De nr. 1 reden voor succes... motivatie en positiviteit

Laatste reactie 24/09/2020 10:47 door Sieto
· Markeren als ongelezen
ramses werf 5 maanden geleden geplaatst
Hi,

Vandaag wil ik weer eens een bericht posten over motivatie.

Nou je, een bericht, meer een kort verhaal.

Eerder had ik al een bericht geplaatst, waarin ik iedereen bedankte voor de motiverende werking van alle reacties op dit forum. Want daar heb ik persoonlijk veel aan gehad.

Daarom wil ik hier graag even iets vertellen over wat mij vorige week overkwam.

Ik was op LinkedIn aan het reageren op een bericht, toen ik een bijdrage voorbij zag komen van Mark Rutte, hij was onderweg naar de ABP.

Nu ben ik helemaal niet politiek aangelegd, maar mijn oog viel op een paar reacties die waren gegeven.

Je kent ze wel, van die super onredelijke comments van klagers die schijnbaar niets anders te doen hebben.

Ik weet niet hoe het kwam, maar ik voelde me eigenlijk meteen geroepen om een reactie te plaatsen. Dat deed ik dan ook.

Wat er vervolgens gebeurde heeft mij eigenlijk weer een beetje wakker geschud.

Wat gebeurde er namelijk? Ik had in mijn comment gezegd dat ik het niet eerlijk vond dat al deze mensen de schuld geven aan 1 man.

Alsof die ene man verantwoordeijjk is voor alles wat er in Nederland gebeurt.

Ik ben helemaal niet politiek aangelegd, maar ik vond dat gewoon een beetje ver gaan allemaal.

Natuurlijk kreeg ik vele reacties op mijn comment. Allemaal van mensen die zeer kortzichtig hadden gereageerd.

Dit is uiteindelijk best een leuke discussie geworden, waarbij ik ook mijn punt goed duidelijk heb kunnen maken.

De gehele discussie kan je hier nalezen en ik raad je aan om dat ook te doen, ook als je niets hebt met politiek...

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6712334663999864835/

Waarom?

Het laat je zien waar mensen tegenwoordig mee bezig zijn.

Waarom vertel ik je dit allemaal? Eigenlijk heel simpel.

In alle motivatie video's en opnames van Jacko, zal je hier ook veel over horen.

De belangrijkste lessen die ik haalde uit deze discussie: 

1. Als er een probleem is waar jij je druk om maakt, helpt het natuurlijk niet echt om daar alleen maar op social media over te klagen. Klagen op social media dat je gras te lang is zorgt er niet voor dat het wordt gemaaid....

2. Als je ergens ontevreden over bent, zal je er ZELF een oplossing voor moeten bedenken. Weet je, iedereen is wel eens ergens ontevreden over. En natuurlijk mag je ontevredenheid uiten. Maar je zal het zelf op moeten lossen of je zal hulp moeten vragen.

3. Als je een mening wil geven dan kan en mag dat in Nederland. Daar is iedereen vrij in. Maar, doe dit dan wel met alle respect. En met normale woorden. Veel mensen beseffen het niet, maar iedereen kan meelezen wat jij zegt op Social Media. Noem jij iemand een slappe lul, dan kan de hele wereld lezen dat jij dat hebt gezegd.... Staat niet altijd netjes, zeker niet op een platform voor professionals, wat LinkedIn zegt te zijn.

4. Als je iemand van je mening wil overtuigen, doe dit dan natuurlijk wel bij de juiste persoon. In de discussie die ik voerde, was er 1 persoon die het niet eens was met het beleid in Nederland en liet dat ook weten natuurlijk. Beetje vreemd, want de bewuste persoon woont en werkt in Spanje.

5. Er zijn nog wat andere lessen te halen uit deze hele discussie. Maar die kan je denk ik ook zelf wel vinden. Misschien ook leuk om te proberen om dat ook te doen.

Zo! Best wel weer een verhaal, het lijkt een beetje gewoonte te worden.

Hoe dan ook, ik denk dat ik 4 punten heb kunnen benoemen die jou ook zullen helpen in je dagelijkse leven. Onthoud dat klagen geen zin heeft. Nooit. Alleen actie geeft reactie.

Blijf altjd netjes en respectvol, ook als je een mening geeft. Iedereen leest mee...

Dit was het weer voor nu

Kick Butt!

Ramses
Christine van der Pol 5 maanden geleden geplaatst
Mooi artikel weer. Het is idd heel belangrijk om altijd respectvol te blijven. Juiste als je geraakt wordt is dit wel eens moeilijk. 
Bedankt voor je verhaal. 
Bas Vd 5 maanden geleden geplaatst
Snap sowieso niet dat mensen hele discussies gaan voeren op social media.
reactie op @bas-nl:
John van Aalst Bas, ik begrijp dit wel. Dit heeft te maken met het ban beleid en het monddood maken van het kritische geluid in de mainstream media. Het huidige beleid van de overheid is moordend voor ondernemers. Ik ga hier niet vertellen wat ik weet, omdat ik er al 6 maanden mee bezig ben. Als ik zou vertellen wat er op ons afkomt, dan zou de beheerder me een definitieve ban geven. De Nederlandse media wordt grotendeels gerund vanuit België. Minister slob heeft miljoenen gedoneerd aan deze clubs om corona nieuws te promoten dat in lijn is met de overheid. 

Dit heeft ervoor gezorgd dat journalisten niet meer doen waar ze in eerste instantie voor zijn namelijk het stellen van kritische vragen aan de overheid. Het zal iedereen toch opgevallen zijn dat tijdens de corona updates van de bruikbare idioten Rutte en de Jonge, de meest domme vragen gesteld worden aan het einde. Geen énkele vraag betreffende het beleid, de falende PCR tests of het Zelenko protocol.

Mijn eerste vraag zou zijn: Decennia lang zorgt de seizoensgriep elk jaar voor 5000 tot 8000 doden. In 2016 was de sterfte aan deze seizoensgriep zelfs hoger dan nu. Het RIVM meldt 8.890 sterfgevallen. Heeft iemand toen gehoord van paniek op de IC's? Nee? Toch was de druk toen vele maken hoger. Dit terzijde. In 2020 is de covid sterfte ongeveer 6296 mensen terwijl er aan de griep opeens maar 404 mensen stierven. Ik denk dat iedereen hier wel een vreemd verband zal zien! Er gaat iets goed fout bij de RIVM en de overheid. Virussen maken geen afspraken onder elkaar, wie in welk jaar hoeveel doden veroorzaakt. Mensen die dit begrijpen worden door de mainstream media monddood gemaakt. Ik heb zelf met twee verschillende accounts op nu.nl de vraag gesteld waarom hcq+zink+azitromycine uit de eerstelijnszorg gehaald is door de overheid. (het zelenko protocol) op beide accounts kreeg ik direct een ban van onbepaalde tijd.

Dit is de reden waarom mensen volop op social media hun gal spuwen. Mensen hebben behoefte om meer informatie dan enkel de eenzijdige info die de overheid verstrekt. Als je tegenwoordig nadenkt (lees kritisch bent) wordt je complotdenker genoemd, dat is nog het ergste van alles. Verder wil ik hier niet op ingaan, dat past niet op dit forum, maar wilde dit toch wel even delen. 😉 Mensen zoeken een weg om hun reële zorgen over het beleid te bediscussiëren. En terecht.
5 maanden geleden

Beantwoorden

ramses werf John, ik wilde eigenlijk niet reageren, maar doe het toch....

Corona is GEEN griep. 

Voor griep ga je niet naar de IC....

Voor Corona helaas wel....  en vele komen er niet meer vanaf, behalve dan tussen de "6 planken"...


Ik heb sinds Mei dit jaar inmiddels 5 mensen in mijn directe familie en vriendenkring verloren aan deze zogenaamde "griep"...   Dat leed wens ik niemand toe...

Ik neem het zeer serieus en raad anderen aan hetzelfde te doen.

Maar goed, dat is mijn idee, daar laat ik het bij...
5 maanden geleden

Beantwoorden


toon 1 overige reactie(s)
🔥 Jeroen Santing 5 maanden geleden geplaatst
Goed artikel Ramses!
🔥 Sieto vd 5 maanden geleden geplaatst
Laten we dit forum, dat vooral over affiliate marketing gaat, niet een politieke lading geven. Discussies over polititiek zijn hier niet op hun plaats. Ook meningen over de huidige gezondheidscrisis mogen achterwege blijven.
Neem deel aan dit gesprek:
Je moet ingelogd zijn om mee te kunnen praten.
Topic gestart 22 September 2020 om 09:32
Aantal lezers 102
Aantal reacties 7