Eerste reacties

Laatste reactie 25/05/2020 07:25 door Léon
· Markeren als ongelezen
Simon De Ruyver 1 week geleden geplaatst
Ik keek daarnet even op mijn website en zag dat er 2 reacties waren. Het is altijd tof om reacties te krijgen dat het een goed artikel is. Wat vooral bizar is, is dat het een Duitser is die de reacties in het Engels heeft achtergelaten. Dit zijn de reacties: "Its such as you read my thoughts! You seem to know so much approximately this, such as you wrote the book in it or something.
I believe that you could do with some % to pressure the
message house a bit, however instead of that, this is great blog.

An excellent read. I’ll definitely be back." en "Hi there, its pleasant article regarding media print,
we all be familiar with media is a fantastic source of information."
Dominique Van Baelen 1 week geleden geplaatst
Je website is in het Nederlands?
Geen spam?
Ramon Dobma 1 week geleden geplaatst
Ik weet vrijwel 100 procent zeker dat dit spam is. 
Barry de Leeuw 1 week geleden geplaatst
Heeft hij ook een link achtergelaten? Bij mij was er een link verborgen achter de naam van de poster. Moet je maar eens je muiscursor op zijn naam zetten en linksonder kijken of je een link ziet.
🔥 Léon Gotjé 1 week geleden geplaatst
Dit is spam. Lees mijn artikel hier even: https://wpstartpagina.nl/voorkom-spam-op-je-wordpress-website-dankzij-de-plug-in-akismet/
Sjaak V 1 week geleden geplaatst
Op reactieformulieren en contactformulieren moet je altijd een anti spam beveiliging zetten anders wordt je overspoeld door spam als je site veel bezoekers krijgt.
Akismet is daar een prima oplossing voor zoals @leongotje​ ook zegt. (Google recaptcha kan ook, daar staan op internet genoeg artikelen over)
Rudolf V 6 dagen geleden geplaatst
Haha, inderdaad spam. Die personen hebben niet één woord gesproken over het specifieke artikel. Is typisch spam; zo geschreven dat ze het op iedere blog kunnen copy-pasten, of erger; het is het werk van bots. Onder hun naam inderdaad de link. Zet de instellingen zo dat je alle comments zelf moet goedkeuren + Akismet plugin.
Anouk Peeee 6 dagen geleden geplaatst
Vraagje over Akismet: in hun voorwaarden staat dat de gratis versie alleen bedoeld is voor persoonlijke, niet commerciële websites. Wagen jullie het er op met jullie affiliate websites of gaan jullie voor de betaalde versie?
reactie op @anapeee:
Léon Gotjé Die overweging moet je zelf maken. Het zou niet fair zijn als wij hier adviseren dat je er niet voor moet betalen.
5 dagen geleden

Beantwoorden

Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 21 May 2020 om 22:40
Aantal lezers 101
Aantal reacties 9