Eerste commissie uit onverwachte hoek

Laatste reactie 29/06/2022 11:45 door Wouter
· Markeren als ongelezen
daniel zandbergen 2 weken geleden geplaatst
Mijn website geldcarrousel.com is nu een maandje online en tot mijn stomme verbazing is de eerste commissie een feit. Ik plaats links van PayPro waar ik ze maar kan plaatsen en voor de lol ook bij Bol.com Affiliate geworden. En daar zonet mijn eerste boek verkocht dat ik besproken heb. 'The Psychology of Selling' van Brian Tracy; enorme aanrader trouwens, heeft mijn leven jaren geleden veranderd.  Heel veel succes allemaal en lekker blijven schrijven. Daan
Jacko Meijaard 2 weken geleden geplaatst
Hoppa, dat zijn de mooiste. Gefeliciteerd!
Wouter Buijs 1 week geleden geplaatst
Nice! Gefeliciteerd! Leuk filmpje ook op je website over de clarity call! 
reactie op @wouterbuijs:
daniel zandbergen Ik ben graag objectief. Ik heb mij tijdens de clarity call behoorlijk misdragen en ik denk met goede reden. Ik heb weken voorafgaan mijn huiswerk gedaan en keek uit naar een gesprek dat informatief was en gericht op mij verder helpen met AM. Het werd een gesprek waarin mij 2500 euro werd gevraagd om lid te worden van de 10K club. Ik heb mij hier druk over gemaakt en ik was teleurgesteld. Echter, geen nood. Ik ben overtuig van de kracht van AM en ik schrijf heerlijk weg. Mij 2e website is al een feit waarin ik reviews over gezondheid ga schrijven.  De toekomst wordt geweldig!
6 dagen geleden

Beantwoorden

Wouter Buijs Misdragen... Klinkt wel heel spannend. Naja. Voor ieder is het zijn eigen keuze. Ik merk in ieder geval dat de 10K Club mij gigaveel heeft gebracht. Het grootste voordeel (en dat was iedere cent waard) is dat ik (eindelijk) mijn sluimerend aanwezige ondernemers skills aan het ontwikkelen ben. Ik begrijp nu waarom ik nooit tevreden was, gevangen in 1 of andere functie voor een werkgever. Nu geef ik mijzelf, mijn online bizz, en mijn leven vorm. Ik ben dankbaar voor de stap in de 10K Club. Maar... Ik kan mij ook voorstellen dat het voor iedereen anders is... Succes met de AMR! 
6 dagen geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
M.S. Aslander 1 week geleden geplaatst
Yess ... dat motiveert mij ook meteen om morgen te starten! Ik heb er zin in.
reactie op @msaslander:
daniel zandbergen Zo lollig dat je inlogt en dat je ineens verdiensten ziet. Alleen vraag ik me af wie was dat en waarom? En wat overtuigde dan in mijn blog? Heel veel succes met jouw AM avontuur! 
6 dagen geleden

Beantwoorden

M.S. Aslander Thx: jij ook! Ja het is - denk ik - altijd de vraag wat iemand triggert in je content. Maar top dat het gebeurt. Ga zo door!
6 dagen geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 20 June 2022 om 03:46
Aantal lezers 121
Aantal reacties 4