de klantenservice.

Heb je verder geen opmerkingen? Dan heb ik het best goed gedaan. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Hee @coenoldebijvank2, heb het een ander ingesteld op het cpanel, zou je het nog eens willen proberen? Als het goed is moet je nu wel naar de beveiligde site gaan. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Pepijn Goetheyn ik heb via neostrada ook nog een extra SSL-certificaat moeten aankopen, was inderdaad 20EUR ongeveer. Is het meer dan waard!
Ik dacht ook dat het in het pakket zat maar blijkbaar zit dat er niet bij zonder extra betaling.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn @pepijngoetheyn​ ik heb het goedkoopste hostingpakket bij neostrada en toen ik aangaf, dat het niet lukt met het certificaat hebben ze het heel snel voor me geïnstalleerd zonder extra kosten. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Pepijn Goetheyn ow... dat is dan ong. 20EUR die ik extra heb betaald voor niks, die fout maak ik niet opnieuw. Bedankt voor het antwoord @thijsblankestijn​. ;-)

2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Bert van den Einden 2 maanden geleden geplaatst
Ziet er idd goed uit.

Zou alleen de permalinks nog even aanpassen.
reactie op @bertvandeneinden:
Thijs Blankestijn Hoe bedoel je @bertvandeneinden
2 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn http://www.allemaalreviews.nl/de-cryptocurrency-beginnerscursus-review

Beter zo? 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Bert van den Einden Zo idd ja!

Het ssl certificaat is ook goed geinstalleerd zie ik.

2 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Gelukkig, ze waren heel snel met helpen bij de support van neostrada. 
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Thijs Blankestijn 2 maanden geleden geplaatst
Hee @klaaskoopman​, ik ben ook heel nieuwsgierig naar jou mening
reactie op @thijsblankestijn:
Klaas Koopman @thijsblankestijn​ Er valt m.i. weinig over te vertellen? Liever behandel ik het vanaf jouw kant:

Hoe valt dit binnen jouw contentplan?

Welke zoektermen wil je gaan targeten?
Hoe sterk sta je tegenover jouw concurrenten op dit vlak, content-wise gezien?
Wat ga je doen, mocht het product uit de running worden gehaald?
2 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Het is een relatief nieuw product, ben waarschijnlijk een van de eerste affiliates met een review. Ik ben van plan om eerst een categorie online cursussen te gaan maken een daar een aantal mooie reviews voor te schrijven. Als dat dan staat, ga ik verder met een volgende categorie enz enz. Net zolang tot ik een mooie goed gevulde review site heb gemaakt met degelijke reviews. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Concurrenten zijn er nog bijna niet, ik weet van Coen dat de Paypro mail nog de deur uit moet. Ik loop met deze review, dus voor op de meute. Als ik het goed begrepen heb van @coenoldebijvank2, dan is hij deenige die op dit moment een soortgelijk artikel online heeft. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Léon Gotjé Ik denk dat @klaaskoopman​ meer benieuwd is naar hoe je het voor je ziet in het grote geheel, niet alleen deze review. Er zijn natuurlijk meer sites als deze (PPreviews.nl bijvoorbeeld). Hoe ga je met jouw website betere content bieden dan de concurrent die al ruim 190 reviews online heeft staan
2 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Exact, @leongotje​. Affiliate marketing is niet simpel een review schrijven, online zetten en hopen op een positie binnen Google, wachten op kliks en sales. Ik heb wel vaker het gevoel dat mensen op dit forum zo denken, maar er komt uiteraard veel meer bij kijken. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn En daarom heb ik me aangemeld bij de 1 op 1 training van Jacko. We gaan samenwerken om hier een succes van te maken. Ik realiseer me wel dat ik waarschijnlijk niet de allermakkelijkste weg gekozen heb, maar vertrouw ook op het advies van mijn coach
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 5 overige reactie(s)
Suze Keultjes 2 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig Thijs!!
Sander Eshuis 2 maanden geleden geplaatst
Hey Thijs! 

Ik heb het artikel eens gelezen en er viel mij meteen iets op. Zodra ik op "verder lezen" klik op de blogpagina, kom ik uit op deze link: https://www.allemaalreviews.nl/de-cryptocurrency-beginnerscursus-review/#more-60 

Het artikel is dus zowel met als /#more-60 te bereiken. Dit valt volgens mij onder duplicate content en zou dan ook zeker eens kijken of je dit kan veranderen. "Mocht dit niet onder duplicate content vallen, dan hoor ik het graag. 

Verder ziet het artikel er naar mijn mening goed uit hoor. Zou alleen eens kijken of je wat meer afbeeldingen of video's aan het artikel kan toevoegen. Het is een beetje veel tekst, waardoor Ik sneller zal afhaken. Kijk ook goed naar je concurrentie "bijvoorbeeld ppreviews.nl". Hoe doen zij het en hoe kan ik het doen of zelfs nog beter! Er is in ieder geval genoeg werk aan de winkel!

Succes!
reactie op @sandereshuis:
Thijs Blankestijn Volgens mij heeft dat te maken met de lees verder tag
2 maanden geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Nee, dit valt niet onder duplicate content.
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Bas Vd 2 maanden geleden geplaatst
Heb je het zelf getest en voor hoelang? Trade je nu zelf, wat doe je nu anders dan voor de cursus? Op welke manier heeft de cursus je nou echt verder geholpen?

Nu is het meer een overzicht van wat je krijgt ipv een daadwerkelijke review.

De kreten zijn ook beetje nietszeggend zoals "ik heb echt het gevoel, dat ik nu meer weet over Cryptocurrency, dan voor ik begon met de cursus." noem ik geen review maar meer logica. 

Komt niet vaak voor ik een cursus doe en daarna minder weet over het onderwerp. Ik denk dat het een stuk beter kan. 
reactie op @bas-nl:
Thijs Blankestijn Thanks voor de kritische noot man. Ik ga morgen weer ff goed kijken en dan komen er idd nog wel aanpassingen. Jacko gaf mij het advies om het veel persoonlijker te maken, maar ben er nog niet uit hoe. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Hee @bas-nl​, ik heb het een ander aangepast in het stuk over mijn ervaringen, zou jij nog eens kunnen kijken wat je ervan vind? Ben erg benieuwd of je het nu duidelijker vind. 
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Bas D 2 maanden geleden geplaatst
Het kan aan mij liggen. Maar wat ik zelf vooral irritant vind aan dit soort review sites (Die alles reviewen), is dat alles overdreven positief is gereviewd. Om wat eerlijker en transparanter over te komen zou je ook een paar artikelen ertussen kunnen doen met mindere reviews, als de kwaliteit ook echt minder is. Dit stimuleert de verkoop niet (I know), maar mensen nemen dan denk ik je andere reviews wel serieuzer en dit bevordert dan wel je verkoop op lange termijn.

Ik weet niet of mensen hier makkelijk doorheen prikken, dat alles positief is en de review sites alleen maar geld willen binnenharken met affiliate links? 

Mensen houden van eerlijkheid en als je heel erg positief hebt geschreven over een product, terwijl het in feite maar magertjes is, zullen ze niet terugkomen bij jou. Vooral ook alles zelf zoveel mogelijk uittesten of het daadwerkelijk goed is.

Misschien kan je deze tips meenemen :)

reactie op @basd:
Thijs Blankestijn Hey @basd​, dat vind ik zelf ook irritant, dus daar ga ik wel voor waken. Toevallig heb ik deze cursus echt gevolgd en ben er echt positief over. Maar ik begrijp wel wat je bedoelt, dus als een product echt niet goed vind, ga ik dat zeker opschrijven. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Hee @basd​, heb ook een kritische noot toegevoegd aan het artikel, want toen ik het teruglas vond ik het iid overmatig positief. 😂
2 maanden geleden

Beantwoorden

Bas D Hoi @thijsblankestijn​, ik bedoelde niet specifiek jou artikel, maar had het over andere review affiliate websites die ik heb gezien. Kritische noten zijn er wel over elk product of dienst, hoe klein ook. Goed is om dit ook te belichten inderdaad. Misschien de kritische noten omzetten in kansen, door bijvoorbeeld andere (affiliate) links aan te bevelen om een product of dienst completer te maken. 
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 2 overige reactie(s)
Sieto vd Heide 2 maanden geleden geplaatst
Ha Thijs,
beetje feedback:
- de look & feel van de site komt nog niet echt over als autoriteits-site
- er staat naar mijn smaak veel tekst en er is weinig variatie in font/stijl-elementen
- je knalt er in met 'over de docenten' zonder uit te leggen waar de cursus over gaat
- er staan hier en daar nog wat spelfoutjes ('omde', 'exame')
hoop dat je d'r wat mee kunt!
Thijs Blankestijn 2 maanden geleden geplaatst
Hee @sieto​, bedankt voor je feed back, font en stijl elementen die snap ik niet helemaal, zou je dat iets meer kunnen uitleggen?

Spelfouten wordt aan gewerkt. 
 Verder is deze site nog in ontwikkeling, dus de komende tijd, zullen er nog dingen veranderen. 

Bedoel je dat ik beter de eerste twee hoofdstukjes om kan draaien? 
Sieto vd Heide 2 maanden geleden geplaatst
Ha @thijsblankestijn​,

- met dat 'font en stijl elementen' bedoel ik dat het allemaal een beetje op elkaar lijkt. Hoeft niet erg te zijn, is kwestie van smaak.

- ik zie dat de site nog niet af is, maar je vroeg om feedback, dus vandaar :-)

- ik bedoel dat je misschien nog een hoofdstukje toe kunt voegen, waarin je kort uitlegt waar de cursus over gaat.
reactie op @sieto:
Thijs Blankestijn Heb net wat verandering gedaan aan de layout en heb alle typfouten eruit gehaald. Dus misschien heb nog ff tijd om er een keer naar te kijken. 
2 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide ik zie ook al een extra stuk tekst aan het begin; top! :-)
2 maanden geleden

Beantwoorden

Thijs Blankestijn Ben er druk mee, 😂
2 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide ach ja, een nieuwe site is niet snel klaar :-)
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 3 overige reactie(s)
Jan v 2 maanden geleden geplaatst
In de site tekst zelf staat ook een spelfout.
'De site waar je allemaal reviews vind(t)'  ;)
Verder genoeg goede feedback denk ik.

Goedbezig man!
Jeroen Santing 2 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig :-)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 12 June 2019 om 12:56
Aantal lezers 58
Aantal reacties 39