Eerste commissie is een FEIT!

Laatste reactie 30/11/2020 12:59 door Marc
· Markeren als ongelezen
Kevin Louwers 2 maanden geleden geplaatst
Hey daar! 

Gisteren sprak ik met een dame die vroeg of ik geen baan moest gaan zoeken. Omdat ik nu 30 ben en toch eens met iets moet gaan komen. Op de vraag of ze mijn Youtube (offshore masterplan) en website had gezien, antwoordde ze nee. Ik mag een aantal flinke mijlpalen afstrepen vandaag, maar daar had ze geen boodschap aan. Er werd overheen gepraat. Dit maak ik de laatste tijd vaak mee: dat mensen niet begrijpen waar ik mee bezig ben. En dat ik reacties op mijn Instagram krijg als ik mijn eerste commissie deel zoals: "NOOIT MEER WERKEN!!!". Ik voel de behoefte om er op in te gaan, maar ik laat ze maar! Iedere minuut dat ik er over vertel kost me tijd die ik beter kan besteden. En sommige mensen willen het gewoon niet horen.

Ook weet ik dat mijn omgeving lacht om sommige video's! Laatst werd ik gedeeld in een groepsapp en had iemand een "sticker" van me gemaakt. Niet tof, maar dat is het risico van het vak! Negatieve publiciteit is ook publiciteit. LAAT ZE MAAR! Ze maken grapjes, maar nemen niet de tijd om te vragen waar ik nu eigenlijk mee bezig ben.

Op dit forum voel ik me beter op mijn plek! Zelf voel ik me beter dan ooit: Zo heb ik afgelopen week 3 nieuwe affiliate partners op mijn website en heb ik sinds deze week mijn eerste commissie binnen via BOL.COM. 

3.54 Euro, op een omzet van bijna 60,- Euro! Dat is maar liefst 6%! :) 
Word ik hier rijk van? Zeker niet! Maar is het een opening naar meer? JAZEKER! 

Daarnaast wil ik mensen nog even wijzen op het interview dat ik afgelopen week deed met Jacko! 

Niet alleen heb ik in 4 dagen mijn Youtube kanaal met 33% kunnen groeien, terwijl ik 3 maanden heb moeten werken voor de eerste 100 uur, maar ook heb ik 14 klikken op mijn InternetSuccesgids link gekregen die in de toekomst af kunnen betalen. Dat wil zeggen dat ik nog maar 30x moet groeien voor ik officieel geld kan gaan verdienen met Youtube advertenties. Maar dit was 4 dagen geleden nog 40x. En mijn affiliate partners beginnen al geld op te leveren, dus daar ben ik super tevreden mee! :) 

De kracht van consistentie en BLIJVEN BOUWEN begint zichtbaar te worden. Hoewel nog zo kleinschalig, ik heb ZOVEEL ZIN in het moment dat dit af begint te betalen! Ik heb een volledig andere visie gekregen de laatste tijd en voor mij was dit waarschijnlijk niet mogelijk geweest zonder de internetsuccesgids... :)

Fijne zondag! 
🔥 Marc van den B 2 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig hoor!. hier ook lekker aan het bouwen op 3 websites met 3 toutube kanalen. Op naar een mooi 2021 :)
reactie op @marcvdb:
Kevin Louwers Goed bezig! Waar kan ik je vinden? Dan ga ik je volgen en help ik je een klein stukje naar meer succes toe!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Marc van den B heb helaas besloten om onzichtbaar te zijn voor andere affiliates (al zijn er genoeg die me regelmatig vinden op google). Is paar keer gebeurd dat er hele pagina's werden overgenomen. We delen ons succes op dit forum :)
2 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Robert B 2 maanden geleden geplaatst
Goed bezig hoor! Ga zo door. 👍
🔥 Jeroen Santing 2 maanden geleden geplaatst
Goed bezig!!Ga idd zo door!
Pieter Dijkshoorn 2 maanden geleden geplaatst
Mooi begin Kevin! 
Pim Schnater 2 maanden geleden geplaatst
Goed bezig! Gefeliciteerd!
Jacko Meijaard 2 maanden geleden geplaatst
Lekker bezig Kevin!
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 29 November 2020 om 11:14
Aantal lezers 109
Aantal reacties 9