Advies nodig! (paid ads)

Laatste reactie 30/05/2020 15:35 door Boyd
· Markeren als ongelezen
Lars Provoost 1 week geleden geplaatst
Hi allen,

Ik ben nu een maandje onderweg met een website en ik heb al 2 commissie binnen, beide dmv Google ads. Ik ben nu erg aan het zoeken naar de juiste zoekwoorden maar ik zit met 1 probleem. Mijn website vergelijkt datingsites en al mijn concurrenten zetten enorm in op Google ads , blogs schrijven is voor deze branches niet erg effectief. De meeste artikelen die je kan schrijven gaan over dingen nadat ze al gestart zijn met daten zoals: wat doe je aan tijdens een eerste date? Of leuke date activiteiten. Maar wat moet ik nu doen? In de AMR ligt de nadruk op bloggen en dus niet op adverteren. Heeft iemand advies voor mij? Wat raden jullie aan?

Help me out!👍🏻

Gegroet!👍🏻
🔥 Sieto vd 1 week geleden geplaatst
Hi Lars,
de AMR gaat inderdaad vooral over organisch verkeer, niet betaald verkeer. Daar zijn vast wel andere trainingen voor? Maar, waarom zou je alleen gaan bloggen me post-aankoop keywords? Zijn er geen keywords pre-aankoop? 'Beste datingsite', 'datingsite x review', enz.? Als veel van je concurrenten betalen voor verkeer, is er dan niet juist een opportunity om organisch te scoren? Heeft wel wat tijd nodig, maar dat wist je vantevoren.
reactie op @sieto:
Lars Provoost Hi sieto, Bedankt voor je bericht! De (meeste) vergelijkers adverteren al op gratis datingsite , gratis dating enz. En met artikelen zit je tussen de artikelen van magazines zoals MAN-MAN en de linda. Ruim 75% van de mensen zijn al afgehaakt bij een van de advertenties en de rest klikt al op een datingsite die bovenaan komt ( denk hierbij aan Parship, lexa enz.)
1 week geleden

Beantwoorden

🔥 Paco V. 1 week geleden geplaatst
"beste datingsite"
"[naam datingsite] ervaringen"
"prijs [naam datingsite]"
"beste datingsite voor [vrouwen/mannen/hogeropgeleiden/50-plussers/etc]"
reactie op @paco:
Lars Provoost Hi Paco, artikelen scoren nauwelijks. Alle genoemde zoekwoorden worden als het ware opgeslokt door advertenties en anders val je buiten de mand. Als ze niet op de advertentie hebben geklikt zitten ze al bij Parship of Lexa.
1 week geleden

Beantwoorden

Paco V. Ik bedoelde dit als zoekwoorden om te targeten met je Google ads.
1 week geleden

Beantwoorden

Lars Provoost Oh verkeerd begrepen! Alle genoemde zoekwoorden gebruik ik al voor Google ads. Bedankt voor je reactie!👍🏻
1 week geleden

Beantwoorden

Lars Provoost Paco ik ben trouwens erg geïnspireerd geraakt door jou succesverhalen. Heb jij nog ander tips om Google Ads te verbeteren?
1 week geleden

Beantwoorden

Paco V. Thanks 🙌

Met dat soort keywords heb je de juiste “bottom-funnel” aanpak voor Google ads. Kan me voorstellen dat dating een vrij competitieve niche is qua Google ads.

Ik gebruik zelf eigenlijk niet of nauwelijks Google ads voor m’n promoties. Wel af en toe Facebook ads, waarbij ik een deel van m’n review in de ad copy zet en mensen nieuwsgierig probeer te maken om verder te lezen. Met Google ads doe ik soms alleen wat met “[productnaam] review” keywords ALS er geen concurrent is die dat al fanatiek doet en ALS ik mijn conversiepixel op de bedankpagina van de verkoper mag zetten. Al mijn promoties doe ik met SEO artikelen die in de top ranken en met e-mails naar mijn mailinglijst. YouTube ads gebruik ik wel voor m’n eigen producten maar niet voor affiliate promoties.

Als je écht graag in zo’n competitieve niche wilt opereren, dan zou ik op zoek gaan naar een unieke invalshoek. Je zou bijvoorbeeld een datingsite-vergelijker tooltje kunnen laten bouwen of een groot data-onderzoek kunnen doen en een rapport publiceren over de succes-ratio van verschillende datingsites. Zou je zelfs nog PR mee kunnen scoren.
1 week geleden

Beantwoorden

Lars Provoost dank voor je bericht! Over een unieke invalshoek: ik heb een html waar de bezoeker zijn of haar voorkeuren kan invullen (leeftijd: geaardheid, intentie). Misschien wil je even een kijkje nemen op mijn website: https://www.prolove.nl/
1 week geleden

Beantwoorden

Paco V. Leuk idee zo! Op mobiel zou ik ‘m even op volledige schermbreedte zetten, maar dat is een klein puntje. Wat je doet lijkt me een prima aanpak. Als het erg competitief is en het met deze keuzehulp voor datingsites en Google ads niet goed lukt, misschien toch een andere invalshoek testen. Ik heb geen verstand van de dating markt, maar kan me voorstellen dat mensen vooral benieuwd zijn naar de succesratio van de verschillende sites. En ervaringen van anderen.
1 week geleden

Beantwoorden

Lars Provoost Hi paco, bedankt voor je reacties! Ik ben ook nog maar 1 maand bezig dus misschien is het ook een kwestie van tijd. Ik ga aan de slag met reviews ( dat bedoel je toch met succesratio o.a.). En over de mobiele variant, ik zal kijken wat ik kan doen (op mijn telefoon iPhone X) werkt het prima maar er zijn natuurlijk ook nog een heleboel andere! En even over de kosten van Google ads, Hoelang moet ik doorgaan met testen voordat ik de juiste zoekwoorden heb. Nu scoren een aantal beste prima, ik zal een foto hieronder plaatsen
1 week geleden

Beantwoorden

Paco V. No problem.

Misschien kun je ergens in de CSS van die HTML keuzemodule aangeven dat width: 100% is zodat hij scherm-breed is op ieder device?

Ik zou persoonlijk geen Google ads inzetten als je geen conversiepixel op de bedankt-pagina kunt zetten bij de adverteerder. Probleem is namelijk dat als je nu een conversie behaalt je geen idee hebt waar die vandaan komt.

Zelf zet ik Google ads alleen in als ik weet wat organisch mijn conversiepercentage is dus een idee heb bij wat het mag kosten. Ik gebruik ads puur als middel om daarmee het volume te laten stijgen additioneel aan organisch volume. Als ik geen idee heb wat mijn conversie is, ga ik er ook geen betaald verkeer heen sturen.

Als je betaald verkeer wilt inzetten puur om die conversie-ratio's te bepalen zou ik er een maximaal bedrag voor reserveren wat je als "leergeld" ziet. Dan zou ik wel voor minimaal een paar honderd klikken per keyword gaan, anders valt er ook over de percentages natuurlijk heel weinig te zeggen anders dan toeval. 

Maargoed, zonder conversiepixel en/of je cijfers te weten (dus wat een klik mag kosten om onder aan de streep winstgevend te zijn) zou ik 't echt niet doen. Je kunt nu zien hoeveel klikken je uit hoeveel vertoningen hebt, maar wat zegt dat? 

Ik zou hoe dan ook het woord "gratis" uitsluiten, dat staat eigenlijk standaard op de exclusion list voor al mijn Google campagnes. Je hebt niets aan "gratis-volk" want je wilt ze iets verkopen.

Google ads zijn "intent-based". Je laat een ad zien die exact overeenkomt met wat mensen zoeken en dan converteert het vaak prima. Maar als je precies NIET laat zien waar mensen naar zoeken (betaalde datingsites) dan werkt het naar verwachting niet, omdat dat niet is waar mensen naar op zoek waren.

Als ik zoek naar "braun tandenborstel kopen" en ik zie een ad "koop deze braun tandenborstel met 30% korting, morgen in huis" dan werkt 't. Als ik zoek naar "gratis datingsites" en ik krijg "vergelijk deze betaalde datingsites" is er een mismatch.
1 week geleden

Beantwoorden

Lars Provoost Paco bedankt! je leert mij veel nieuwe en interessante dingen, en wat raad jij mij nu aan om te doen? Welke stappen moet ik nu gaan volgen?
1 week geleden

Beantwoorden


toon 9 overige reactie(s)
Lars Provoost 1 week geleden geplaatst
Is het trouwens mogelijk om meerdere links aan 1 google ads campagne te koppelen? 
reactie op @larsprovoost:
Boyd van Dongen Zolang de links naar hetzelfde domein verwijzen, ja
1 week geleden

Beantwoorden

Lars Provoost boyd het domein is hetzelfde maar naar een andere pagina zoals: www.pindakaas/artikelen en www.pindakaas/lekker-op-brood. Kan dat? en zo ja, hoe doe je dat?
1 week geleden

Beantwoorden

Boyd van Dongen Dat kan gewoon. Je bouwt in je campagne een nieuwe advertentiegroep. In die advertentiegroep maak je nieuwe advertenties, die je dus op een andere pagina laat landen. Belangrijk is wel dat je andere zoekwoorden koppelt aan je nieuwe advertentiegroep en dat je niet dezelfde woorden inkoopt als die je al hebt.

Ik heb het al eerder gezegd, maar ik wil je sterk aanraden om met de Skillshop van Google aan de slag te gaan. Je hebt veel vragen rondom Google Ads en ik heb het idee dat je niet goed weet wat je doet. Ik weet zeker dat je campagnes beter ingericht kunnen worden dan dat je nu hebt
1 week geleden

Beantwoorden

abel reichert reichert Beste lars
Ik vraag me af hoe jij dan adverteert via google.
Zou jij mij hierin kunnen helpen?
Alvast bedankt!
1 week geleden

Beantwoorden

Lars Provoost maar moet je dan voor die advertentie weer opnieuw betalen? of valt deze onder hetzelfde budget?
6 dagen geleden

Beantwoorden

Boyd van Dongen Een budget stel je in op campagneniveau, dus je hoeft daar niet opnieuw voor te betalen.

Waar je wel rekening mee moet houden is het volgende: hoe meer zoekwoorden je inkoopt, des te meer budget je nodig gaat hebben om op al die zoekwoorden zichtbaar te zijn. 
6 dagen geleden

Beantwoorden


toon 5 overige reactie(s)
Sarah Heijstek 1 week geleden geplaatst
Hi Lars!

Hier even mijn mening: 
Ik denk dat er meer mensen zoeken naar artikelen over dating dan je denkt. Ik ken genoeg mensen die een aantal keer hebben gegoogled naar "Wat te doen op een eerste date" of "Gespreksstof voor op een date". 
Of duik misschien verder in op online dating. Zoals hiervoor al wordt genoemd "beste datingsite" etc. Er zijn in ieder geval genoeg mensen die op iedere datingsite op het internet staan ingeschreven, dus die zullen uiteindelijk wel op je blog komen denk ik :p 

Ik zou in ieder geval niet te onzeker zijn. 

Veel succes!
🔥 Justin de Rooij 1 week geleden geplaatst
Hoi Lars,

Allereerst welkom. Volgens mij ben je net begonnen?

Een tip, kijk niet teveel naar jouw concurrentie, jij wilt uniek zijn in wat je doet. Tuurlijk werken blogs. Maar zoals @sieto zegt, je kan ook zoeken naar andere keywords/keyphrases.

Even snel uit de mouw geschud:
Waarom alleen niet gelukkig maakt?
Hoe kom ik aan een relatie?
Waar vind ik mijn toekomstige partner?

Ook hiermee moet jij uiteindelijk voldoende organische bezoekers trekken!
Danielle Roof 1 week geleden geplaatst
Hoi Lars,

Je hebt al veel adviezen gehad. Nog een kleine tip. Je kan wel starten met Google ads maar dat kan je beter pas doen je al echt verdient aan je site. Je kan beter nu je tijd en geld steken in goede content waarmee je gratis hoger in google komt. Dat is investeren voor langere tijd. 

Succes. 

Groeten Danielle 
reactie op @danielledenbroeder:
Freek Strik Daar ben ik het mee eens Danielle!
1 week geleden

Beantwoorden

Lars Provoost Bedankt voor je reactie Danielle, weet jij trouwens nog een goede websites om keywords te zoeken? ik gebruik nu Ubersuggest maar daar ben ik eigenlijk niet zo tevreden mee.
1 week geleden

Beantwoorden

Boyd van Dongen Omdat je een Google ads account hebt, kan je de keyword planner van Google gebruiken. Je vindt de keywordplanner (of zoekwoord planner, ligt aan je browserinstellingen) door rechtsbovenin je account op tools te klikken.

Anders ff Googlen ;) 
1 week geleden

Beantwoorden

Lars Provoost top! dankjewel!
1 week geleden

Beantwoorden

Danielle Roof Heb je dit topic ahttps://forum.internetsuccesgids.nl/conversations/zoekwoorden-onderzoek-content-realisatie l een keer goed doorgelezen? Daar staat heel veel informatie in. Paco en ik weten uit ervaring dat dit de basis is voor een goede website. 
6 dagen geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 100% mee eens @danielledenbroeder​, door op de juiste zoekwoorden te richten krijgt de website autoriteit. De aanpak die ik momenteel hanteer zijn van ieder product binnen een niche een review schrijven. Helaas is het voor mij op dit moment nog niet mogelijk om van ieder product een review te schrijven. Dit komt puur doordat het aantal producten harder groeit dan dat ik zelf kan schrijven. Maar door deze manier te hanteren krijgt de website autoriteit waardoor het makkelijker is om sneller tot resultaat te komen.

In het begin is het verstandig om je te richten op het organische verkeer. Zo kun je eerst leren wat wel en wat niet werkt. Op deze manier ben je er geen geld aan kwijt zonder dat je er iets voor terug krijgt.  Het is en blijft natuurlijk de eigen keuze hoe je het aanpakt!
6 dagen geleden

Beantwoorden

Danielle Roof Je kan pas adverteren als je weet wat er werkt voor jouw website. Dus eerst meer content en dan kan je kijken waar jij bezoekers mee trekt. 

En zoals Jeffrey al aangeeft Dat leer je door goed zoekwoordenonderzoek en het krijgen van organisch verkeer. 
6 dagen geleden

Beantwoorden


toon 6 overige reactie(s)
Rudolf V 6 dagen geleden geplaatst
Er is niks mis met PPC advertising. Ligt er maar net aan wat je wilt. Wil je direct resultaat dan kan PPC een uitkomst zijn. Organisch goede resultaten bereiken is vaak veelal moeilijker, en duurt langer.

@larsprovoost​ Zoals hier eerder is aangegeven, ik dacht door Paco, je zal wat test geld er door heen moeten jagen om te kijken welke keywords een goede ROI hebben. Dat is waar het om draait; je wilt immers winst draaien.

Gebruik de Keyword Planner van Google. Dit is nog steeds één van de beste gratis keyword tools out there. 10 jaar terug was deze veel uitgebreider, maar het is nog steeds een goede tool. Immers van Google zelf, de reus der zoekmachines. 

Doe zoals eerder aangegeven in dit topic; ga voor de buy keywords. Ik heb zelf ook een jaar of anderhalf Adwords gebruikt, weliswaar vele jaren terug, maar dezelfde principes gelden. Breid daarna voorzichtig uit naar keywords die daar wat verder vandaan zitten. Dus houd je keywords in het begin kort aan de lijn. Zo ben je ook minder geld kwijt.

Ik heb je website bekeken, in de tijd dat ik nog adverteerde kon dat wel eens problemen geven! Je website zou worden beschouwd als een 'doorklik' site omdat je website geen waarde biedt - enkel doorsturen van bezoekers. Ik weet niet hoe dat nu zit natuurlijk.

Anyway, probeer zoveel mogelijk te testen; verschillende advertentie teksten/koppen, verschillende soorten landing pages en maak de advertentie zo relevant mogelijk. Link de relevante ad ook naar een relevante landing pagina; waar de advertentie zoekwoorden op terugkomen en waar wat informatie op staat over hun zoekterm. Dus niet alles op dezelfde pagina uit laten komen. Eigenlijk hetzelfde hoe organische resultaten werken als je wat zoekt in Google!

Tenslotte, pas ook goed op wat je doet met Adwords. Als je ooit gebanned wordt dan kan je NOOIT meer een account op jouw naam aanmaken. Tenzij je een spending hebt van 100K per maand, valt het mogelijk nog terug te draaien. Wat ik bedoel te zeggen is.. lees de policies van Adwords altijd goed door en wees je bewust van de regels!
reactie op @rudolfv:
Lars Provoost Rudolfv, bedankt voor je bericht! ik weet niet wanneer je voor de laatste keer heb gekeken (https://www.prolove.nl/) maar ik ben eens even aan het uitproberen wat werkt. Eerst had ik een top 5 toen 3 doelgroepen en nu op de hoofdpagina een datingvergelijk-tool. Maar ik begrijp wat je bedoeld. Vandaag heb ik weer 2 betaalde leads gehad van mijn advertentie (een van 3,00 en van 5,00) en heb ik een dag POSITIEF gehad. Maar ik heb nog wel een 1 vraag, je had het over meerdere landingpagina's en dat lijkt mij een super idee, alleen hoe voeg ik die toe? ik heb al even zitten kloten maar ik snap er niks van. 

Ik hoor graag van je!
4 dagen geleden

Beantwoorden

Boyd van Dongen Waar kom je niet uit? Landingspagina's op je website maken of een "echte" Google Ads campagne, met verschillende advertentiegroepen, geclusterde zoektermen, juiste extensies, responsive search ads en expanded text ads enzovoort?

Dat je een dag positief draait is mooi natuurlijk, alleen hoe ga je jouw campagne optimaliseren? Hoe ga jij je kwaliteitsscores verhogen zodat je lagere cpc's en hogere posities pakt? 

Heb je de Google Ads skillshop gevolgd? Dit legt een minimale basis omtrent Google Ads en die heb je echt nodig. Kans is groot dat je nu budget niet goed uitgeeft en conversies "laat liggen". 

4 dagen geleden

Beantwoorden

Lars Provoost Boyd, ik heb de skillshop bekeken maar ik vind het heel rommelig en niet duidelijk. Mijn vraag die ik probeerde te stellen was: hoe koppel ik meerdere landingspagina’s aan GOOGLE ADS?
3 dagen geleden

Beantwoorden

Rudolf V Hoi Lars, wat ik bedoel is dat je per keyword aparte landing pages hebt. Ik weet niet goed wat de 'buy' keywords zijn in jouw niche dus ik geef maar een voorbeeld. Ook is het een tijdje geleden voor mij, dus ik denk dat ik het als volgt deed:

Maak voor elke keyword een advertentie groep aan met meerdere ads, puur om te testen. Dus bijv. voor het keyword 'beste dating site'. Noem de advertentiegroep ook hetzelfde als het keyword. Probeer verschillende titels en texten voor de ads, en laat de ad uitkomen op bijv. prolove.nl/beste-dating-site/.

Bijv. 1 ad

Top 5 beste dating sites van Nederland
Op zoek naar de beste dating site van
Nederland? Vind en vergelijk ze hier!
Prolove.nl/beste-dating-sites/

Ad 2

De beste dating sites van Nederland
Bekijk en vergelijk direct 10 dating sites.
Gratis inschrijving voor elke dating site!
Prolove.nl/beste-dating-sites/

Dan weer een andere advertentie groep voor 'beste 50 plus dating site'. Die komt dan weer uit op prolove.nl/beste-50-plus-dating-sites/. 

Je kan zelfs zo ver gaan dat je aparte pagina's maak per ad in de advertentiegroepen als je het echt relevant wilt maken. Dus ad 1: prolove.nl/top-5-beste-dating-sites/ en ad 2: prolove.nl/10-beste-dating-sites/.

Je kunt zo ver gaan als je wilt. Het draait voor de bezoeker én voor Adwords allemaal om relevantie. Vroeger was het volgens mij ook zo dat je CTR etc. invloed heeft op hoeveel je betaalde voor je clicks. Adwords is dus niet 'knallen' zoals voor SEO hier op ISG. Het draait allemaal om perfectioneren, maar dat is mijn mening. 

Moet er overigens bij vermelden dat in de tijd dat ik dit deed Wordpress nauwelijks een ding was. Dus ik bouwde mijn eigen landingspagina's. Geeft ook ZO veel meer flexibiliteit. Het waren .html pagina's dus je kon er van maken wat je wilt.

En vergeet dus ook niet op je site op de verschillende pagina's de keywords terug te laten komen. Dus als ze klikken op de ad voor '50 plus dating' er niet staat als titel 'beste dating site' maar 'beste 50 plus dating sites'. En natuurlijk het aanbod daarop aanpassen, ik weet niet of die filters die ik zie op je site er bij zou gebruiken. Je wilt ze gewoon een overzicht geven met de x aantal beste dating sites (kijk welk aantal het beste werkt, ik denk dat een top 5 al voldoet). 

Ik zou wellicht ook een korte omschrijving geven van elke site, de voordelen van elke site, bonussen, freebies zeg maar. Hou het altijd positief, elke site heeft zijn eigen 'unieke eigenschappen'.

Hopelijk begrijp je wat ik bedoel, en geeft het wat meer inzicht.
1 dag geleden

Beantwoorden

Rudolf V P.S. Ik weet dat het veel werk is, maar geld verdienen kost energie. En als ze eenmaal goed draaien, kun je het vuurtje wat lager zetten, en focussen op nieuwe keywords. Dus het draait niet alleen om de ads zelf, maar vooral ook om de landingspagina. Zoals ik zei relevantie is key. Als jij iets zoekt op het internet, wil je natuurlijk dat je op een pagina komt die relevant is, waar de informatie staat die jij zoekt. En vaak vinden mensen het fijn als iemand voor hun 'het werk' heeft gedaan en een top x heeft gemaakt. 

Disclaimer. Ik weet niet hoe Adwords staat tegenover meerdere op elkaar lijkende  landingspagina's maar ik denk dat het geen probleem is. 
1 dag geleden

Beantwoorden

Boyd van Dongen Voor Google Ads kan je prima pagina's gebruiken die op elkaar lijken, maar voor je SEO is dat niet echt wenselijk.

Ik zou zelf alleen nooit adviseren om in 1 adgroup meerdere pagina's te hanteren. Op die manier is het lastiger om te checken welke ads het beste presteren, omdat het geen 50/50 split test is. 

Je bouwt je adgroups op rondom keywords met 1 bijbehorende landingspagina. 

Daarnaast belangrijk: als je aan de slag gaat met hetgeen wat Rudolph zegt, sluit dan zoektermen onderling uit. Voorbeeld:

In adgroup 1 koop je +beste +dating +site in en in adgroup 2 [beste dating site 50+], is het belangrijk om [beste dating site 50+] uit te sluiten in adgroup 1.

Als je dit niet doet concurreer je met jezelf, aangezien zowel adgroup 1 als adgroup 2 getriggered kunnen worden bij de zoekopdracht 'beste dating site 50+'.
1 dag geleden

Beantwoorden

Lars Provoost bedankt rudolfv, met deze informatie heb jij mij super erg geholpen! Alleen nog 1 ding (best belangrijk) hoe maak ik binnen mijn advertentie meerdere advertentie groepen aan, ik heb het zitten google en proberen maar ik kan het gewoon nergens vinden. Kan jij mij verder helpen? welke stappen moet ik doen in google ads?

Alvast bedankt!

( er staat trouwens dat ik een 'slimme campagne' heb, misschien ligt het daar ook aan?) 
8 uur geleden

Beantwoorden


toon 6 overige reactie(s)
Lars Provoost 8 uur geleden geplaatst
bedankt rudolfv, met deze informatie heb jij mij super erg geholpen! Alleen nog 1 ding (best belangrijk) hoe maak ik binnen mijn advertentie meerdere advertentie groepen aan, ik heb het zitten google en proberen maar ik kan het gewoon nergens vinden. Kan jij mij verder helpen? welke stappen moet ik doen in google ads? 

Alvast bedankt!

( er staat trouwens dat ik een 'slimme campagne' heb, misschien ligt het daar ook aan?) 
🔥 Boyd van Dongen 8 uur geleden geplaatst
Google Smart Campaigns zijn een soort van geautomatiseerde campagnes. Die wil je juist niet hebben, omdat je dan ontzettend weinig sturing en invloed hebt op de inhoud van je campagne.. 
reactie op @boydvandongen:
Lars Provoost Bedankt boyd, hoe zet ik dat om? En hoe maak ik advertentie groepen in Google ads?
7 uur geleden

Beantwoorden

Boyd van Dongen Dat zet je niet om. Het beste kan je de smart campaign onderbreken en een nieuwe campagne opzetten in je google ads account.

Check anders even deze video, die legt het redelijk prima uit 

https://youtu.be/nLH8sIM6xVE
7 uur geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 May 2020 om 15:44
Aantal lezers 105
Aantal reacties 43