Dé Affiliate Werkdag!

Laatste reactie 05/06/2019 12:37 door Bert
· Markeren als ongelezen
Klaas Koopman 2 maanden geleden geplaatst
Beste ISG Forum Leden,

Het is vandaag een heugelijke dag, want ik stel vanaf vandaag mijn kennis ter beschikking voor jullie! Ik heb op dit forum al een leuk aantal posts, waarbij ik mensen help met hun project en/of vraagstukken mbt online marketing. Maar ik merk dat mijn tijd ook maar beperkt is om overal altijd op te kunnen reageren.

Daarom heb ik besloten een gedeelte van mijn tijd te steken in het organiseren van een Affiliate Werkdag! (lees meer op: https://klaaskoopman.com/nl/affiliate-werkdag/)

De insteek is als volgt:
Op basis van de aanmeldingen vorm ik een groep van maximaal 6 personen, waarbij ik kijk naar niveau en vraagstukken. Met deze 6 personen gaan we een leuke dag gezamenlijk aan de slag met jouw eigen project. Je kunt deze dag dus een enorme inhaalslag maken en leren of je nou eigenlijk wel goed bezig bent en of het allemaal niet wat sneller en/of handiger kan. 

Ik zal mijn tactieken uitleggen, waarvan ik al eens een aantal heb gedeeld op dit forum. Ook laat ik jullie de tools zien waarmee ik werk en geef tips mbt andere tools die handig ingezet kunnen worden. We kijken ook naar de opzet van jouw site, kun je wellicht op een andere manier bijv. meer geld verdienen. Of heb je iets totaal over het hoofd gezien, waardoor je nu eigenlijk niet zo snel vooruit komt? We behandelen het allemaal op deze werkdag.

Dus wil jij graag ook de overstap maken van hobby naar een volledig inkomen uit affiliate marketing? En wil je weten of je al goed bezig bent of dat je wellicht nog prachtige stappen kunt zetten? Schrijf je dan nu in voor de affiliate werkdag via https://klaaskoopman.com/nl/affiliate-werkdag/.

Na jouw inschrijving krijg je van mij een aantal vragen gemaild, die ik gebruik om de groep samen te stellen en een geschikte datum + locatie te regelen. Heb je daarnaast nog vragen, stel ze hieronder of mail mij even op info@klaaskoopman.com!
Coen Olde Bijvank 2 maanden geleden geplaatst
EIN-DE-LIJK heel mooi dit! Direct ingeschreven!

Dit gaat mij naar een niveau hoger brengen, 100%!

Klaas is bij mij bekend als betrouwbaar, eerlijk en knallen met die ballen!

Klaas tot snel 0/
reactie op @coenoldebijvank2:
Klaas Koopman Leuk dat je erbij bent Coen, ik stuur je straks gelijk even het document!
2 maanden geleden

Beantwoorden

Coen Olde Bijvank Heb er zin in! 🤓🔥👍🏻
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Jan M 2 maanden geleden geplaatst
Leuk! 

Aantal vragen:

- Hoe ga je precies kijken/bepalen wie in welk "groepje" komt? 
- Welke termijn zit je te denken? ASAP? Najaar?

Opmerking:

Van 10:00 tot 15:00 is naar mijn mening een beetje mager voor een dag. Heb je maar 4 uurtjes ( met aftrek pauze en kennismakingen etc.) Zou écht hele dag doen dan. 08:00 tot 18:00.
reactie op @janm:
Klaas Koopman Hé Jan,

Bedankt voor je reactie.

- Hoe ga je precies kijken/bepalen wie in welk "groepje" komt?
De groep wordt bepaald op basis van vraagstukken (dus waar zit iemand mee), niveau (daarvoor kijk ik naar de opgegeven url) en locatie (afhankelijk van waar iemand zit en hoever iemand bereid is om te reizen).
- Welke termijn zit je te denken? ASAP? Najaar?
ASAP, zodra we een leuke samenstelling hebben gevonden kan de groep van start.

Er is zorgvuldig nagedacht over het aantal uren en daarbij zijn 5 uren meer dan genoeg om een flinke vooruitgang te boeken. Mochten we meer uren gaan plannen voor een gehele dag (zeg 10 uur zoals jij voorstelt), dan zullen de kosten ook significant hoger zijn voor de groep. 

De insteek is om gericht te kijken per project en daarnaast om lekker aan de slag te gaan volgens een goed plan. We kunnen, indien er interesse is, altijd nog een borreltje achteraan plakken om bepaalde zaken extra te bespreken.
2 maanden geleden

Beantwoorden

Jacko Meijaard 2 maanden geleden geplaatst
Dit is echt super vet!

Even wat achtergrondinformatie (misschien wel leuk)!
Ik heb regelmatig contact met @klaaskoopman​ via Skype, en hij kwam met het idee om dit op te zetten voor ISG-deelnemers. 

Ik heb Klaas het afgelopen jaar leren kennen als een enorm waardevol 'ISG-deelnemer'. Hij is super behulpzaam en deelt echt mega waardevolle informatie waar andere ISG-deelnemers enorm veel aan hebben.

Dit initiatief leek me natuurlijk super waardevol, en ik weet zeker dat je hier echt mega veel aan gaat hebben - vandaar dat ik dit initiatief dan ook van harte steun, en wellicht ook bij aanwezig zal zijn :-)!

Aan iedereen die twijfelt om mee te doen: twijfel niet langer, want de kennis die Klaas heeft, is echt enorm. Daarnaast kan hij het goed in de praktijk uitleggen. Je zult er enorm veel van leren en de informatie direct in de praktijk kunnen toepassen, zodat je affiliate website (nog) beter gaat worden.

Daarnaast is het natuurlijk enorm waardevol om een dagje met andere gelijkgestemde leden aanwezig te zijn!
Sieto vd Heide 1 maand geleden geplaatst
Klink leuk!

'maar'... ;-)

Is dit een afgerond geheel, waarbij je dus aan het eind van de sessie een set bruikbare verbeterpunten voor je project hebt, of is het ook een salespitch waarbij je na de sessie 'écht' verder kunt o.b.v. jouw consulting?

Indien het eerste ben ik met @janm​ eens dat 4 a 5 uren wat krap lijkt, indien het tweede vind ik het prijspunt wel hoog.
reactie op @sieto:
Klaas Koopman @sieto​ bedankt voor je reactie.

Laat ik beginnen met het feit dat het niet een salespitch is. Het is een dag waarbij je al jouw vraagstukken kwijt kunt, kunt leren hoe ik de projecten opzet en een duidelijk inzicht krijgt wat er nodig is om hiermee succesvol te zijn. Je kunt na deze werkdag dus echt heel goed zelf verder werken.

Waarom denk je dat het tijdsbestek van 4 a 5 uren krap is? Tijdens mijn consultancy werk zijn we vaak al binnen 1 uur klaar namelijk, om vervolgens aan de slag te gaan en te kijken wat er nog beter kan. Mocht het echter alsnog te kort zijn om echt inhoudelijk te kunnen blijven, dan zal ik hier uiteraard wat aan gaan doen. Maar daar zit ik totaal niet over in.

Het prijspunt vind je hoog, dat mag. Al is het in mijn ogen juist laag, gezien je hier een veelvoud kwijt voor bent voor mijn consultancy. Waar krijg je tegenwoordig nog de informatie waarna je zelf dit gemakkelijk elke maand kunt verdienen? Het gaat hier niet om een algemene cursus over online geld verdienen. Het gaat hier om informatie die je waarschijnlijk niet veel of gemakkelijk online zult vinden. 

Kijk voor het gemak maar eens naar het resultaat dat @pacovermeulen heeft behaald op basis van mijn consultancy. Vind je 250 euro dan nog een te hoge investering?
1 maand geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide dank voor je antwoorden Klaas! Ik probeer een idee te krijgen van de waarde die ik hier uit haal :-)
1 maand geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman @sieto​ geen probleem, al lijkt het me lastig voor jou om aanwezig te zijn aangezien je in het buitenland zit?
1 maand geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide vanaf begin mei ben ik weer in NL en afgezien van een korte trip naar Curacao heb ik even niks gepland hierna, dus dat zou goed moeten komen denk ik?
1 maand geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Ah top @sieto​, dat wist ik niet. Meld je in dat geval op tijd aan!
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 4 overige reactie(s)
Paco Vermeulen 1 maand geleden geplaatst
Goed man, dit zal zeker een waardevolle sessie gaan worden!

Ik ben zelf nu ongeveer 10 jaar actief online en heb talloze verschillende projecten gedaan - waarbij ik héél vaak zelf het wiel heb uitgevonden en alles zelf wilde leren. Inmiddels vind ik het belangrijker dat ik een A-team om me heen verzamel en betaal voor de expertise die ik niet heb. Soms is het zo simpel als een plan, een duw in de goede richting of zelfs maar 1 concrete tip.

Sinds ik advies heb ingewonnen bij Klaas is mijn SEO traffic x4.5 gegaan in minder dan 2 maanden tijd. Ik werk in de achtergrond gestaag door aan mijn content en ga over een paar maanden weer bij Klaas aankloppen voor de vervolgstappen op SEO gebied.
reactie op @pacovermeulen:
Coen Olde Bijvank Kijk, ik bedoel maar! Zo waar! Zelf ook een team van A-specialisten, ben nu nog opzoek naar SEA (social media) specialist.. AdWords, LinkedIn, Twitter etc..

Aanraders Paco? Of doe je dit nog zelf..?

Graag iemand met minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring op dit gebied.. (mochten anderen meelezen.. let me know)

Graag alleen serieuze mensen met verstand van zaken, ik kan hem of haar direct voorzien van werk.


1 maand geleden

Beantwoorden

Patrick Woninck 1 maand geleden geplaatst
Lijkt me een prima dag, top dit je dit doet Klaas!

Helaas kan ik er zelf op korte termijn niet bijzijn, maar misschien over een maand of 2-3, mochten er dan nog zulke dagen bestaan. 

Zo niet, klop ik tegen die tijd wel even bij je aan Klaas;-)
reactie op @patrickwoninck:
Klaas Koopman Altijd goed @patrickwoninck​. De aanmeldingen druppelen nu binnen, dus het gaat de goede kant op!
1 maand geleden

Beantwoorden

Piet Hein Bouwkamp 1 maand geleden geplaatst
Yes, ook van mijn kant alleen maar goede ervaringen met Klaas. 

Ik ben heel lang zonder gedegen plan bezig geweest en heb daardoor wel dingen gerealiseerd, maar op den duur heb je toch het idee dat je vast loopt. 

SEO is de basis van bezoekers voor je website, en als je dat op orde hebt dan weet je wat je de komende maanden te doen staat zonder dat je je afvraagt of je überhaupt wel op de goede weg zit. 

Aangezien mr Koopman altijd over-delivered hoef je niet bang te zijn dat je geen waar voor je geld krijgt ;)

reactie op @piethein:
Klaas Koopman Bedankt Piet Hein! Stel dit zeer op prijs. 
1 maand geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman 1 maand geleden geplaatst
Zoals het nu lijkt is er voor de eerste groep nog 1 plek beschikbaar, dus meld je snel aan als je hier bij wil zijn! 
reactie op @klaaskoopman:
Sieto vd Heide Na zo'n sense of urgency kan ik natuurlijk niet anders ;-)
1 maand geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman @sieto​ top, bedankt voor je aanmelding!
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Klaas Koopman 1 maand geleden geplaatst
Helaas 1 afmelding gehad vandaag, dus er is nog plek voor 1 persoon. Wie is er klaar voor?
reactie op @klaaskoopman:
Coen Olde Bijvank Hoe staat het hiermee @klaaskoopman ?
1 maand geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide @klaaskoopman​ kun je een update geven? :-)
1 maand geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
Klaas Koopman 1 maand geleden geplaatst
Ik kom hier begin volgende week even op terug, ben er een tijdje tussenuit geweest. Onderhand al meerdere aanmeldingen erbij, dus we gaan dag 1 opzetten! 

Goed weekend allemaal!
reactie op @klaaskoopman:
Coen Olde Bijvank Goed om te horen @klaaskoopman​ en even ontspannen is nooit verkeerd! Ben benieuwd en spreek je snel weer!
1 maand geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman 4 weken geleden geplaatst
Ik heb alle betrokkenen een mail gestuurd mbt de eerste Affiliate Werkdag. Mocht je je wel hebben aangemeld, maar geen mail hebben ontvangen; mail mij even op info@klaaskoopman.com. 
Mark Toet 1 week geleden geplaatst
Komt er misschien nog een nieuwe werkdag in de toekomst?
reactie op @marktoet:
Jacko Meijaard Sowieso vanuit ISG gaat er genoeg georganiseerd worden!
1 week geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman 1 week geleden geplaatst
Helaas heb ik slecht nieuws. Blijkbaar is er te weinig animo voor een kwalitatieve groep op de data die vermeld staan. Daarom heb ik moeten besluiten om te stoppen met de opzet voor de affiliate werkdag. Wellicht dat Jacko of een ander lid dit in de toekomst nog eens kan organiseren vanuit ISG.

Na veel mailcontact onder de geïnteresseerden, is het helaas toch niet mogelijk om een dergelijke groep samen te krijgen. 

Dit heeft mij mede doen besluiten om mij voorlopig te gaan focussen op mijn eigen projecten en Affiliate / SEO consultancy een-op-een ipv een gezamenlijke dag. 

Toch wil ik eenieder bedanken die wél de tijd nam om te reageren en zich aan te melden. Verder wens ik iedereen veel succes met zijn of haar projecten!
reactie op @klaaskoopman:
Sieto vd Heide ik zag je mail, jammer...
1 week geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Ik heb van een drietal een reactie ontvangen om te kijken naar een een-op-een solutie, wellicht valt dat wat gemakkelijker te plannen en is daar meer animo voor. Wie weet kan ik de geïnteresseerden zo alsnog van dienst zijn.
1 week geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide klinkt goed, ik keek al uit naar de workshop maar nu die niet doorgaat blijven er wel dingen waar ik over zou willen sparren.
1 week geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman Je weet me te bereiken! (info@klaaskoopman.com)
1 week geleden

Beantwoorden

Sieto vd Heide 👍
1 week geleden

Beantwoorden

Bas Vd Mijn mails nog gehad? 
1 week geleden

Beantwoorden

Klaas Koopman @bas-nl​ staat gepland voor vandaag, dus kom er vandaag op terug!
1 week geleden

Beantwoorden

Bert van den Einden Heb je vorige week ook een mail gestuurd. Kijk uit naar een reactie voor een een-op-een sessie!
1 week geleden

Beantwoorden


toon 7 overige reactie(s)
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 15 April 2019 om 14:22
Aantal lezers 112
Aantal reacties 39