Domeinnaam kiezen

Laatste reactie 24/10/2018 20:55 door Jacko
· Markeren als ongelezen
Lars Nijhuis 8 maanden geleden geplaatst
Halle allemaal,

Ik ben bezig om een domeinnaam van mijn te promoten product te registreren/kiezen, nu zijn zoals wel verwacht de meeste mooie domeinnamen al wel in gebruik.
Is het onverstandig om gebruik te maken van een - in de domeinnaam? dus bijvoorbeeld internetsuccesgids-info.nl.
reactie op @lars:
Thijs Blankestijn Ik zou als ik jou was sowieso een algemene naam kiezen. Je kunt dan op je site meerdere geldverdien producten verkopen. 
8 maanden geleden

Beantwoorden

Bert van den Einden 8 maanden geleden geplaatst
Persoonlijk zou ik nooit voor een domeinnaam gaan waar een -teken in staat. Vind het namelijk wat minder mooi en misschien zelfs minder professioneel er uit zien.

En ik zou inderdaad, net wat Thijs zegt, voor een wat algemenere naam gaan op het gebied van online geld genereren. Op deze manier kun je dan ook nog altijd andere producten promoten die met dat onderwerp te maken hebben.
Lars Nijhuis 8 maanden geleden geplaatst
Het promoten van meerdere producten op de website is niet behandeld in de training video's en zal voor mij in hopelijk een later stadium van toepassing zijn. Wel goed om inderdaad hier rekening mee te houden in de keuze van de domeinnaam. 

Met een algemene domeinnaam bedoel je daarmee als je bijvoorbeeld een cursus over zelfvertrouwen gaat promoten dat je een domeinnaam kiest als werkenaanjezelf.nl, zodat je later ook altijd nog een product kunt promoten dat gaat over gezondheid of stress?
Jacko Meijaard 8 maanden geleden geplaatst
Inderdaad geen streepje, en ook geen kopie maken. 

Werkenaanjezelf zou opzich wel een goede zijn, maar ik zou iets minder woorden proberen. Probeer wel knopen door te hakken, een perfecte domeinnaam bestaat niet en uiteindelijk ligt het aan de content.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 24 October 2018 om 12:01
Aantal lezers 25
Aantal reacties 5