E-boek

Laatste reactie 14/08/2019 19:24 door Jeroen
· Markeren als ongelezen
ludwig van osselaer 4 maanden geleden geplaatst
heeft er soms iemand ervaring met het maken van een E-boek als weggever ? Hoe maak je de cover ? Via de zoekbalk vind ik geen topic daarover terug . 
Danielle Roof 4 maanden geleden geplaatst
Via https://www.canva.com/ kan je een boekomslag maken. En misschien ook wel via https://www.picmonkey.com/ . Persoonlijk werk ik altijd met canva.com, even een zondagje rommelen en je hebt het programma onder de knie. 
reactie op @danielledenbroeder:
Michel Roes Toffe reactie Danielle, ik zocht nog zoiets en ga er morgen meteen eens even mee stoeien😄
4 maanden geleden

Beantwoorden

ludwig van osselaer 4 maanden geleden geplaatst
@danielleroof ​ ik heb gekeken op canva  gekeken en daar heb je heel veel mogelijkheden , maar ik heb geen idee hoe ik een cover zou moeten ontwikkelen . Bestaande covers vind ik niet geschikt of ik vind mijn gading niet en zelf iets bedenken lijkt me ook niet doenbaar , geen idee hoe daar aan te beginnen . Hoe goed kan jij met canva werken ? 
Sieto vd 4 maanden geleden geplaatst
als je er een paar tientjes tegenaan wilt gooien, dan kun je het ook laten doen via een site als fiverr.com
reactie op @sieto:
ludwig van osselaer hoi Sieto , thanks for the tip . Maar ook een hetzelfde probleem , ik zou niet weten hoe daar een E-boek cover te laten maken. Anderzijds wel een heel uitgebreide website met heel veel mogelijkheden . Blijkbaar een bedrijf uit Israel. 
Ik heb ook getracht je youtube kanaal op te zoeken maar ik vind die niet terug .
Wanneer ik zoek naar : nevernotflying  , dan vind ik filmpjes over vliegtuigen . Ik zou dus niet bepaald weten waar ik moet naar kijken . 

4 maanden geleden

Beantwoorden

Sieto vd Op fiverr? Zoek op 'e-book' of 'ebook cover' ofzoiets en dan komen er zat aanbieders naar boven. Kies op basis van voorbeelden van die aanbieders een paar, waar je een berichtje naar stuurt met een beschrijving van wat je wilt en wat dat kost. Dan kies je er een uit en dan gaat de gekozen aanbieder voor je aan de slag.

Mijn kanaal NeverNotFlying gaat inderdaad over vliegen!
4 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Danielle Roof 4 maanden geleden geplaatst
Helaas kan ik niet vanaf o ontwerpen. Ik gebruik meestal de designs die er op staan en pas deze aan. Anders zou ik de tip van @sieto​ gebruiken. Dan krijg je een cover naar wens. 
kelly meeus 4 maanden geleden geplaatst
Ludwig,

Is het goed als ik je wat info via mail doorstuur? 

Ik heb nog wel enkele goede linkjes voor je.. In welke niche zit je? 
reactie op @kellymeeus:
Léon Gotjé Je kan de info ook hier plaatsen, dan hebben andere mensen er in de toekomst ook iets aan. :)
4 maanden geleden

Beantwoorden

ludwig van osselaer hoi kelly , tof dat je dat wilt doen . Ik tracht momenteel een eerste website te maken om de affiliate marketing van Jacko te promoten . Ik heb wel al een idee waar over een E-boek te schrijven en ik deze zou gaan over wordpress installeren en gebruiken . Ik weet niet of je een email adres van me hebt . 
Probleem waar ik mee blijf sukkelen is hoe een goede webtekst schrijven die aantrekkelijk is om gelezen te worden .  Wat ik ook heb gevonden in mijn pc is een oude webpagina van @jackomeijaard​  https//www.internetsuccesgids.nl/ebook-cover-maken/  Geschreven reeds in 2014 , is ook leuk om te lezen . 

vriendelijke groeten , @kellymeeus​ 
4 maanden geleden

Beantwoorden

kelly meeus Hoi Ludwig,

Ik ben zelf wel heel veel met Canva bezig, dus ik deel graag een artikel van één van mijn websites. Lees zeker puntje 2. 
(als deze niet gedeeld mag worden, dan verwijder ik hem weer)

https://www.sprankelonline.be/ebook-canva/

Wat het schrijven van web teksten betreft. Gewoon beginnen schrijven, na verloop van tijd loopt alles veel vlotter. Oefenen, oefenen, oefenen.. en ook online zetten. Mijn teksten zijn ook niet perfect, verre van.. maar ik zet ze wel online en zo zijn er al kleine affiliate inkomsten. 


4 maanden geleden

Beantwoorden

ludwig van osselaer hé Kelly , dat is echt wel een heel mooie website , daar ben ik jaloers van . Dat zou ik ook willen kunnen maken zo een website . Heb jij die ook zelf gemaakt ? 
4 maanden geleden

Beantwoorden

Jeroen Santing Ik heb mijn e-book gewoon laten schrijven!
Als een weggever gewoon goed moet zijn is dat misschien wel beter :-)
3 maanden geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 06 August 2019 om 20:51
Aantal lezers 59
Aantal reacties 14