Domein koppelen aan markettheme2.0

Laatste reactie 10/07/2019 17:59 door Léon
· Markeren als ongelezen
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
@leongotje​ Hallo allemaal, omdat ik mijn focus wil gaan leggen op het maken van content. Ben ik op dit moment bezig met markettheme2.0. Echter heb ik op dit moment mijn domein geregistreerd staan bij antagonist.nl. Hoe kan ik deze verplaatsen naar markettheme2.0?
Léon Gotjé 3 maanden geleden geplaatst
Als je het domein binnen Neostrada gehost hebt kan je hem automatisch koppelen, wanneer dit niet zo is dien je zelf het DNS van het domein om te zetten naar 195.238.75.91. De makkelijkste methode is dus om hem even te verhuizen naar Neostrada.
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
@leongotje​, bedoel je dat de DNS instellingen bij het domein dan aangepast moeten worden. Hoe kan je hem als je de DNS instellingen hebt gekoppeld dan uiteindelijk koppelen? Of gaat het met de juiste instellingen dan automatisch?
Léon Gotjé 3 maanden geleden geplaatst
Vervolgens als je DNS instellingen goed staan (als je dit handmatig hebt gedaan dus), kan je onder "Marketheme instellingen -> Website live zetten", vervolgens de koppeling voortzetten.
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
@leongotje​, hier kom ik niet op uit. Ik krijg alleen de mogelijkheid om .markettheme als website te kiezen. Kan ik dit daarna omzetten naar www.domein.nl?
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
 @leongotje​, die functie werkt op dit moment nog niet. Dit terwijl de instellingen van de DNS nu wel werken. Zou jij kunnen kijken waar dit mis gaat?

Zo zouden de instellingen goed moeten staan toch?
Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
klopt het dat logo designer uit markettheme2.0 nog niet beschikbaar is?
reactie op @jeffreykeijzer:
Léon Gotjé Dat klopt. Dit is nu vervangen door de titel van de website of het uploaden van een eigen afbeelding. Ik zal kijken of ik dit terug kan brengen.
3 maanden geleden

Beantwoorden

Jeffrey Keijzer 3 maanden geleden geplaatst
@leongotje​, ah ok. Ik vondt het wel een mooie feature. 
Op dit moment is het ondertussen wel gelukt om de koppeling tussen Antagonist en Markettheme te maken. Nu even stoeien met markettheme. Maar eerst de tweede tekst af maken!
Op naar een verbeterde progressie! Ben benieuwd!
Léon Gotjé 3 maanden geleden geplaatst
Ik had je andere berichten hier boven helemaal over het hoofd gezien. Zoals je zelf al had gevonden dien je eerst de geavanceerde instellingen aan te zetten, aangezien wij zelf aanpassen van het DNS niet adviseren.

Vergeet overigens niet dat www. een subdomein is. Op plekken waar je je domein op geeft, doe je dat dus zonder www. er voor. Ik heb dit voor je aangepast, zodat computerlesvoorbeginners.nl netjes een SSL certificaat heeft gekregen.

Je kunt nu nog steeds naar www.computerlesvoorbeginners.nl maar wordt dan netjes doorverwezen naar https://computerlesvoorbeginners.nl. Helemaal goed zo dus :)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 09 July 2019 om 14:39
Aantal lezers 27
Aantal reacties 10